onsdag 3 januari 2024

Testamentet , Daniel

I Guds namn, Barmhärtigaste, Snällaste                                      2024-01-03

Daniel 4:

17  Domen kungörs av väktarna, och denna begäran förmedlas av de heliga budbärarna, för att alla som lever ska inse att den Högste är härskare över människornas riken och att han ger makten åt vem han vill, till och med åt den mest obetydliga av människor.”

35 I jämförelse med honom räknas alla jordens invånare som ingenting, och han gör vad han vill med himlens armé och jordens invånare. Ingen kan hindra honom eller ifrågasätta det han gör.

37 Jag, Nebukadnẹssar, lovprisar och upphöjer och ärar nu himlens kung, därför att allt han gör är rätt och riktigt, och han förödmjukar dem som vandrar i stolthet.”


Daniel 5 :

Då hämtade man kärlen av guld som hade tagits från templet i Guds hus i Jerusalem, och kungen och hans stormän, bihustrur och konkubiner drack ur dem.


Daniel 6 :

25 Sedan skrev kung Dareios till alla folk, nationer och språkgrupper på hela jorden: ”Må ni ha stor frid! 26 Härmed befaller jag att man i hela mitt rike ska frukta och respektera Daniels Gud. För han är den levande Guden, och han består för alltid. Hans rike ska aldrig förstöras, och hans herravälde varar för evigt. 27 Han räddar och befriar, han utför tecken och under i himlen och på jorden, och det är han som har räddat Daniel ur lejonens klor.”

I Guds namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar