torsdag 20 juli 2023

Om gynna inte otroende

 I Guds namn, Barmhärtigaste, Snällaste                                                  2023-07-20

Som har sagts, det gäller kampen om resurser, alltså Marxister ändrade sin politik gällande religiösa, som muslimer genom att alliera med dem för de har naturliga resurser, olja, gas… och folk som skulle döda och dödas för sin tro mot otroende som väststater …

[3:118] O ni som tror, gynna inte utomstående som aldrig slutar önska att det ska gå illa för er; de vill till och med se er lida. Hat strömmar ur deras munnar och vad de gömmer i sitt hjärta är mycket värre. Vi klargör på så sätt uppenbarelserna för er om ni förstår.

[3:149] O ni som tror, lyder ni de som inte tror, kommer de att få er att ändra riktning, sedan slutar ni som förlorare.

[4:138] Informera hycklarna om att de ådragit sig ett smärtsamt straff. [4:139] Det är de som förenar sig med de icke troende i stället för med de troende. Söker de värdighet hos dem? All värdighet tillhör endast GUD.

[4:144] O ni som tror, ni ska inte förena er med de icke troende i stället för de troende. Vill ni ge GUD ett klart bevis mot er?

[60:1] O ni som tror, ni ska inte främja Mina fiender och era fiender, och ge dem kärlek och vänskap, trots att de inte har trott på sanningen som kommit till er. De förföljer budbäraren, och er, bara för att ni tror på GUD, er Herre. Om ni mobiliserar för att kämpa för Min sak, i strävan efter Mina välsignelser, hur kan ni då älska dem i hemlighet? Jag är fullt medveten om allt ni döljer, och allt ni tillkännager. De ibland er som gör detta, har verkligen gått vilse från den rätta vägen.

[7:177] Sannerligen miserabelt är exemplet på människor som förkastar våra uppenbarelser; de kränker endast sina egna själar.

[28:17] Han [Moses] sa, "Min Herre, som tack för Dina välsignelser över mig, kommer jag aldrig att hjälpa de skyldiga."

[28:86] Du förväntade dig aldrig att denna skrift skulle komma din väg; men det är en nåd från din Herre. Därför ska du inte ta parti för de som inte tror.

Ordspråksboken 10 20 Den rättfärdiges tunga är som finaste silver, men den ondes hjärta är inte mycket värt. 21 Den rättfärdiges ord vägleder många, men den oförståndiges dumhet tar död på honom.

2 Timoteusbrevet 1:7 För Gud har inte gett oss en ande som gör oss fega, utan en ande som ger oss kraft, kärlek och gott omdöme

[16:60] De som inte tror på Livet Efter Detta utgör de värsta exemplen, medan de mest sublima förebilderna tillhör GUD. Han är Den Allsmäktige, Visast.


I Guds namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar