söndag 2 juli 2023

Om att bränna Koran, del 2

 I Guds namn, Barmhärtigaste, Snällaste                                  2023-07-02

Muslimska stater kräver åtgärder efter koranbränning i Sverige | SVT Nyheter

.. Vi måste sända ideliga påminnelser till det internationella samfundet rörande ett akut införande av en internationell lag, som tydligt förbjuder främjande av religiöst hat”, sade IKO:s generalsekreterare Hissein Brahim Taha. ….

[10:65] Bli inte ledsen över deras yttranden. All makt tillhör GUD. Han är Den Som Hör, den Allvetande.

De islamiska stater glömmer att tacka västerlänningar som har tagit emot muslimska flyktingar som föredrog västerlänningar istället muslimska stater (Ironisk nog det finns nästan ingen flyktingar från väststater i muslimska stater). Samt muslimer kan utöva sin religion i fritt utan tvång till skillnaden från 57 islamiska länder som har 57 olika tolkningar av Koran, (se deras lagar) fastän det står tydligt att:

[6:115] Er Herres ord är fullständiga, i sanning och rättvisa. Ingenting ska ersätta Hans ord. Han är Den Som Hör, den Allvetande.

[12:111] I deras historia finns en läxa för de som har intelligens. Detta är inte en påhittad Hadith; denna (Koran) bekräftar alla tidigare skrifter, tillhandahåller detaljerna för allting, och är en ledstjärna och nåd för de som tror.

[4:60] Har ni lagt märke till de som påstår att de tror på det som uppenbarats för dig, och på det som uppenbarats före dig, och sedan upprätthåller sina idolers orättvisa lagar? De beordrades att förkasta sådana lagar. Det är sannerligen djävulens önskan att leda dem långt vilse.

osv.



Konstig nog , de muslimska stater har ingen krismöte angående sina olika lagar tack vare sina idoler och sharia lagar :

[9:107] Det finns de som missbrukar moskéerna genom att utöva idoldyrkan, skilja de troende åt, och förse de som motarbetar GUD och Hans budbärare med bekvämlighet. De svär högtidligt: "Våra intentioner är hederliga!" GUD vittnar om att de ljuger. [9:108] Ni ska aldrig be i en sådan moské. En moské som är etablerad på rättfärdighet från första dagen är mer värdig för er att be i. I den finns människor som älskar att renas. GUD älskar de som renar sig själva.

[12:106] Majoriteten av de som tror på GUD, gör inte det utan att begå idoldyrkan.

[4:62] Hur kommer det att vara för dem när en olycka drabbar dem, som konsekvens av deras egna gärningar? De kommer då att komma till er och svära vid GUD: "Våra intentioner var goda och rättfärdiga!"

[6:114] Ska jag söka annat än GUD som lagens ursprung, när Han har uppenbarat denna bok för er, fullt detaljerad? De som fick skriften inser att den uppenbarats från er Herre, sanningsenligt. Ni ska inte hysa några tvivel.

[10:99] Om er Herre så önskat, skulle alla människor på jorden ha trott. Vill du tvinga människorna att bli troende?

[6:159] De som delar upp sig i sekter tillhör inte dig. Deras dom vilar hos GUD, sedan kommer Han att informera dem om allt som de har gjort.

[3:71] O ni som följer skriften, varför förenar ni sanningen med lögn och döljer sanningen, medvetet?

[6:159] De som delar upp sig i sekter tillhör inte dig. Deras dom vilar hos GUD, sedan kommer Han att informera dem om allt som de har gjort.

osv.



Sedan straffar man de som är inte muslimer (eller vill inte vara längre muslimer) med sina lagar fastän det står:

[3:128] Det är inte er sak att avgöra; Han kanske räddar dem eller kanske straffar Han dem för deras överträdelser. [3:129] Allting i himmlarna och på jorden tillhör GUD. Han förlåter vem Han vill och straffar vem Han vill. GUD är Förlåtare, Barmhärtigast.

[4:111] Den som förvärvar en synd, förvärvar den till skada för sin egen själ. GUD är Allvetande, Visast.

[6:66] Ditt folk har förkastat detta trots att det är sanningen. Säg, "Jag är inte er förmyndare."

[6:104] Upplysningar har kommit till er från er Herre. Vad gäller de som kan se, gör de det för sitt eget bästa, och de som blir blinda, blir det till skada för sig själva. Jag är inte er förmyndare.

[6:107] Om GUD så önskat, skulle de inte ha dyrkat idoler. Vi utsåg inte dig till att vara deras förmyndare, ej heller är du deras försvarare.

[6:110] Vi kontrollerar deras sinnen och deras hjärtan. Eftersom de beslutat sig för att inte tro, lämnar vi dem i deras överträdelser, famlande.



Sedan återigen:

[4:140] Han har instruerat er i skriften: om ni hör GUDs uppenbarelser hånas eller förlöjligas, ska ni inte sitta tillsammans med dem, såvida de inte byter samtalsämne. Annars kommer ni att vara lika skyldiga som dem. GUD kommer att samla ihop hycklarna och de icke troende i Helvetet.

[6:68] Om du ser de som hånar våra uppenbarelser, ska du undvika dem tills de byter samtalsämne. Får djävulen dig att glömma, sitt då inte med sådana onda människor så fort du minns. [6:69] De rättfärdiga ansvarar inte för dessa människors påståenden; men det hjälper kanske att påminna dem; kanske kan de räddas.

[40:77] Ha tålamod, för GUDs löfte är sant. Vare sig vi visar dig en del av (straffet) vi lovat dem, eller avslutar ditt liv innan dess, kommer de att återföras till oss.

[42:43] Att tillgripa tålamod och förlåtelse reflekterar en sann styrka i karaktären.

[46:35] Ha därför tålamod, som budbärarna före dig, som hade styrka och som tog sin tillflykt i tålamod. Ha inte bråttom med att se straffet som oundvikligen kommer att komma till dem. Dagen de ser det, kommer det att verka som om de levt en timme av dagen. Detta är en förkunnelse: Är det inte alltid de onda som utplånas?

[50:39] Ha därför tålamod trots deras yttranden, och prisa och glorifiera din Herre före soluppgången och före solnedgången.

[70:5] Därför ska ni ta er tillflykt i överseende tålamod.



I Guds namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar