tisdag 13 februari 2024

Om Hamas

I Guds namn, Barmhärtigaste, Snällaste                    2024-02-13

[33:21] GUDs budbärare har satt ett bra exempel för de ibland er som söker GUD och den Sista Dagen, och som konstant tänker på GUD.

Guds Budbärare var med kriget , i fronten tillsammans med sina allierade, han gömde sig inte bakom folket som Hamas gör det och då invånare i Gaza lider och deras rop går till himlarna. Men Hamas använder visa verser ur Koran som :

[47:4] Möter ni de icke troende (i krig) får ni slå deras halsar. Tar ni dem tillfånga, får ni släppa dem eller hålla dem gisslan tills kriget tar slut. Om GUD så önskat, skulle Han ha kunnat ge er seger utan krig. Men Han testar er på så sätt med varandra. * Vad gäller de som dödas för GUDs sak, kommer Han aldrig att låta deras uppoffringar gå till spillo.

* Men som står , Gud testar de som är troende, ska de slås öga mot öga och bli martyrer eller inte.

Och dessa verser är för Hamas som avviker från Guds väg och inte låter folket i Gaza leva i fred och frid :

[47:34] De som inte tror och som avviker från GUDs väg, och sedan dör som icke troende, kommer GUD aldrig att förlåta. [47:35] Därför ska ni inte vackla eller ge upp i strävan efter frid, för ni garanteras seger, och GUD är med er. Han kommer aldrig låta era ansträngningar gå till spillo.

Israels Barn ska leva upp till sin skrift och inte låta folket i Gaza lida mer.

I Guds namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar