onsdag 19 juli 2023

Om de fridfulla

 I Guds namn, Barmhärtigaste, Snällaste                                                  2023-07-19

[6:54] När de som tror på våra uppenbarelser kommer till dig ska du säga, "Salamun 'Alaykum (Frid vare med dig). Er Herre har fastställt att nåd är Hans attribut. Därav följer att , för den av er som begår en överträdelse av okunnighet, som sedan ångrar sig och omformar sig, är Han Förlåtande, Barmhärtigast."

[37:181] Frid vare med budbärarna.

[52:26] De kommer att säga, "Vi brukade vara snälla och ödmjuka med vårt folk.

[43:89] Ni ska ignorera dem och säga, "Frid;" de kommer säkerligen att få veta.

[5:16] Med den vägleder GUD de som söker Hans godkännande. Han vägleder dem till fridens vägar, leder dem ut ur mörkret och in i ljuset med Hans tillåtelse, och vägleder dem på en rak väg.

[4:114] Det finns ingenting bra med deras privata sammankomster, förutom när det gäller de som förespråkar välgörenhet, rättfärdiga verk, eller för att sluta fred bland människorna. Den som gör det, som svar på GUDs läror, kommer vi ge en stor belöning.

[9:64] Hycklarna oroar sig för att en sura ska uppenbaras som avslöjar vad som finns i deras hjärtan. Säg, "Fortsätt ni att håna. GUD kommer att avslöja exakt vad ni är rädda för."

[10:25] GUD kallar till fridens boning och vägleder den som vill (bli vägledd) på en rak väg.

2 Thessalonikerna 3:16 Må nu fridens Herre alltid och på alla sätt ge er frid. Må Herren vara med er alla.

Jesaja 59:8 Fridens väg känner de inte, rättvisan följer inte i deras spår. Sina stigar gör de krokiga, ingen som går på dem vet vad frid är.

2 Korinthierna 13:11 Slutligen, bröder: Fortsätt att vara glada, att föras till rätta, att bli tröstade, att ha samma tänkesätt och att hålla frid. Då kommer kärlekens och fridens Gud att vara med er.

Lukas2:14 ”Ära åt Gud i himlen där ovan, och på jorden fridl bland människor som han godkänner.”

Och Så Vidare


I Guds namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar