torsdag 9 maj 2024

Om vänsterpartiet

I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste 

Koran: 

[8:73] De som inte trodde är förenade med varandra. Rättar ni er inte efter dessa budord, kommer det vara kaos på jorden och fruktansvärd korruption.

[60:1] O ni som tror, ni ska inte främja Mina fiender och era fiender, och ge dem kärlek och vänskap, trots att de inte har trott på sanningen som kommit till er. De förföljer budbäraren, och er, bara för att ni tror på GUD, er Herre. Om ni mobiliserar för att kämpa för Min sak, i strävan efter Mina välsignelser, hur kan ni då älska dem i hemlighet? Jag är fullt medveten om allt ni döljer, och allt ni tillkännager. De ibland er som gör detta, har verkligen gått vilse från den rätta vägen.

[60:13] O ni som tror, främja inte människor som GUD är arg på, och som är hopplöst fångade i otro; de är precis lika hopplösa som de icke troende redan i gravarna.

[8:21] Var inte som de som säger, "Vi hör," när de inte hör.     [8:22] De värsta varelserna i GUDs ögon är de som är döva och stumma, som inte förstår.     [8:23] Om GUD känt till någonting bra i dem, skulle Han ha låtit dem höra. Även om Han låtit dem höra, skulle de ändå vänt sig bort i motvilja. 

[9:50] Om någonting bra händer er lider de, och drabbas ni av en bedrövelse säger de, "Vad var det vi sa," när de vänder sig bort i förnöjelse. 

[9:55] Imponeras inte av deras pengar eller deras barn. GUD låter dessa bli upphov till straff för dem i det här livet, och (när de dör) avlägsnar sig deras själar när de inte tror.     [9:56] De svär vid GUD att de tillhör er, fast de inte tillhör er; de är splittrade människor. 






















I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar