söndag 1 juni 2014

Blandad fortsättning

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste


hammm... vackert att se på det igen
...........................................
Khomeinis ätt pratar om den fria Iran på grund av revolutionens välsignelse:



Låt mig antaga..... :  J

Förut var man fri att prata om Shahens tillgångar, men nu är man fri att inte prata om t ex ayatolla Rafsanjanis, hur många gator äger i Dubai, 
förut var det fri att prata om alla rikas egendomen speciellt Judarnas i Iran och andra länder, men nu efterrevolution man är fri att inte prata om ledarens tillgångar (en unik kopia):







författaren är en röd apa som har skrivit denna bok.
Givetvis man gömmer sig undan genom att påstå att kommunismen är 
också ond, fast det är en kommunist som har skrivit denna bok. 
jag undrar bara hur mycket skrattade denna apa tillsammans
med sina kamrater i trädet åt iranier...  


Förut var fri att förbanna shahen att han inte ger pengar till barfota, nu är det fri att inte prata om Khomeinis bankkonto 100:
Koran: ”O ni som tror, många religiösa ledare och predikare tar människornas pengar olagligt, och avviker från GUDs väg. Lova de som samlar på sig guld och silver, och som inte spenderar det för GUDs sak, ett smärtsamt straff.”

”De som inte tror spenderar sina pengar för att avvisa andra från GUDs väg. De kommer att spendera dem, sedan kommer de förvandlas till sorger och ånger för dem. Till slut kommer de att besegras, och alla som inte tror kommer att sammankallas till Helvetet.”

”Imponeras inte av deras pengar eller deras barn. GUD låter dessa bli upphov till straff för dem i det här livet, och (när de dör) avlägsnar sig deras själar när de inte tror.
De svär vid GUD att de tillhör er, fast de inte tillhör er; de är splittrade människor. ”

Förut var fri att kalla Shahen USA lakej, nu är det fri att inte prata om ledarens förbindelse med de röd länder som inte tillåter religion,
Koran: ” Trodde ni att ni skulle lämnas ifred, utan att GUD urskiljer de ibland er som strävar, som aldrig förenar sig med GUDs fiender, Hans budbärares fiender, eller med de troendes fiender? GUD är fullt Medveten om allt ni gör.”

förut var det fritt att kräva Koran undervisning i skolor, nu det är fri att inte prata om alla verser i Koran som hur många gånger ska judarna ta sitt land,
Koran:  Och tillkännage: "Jag är den obestridlige varnaren."
Vi kommer att ta itu med de som delar.
De accepterar bara Koranen till en del.

Förut var det fritt att säga oljepengar går till västisar, nu är det fritt att inte tala om oljepengar går till Kina,
Koran: ”En sådan byggnad som de etablerat förblir en källa av tvivel i deras hjärtan, tills deras hjärtan stelnar. GUD är Allvetande, Visast.”

”O ni som tror, ni ska inte förena er med de icke troende i stället för de troende. Vill ni ge GUD ett klart bevis mot er?”


Förut var fri att säga imperialismen sålde vapen till Shahen, nu det är fritt att inte säga maoister säljer vapen till Shahen, förlåt Emiren, Khalifen, före detta Guds/Mohammads/Husseins representant  

förut var det fritt att håna Shahen att han inte tillåt någon tala öppet, nu det är fritt att inte tillåta någon tala där man vill (Khomeinis ätt har själv drabbats av de anonyma privat-kläder), 

förut var det fritt att beundra ayatolla Talegani, men nu det är fritt att inte prata om honom eller hans fångenskap, 

förut var det fritt att kalla Saddam amerikansk-Saddam och det var också fritt att håna Bath-partiet, nu det är fritt att kalla honom bara Saddam icke-Stalin beundrare och sudda bort allt om  Bath-partiet (på grund av den syriska Bath-partiet):


förut var det fritt att påstå judar sprider hånande skämt nu det är fritt att alla i Iran hittar på roliga saker om varandra, 
förut var det fritt att kalla judar för oartiga, gemena... nu det är fritt för Åsnan att kalla sin motståndare....


Förut var det fritt att räkna judar som sionister men nu det är fritt att skilja mellan judar och sionismen:



Förut var det fritt att håna kommunister, nu det är fritt att ha gudomliga relation med de:


Förut var det fritt att kalla judar för rasister och propagera att det räcker inte döda alla judar i världen men nu är det fritt att inte prata om det:
Vi har gett Israels barn skriften, visdom och profetskap, och försåg dem med goda gåvor; vi gav dem fler välsignelser än något annat folk.


Förut läste man andaktsstund (DåA) ur Koran nu man är fritt att läsa ur imamernas DåA.
Förut man respekterad judar och kristna nu det är fritt att säga de har ändrat sina skrifter:
Koran:
De vi välsignat med tidigare skrifter kommer att tro på detta.

Vi välsignade även Moses och Aron.
Vi räddade dem och deras folk från den stora katastrofen.
Vi bestyrkte dem tills de blev vinnare.
Vi gav dem båda den fulländade skriften.

Ni kommer utan tvivel att testas genom era pengar och era liv, ni kommer att få höra massor av förolämpningar från dem som fått skriften och från idoldyrkarna. Om ni ihärdigt håller ut och för ett rättfärdigt liv, kommer det att bevisa styrkan av er tro.

Förut var det fritt att anklaga Shahen för övervakning av böcker, nu det är fritt att acceptera censur i alla möjliga böcker och chat sidor och sökmotorer (Iran har sin egen renade sökmotor som Kina och Nordkorea) och anledning är att deras stupida landsmän kan synda och titta på olämpliga saker som sex och då inte hamna i paradiset (Hmmm… jag undrar att de barfota som söker sådana saker, varför inte gifter sig en timme, det finns också de som har opererat sig i Iran, eller hur? Eller de barfota kan åka till Turkiet, Azerbaijan, Armenien, Europa, Kina... med förevändning av fysikstudier…)  :
Koran: ” Och när de möter de som tror säger de, "Vi tror," men när de umgås med varandra säger de, "Informera inte om den information som Gud har gett er, så ni inte ger dem stöd för deras argument beträffande er Herre - Förstår ni inte (att det blir problem!)?"

Förut var det obligatoriskt att lära sig om Shahen redan i dagis nu det är fritt fram att lära sig om Khomeini och hadither redan i dagis innan man kan hela Koran:
Koran: ” Bland dem finns hedningar som inte känner till skriften förutom genom hörsägen, och sedan tror att de kan den.”
Hmmm… hur många iranska hedningar vet inte något om Israels Barn övertagande? 

Förut var det fritt att håna Shahens okunnighet för alla importerade bilar (som Englands Talbot) nu det är fritt att importera Kinesiska bilar och inte skratta åt fast då och klaga över, 

förut, under Shahens tid var det fritt att respektera judar men nu det är fritt att påstå att bara Koran är Guds bästa yttrande:
Koran: Vi har givit Moses skriften, men den ifrågasattes, och vore det inte för ett ord redan fastställts av er Herre, skulle de ha dömts omedelbart. De är fulla av tvivel om det, misstänksamma.”

Förut var det fritt att påpeka Khomeinis slagord ”jag ska exportera revolution” nu det är fritt att respektera Turkiet, Azerbajdzjan, Emirer, Kungar , Khalife ....som koopererar med USA, Israel..  

 med andra ord bland annat turkar är syndare.

Förut var det fritt (under revolution) att visa direkt-live dokumentär från Shahens fängelser, nu det är fritt att de ska vara hemligstämplad,

förut var det hysterisk jagande på rika efter revolutionen, nu det är fritt att ha rika och fria handelsregioner för de barfot-rika, 

förut var det fritt att kalla sig muslim och inte behöva kunna andra hadither men nu det är fritt att läras sig hadither redan i dagis:
Koran: ” Vi har skildrat alla sorters exempel för människorna i denna Koran, men de flesta insisterar på att inte tro.”

”Vi har skildrat alla sorters exempel i denna Koran, men människan är en ytterst argumentativ varelse. ”

Förut var det fritt att kalla bara på Allah men nu det är fritt att kalla Ja-Husein, Ja-Ali, Ja-Khamenei… (vi för se om de svarar och hur :) )
Koran: ” En dag kommer Han att säga, "Kalla på Mina medhjälpare, som enligt er var gudar jämte Mig;" De kommer att ropa på dem, men de kommer inte att besvara dem. En oöverstiglig barriär kommer att skilja dem åt.”

” Man kommer att säga, "Kalla på era idoler (för att hjälpa er)." De kommer att kalla på dem, men de kommer inte att svara. De kommer att genomlida straffet, och önska att de varit vägledda! På den dagen kommer Han att fråga alla, "Hur bemötte ni budbärarna?”


Förut var det fritt att vänta på Imam Zaman, nu det är fritt att iranska röda shiiter ska godkänna honom:
Koran: ” När ett mäktigt bevis kommer till dem, säger de, "Vi kommer inte att tro om vi inte får det som GUDs budbärare får!" GUD vet exakt vem som är bäst kvalificerad att förmedla Hans budskap”

” Har de bestämt sig för att han är tokig? Han har absolut kommit med sanningen till dem, men de flesta av dem hatar sanningen.”


Förut var det fritt att
 välja sin religion nu är det fritt att få stryk:
Koran: ” Vi låter de ledande brottslingarna i varje samhälle intrigera och konspirera. Men de intrigerar och konspirerar endast mot sina egna själar, utan att inse det.”




Förut var det fritt att prata om dubbelmoral hos Shahen men nu det är fritt att säga ett och förneka det : 
 det står : ”...vägled de unga och ….. för det är som Profetens ledarskap

Det står att Khomeini presenterade nytt ledarskap (ledande, styrande)
nu alla de 12 imamer är sura, utan tvekan. 
12 olika imamer + självaste profeten
ändå räcker inte deras ledarskap 

förut var det fritt att håna de sunnitiska ledare men nu det är fritt att säga det är västmakterna ville dela mellan muslimer:







Förut var det fritt att upprepa Khomeinis slagord (vaken väst eller öst), nu det är fritt att bara tala om västmakternas ondska,

Förut var det fritt att håns Shahen att han tillsätter vänner och familj till olika tjänster och poster, nu det är fritt att inte räkna hur många är Åsnas vänner och släkt i olika tjänster (bara att påpeka: den beständige riksdagschefen och den beständige chefen för domstolsväsendet  är bröder. Den ena pratar om islam, den rena och den andra älska Kina)

Koran: ”När de uppmanas, "Begå inte ondska," säger de, "Men vi är rättfärdiga! I själva verket, är de människor som begår ondska, men de inser inte det. När de uppmanas, "Tro som människorna som trodde," säger de, "Ska vi tro som dårarna gör?" I själva verket är det dem som är dårar, men de vet inte det. Gud förlöjligar dem, och för dem bakom ljuset i deras överträdelser, famlande.”

Förut var det fritt att under Huseins sorgedagar slå med kniv i pannan för att blöda men nu det är fritt att ta avstånd från Shahens tradition, alla Shaher tradition


förut var det fritt att prata om att imam Zaman har kontakt med valda shiiter, men nu det är fritt att sudda bort somliga hadither, inte alla

förut var det fritt att håna Shahen och man ville straffa honom för bara de barfota men nu det är fritt att sitta bredvid guldig vilostad och be myndigheter gång på gång att inte glömma bort de barfota - efter decennier av revolutionen, 

förut var det fritt att värdesätta Shahens alla slott och bilar nu det är fritt att inte tala om hur mycket kostade vilostaden, eller hur mycket ayatollor tjänar eller Åsnan har....

förut var det fritt att kolla hur mycket Shahen hade pengar i utomlands, men nu det är fritt att inte prata om något allas speciellt hur mycket fanns i bankkonto nr. 100, Khomeinis 

förut var det fritt att håna turkarna, azerier … (men inte Kina),  för att de umgås med Israels Barn men nu det är fritt att kalla de muslimer, respektera de och skriver ekonomisk avtal på några miljarder dollar:
Koran: ”De vacklar fram och tillbaka, utan att tillhöra vare sig den här eller den där gruppen. Den Gud vilseleder, kommer ni aldrig att hitta ett sätt att vägleda.”



Förut var det fritt att säga imam Zaman, den krigande ska dyka upp i Saudiarabien, sedan blev det fritt att han skulle dyka upp i Irak, nu det är fritt att vara obestämd om när han dyker upp, den kärlekfulle – så länge:
Koran: ” Du förväntade dig aldrig att denna skrift skulle komma din väg; men det är en nåd från din Herre. Därför ska du inte ta parti för de som inte tror. Ej heller ska du avledas från GUDs uppenbarelser efter att de kommit till dig, och inbjud de andra till er Herre. Och fall aldrig in i idoldyrkan. Dyrka ingen annan gud vid sidan av GUD. Det finns ingen annan gud än Honom. Allting försvinner, förutom Hans närvaro. All makt tillhör Honom, och till Honom kommer ni att återvända.”

Förut var det fritt att kräva Shahen att frige ayatollor från fängelse nu det är fritt fram att ha ayatollor i fängelse, 

förut var det fritt att inte höja andra ayatollor till de shiitiska 12 imamers nivå nu det är fritt fram:
Koran: ” Vi ålade människan att hedra sina föräldrar. Men om de försöker tvinga er att sätta upp idoler vid sidan av Mig, lyd dem inte. Till Mig kommer ni slutligen att återvända, då kommer Jag att informera er om allt ni gjort.”

” Han sa, "Ni dyrkar maktlösa idoler vid sidan av GUD på grund av socialt tryck, bara för att bibehålla en del vänskap bland er i det här världsliga livet. Men sedan, på Återuppståndelsens Dag, kommer ni att överge varandra, och förbanna varandra. Helvetet är ert öde, vari ni inte kan hjälpa varandra."

” När Endast Gud nämns, krymper hjärtat på de som inte tror på Livet Efter Detta i motvilja. Men när andra nämns vid sidan av Honom blir de nöjda.”

Förut ( två år sedan) var fritt att slå alla kvinnor som hade inte riktig hejab nu det är fritt att bara håna men fortfarande varken man hånar eller slår de turkiska, azeriska, ryska, kinesiska, nordkoreanska, kubanska…kvinnor  men västerländska.   

Förut, under Shahens tid var det fritt  för judar och kristna att ha sina verksamheter fritt och utan att beundra några ayatollor nu det är fritt för de att uppskatta ayatollor att de får vara fria:  
Koran: ” Du ska recitera det som uppenbaras för dig av skriften, och iakttaga Kontaktbönerna (Salat), för Kontaktbönerna förbjuder ondska och synd*. Men att minnas GUD (genom Salat) är det viktigaste syftet.* GUD är medveten om allt ni gör.”

* Hmmm… somliga påstår att det inte finns några anvisningar (ofullständig Koran med andra ord) om hur bönerna ska vara. Om man hade frågat skriften folk hade man säkert kunnat lista ut men de otroende är de som gissar, enligt Koran.

40|6|9|I skolen alltså bedja sålunda: 'Fader vår, som är i himmelen! Helgat varde ditt namn;|
40|6|10|tillkomme ditt rike; ske din vilja, såsom i himmelen, så ock på jorden;|
40|6|11|vårt dagliga bröd giv oss i dag;|
40|6|12|och förlåt oss våra skulder, såsom ock vi förlåta dem oss skyldiga äro;|
40|6|13|och inled oss icke i frestelse, utan fräls oss ifrån ondo.'|
40|6|14|Ty om I förlåten människorna deras försyndelser, så skall ock eder himmelske Fader förlåta eder;|
40|6|15|men om I icke förlåten människorna, så skall ej heller eder Fader förlåta edra försyndelser.|
40|6|16|Och när I fasten, skolen I icke visa en bedrövad uppsyn såsom skrymtarna, vilka vanställa sina ansikten för att bliva sedda av människorna med sin fasta. Sannerligen säger jag eder: De hava fått ut sin lön.|
40|6|17|Nej, när du fastar, smörj då ditt huvud och två ditt ansikte,|

Koran: ”Argumentera inte med skriftens folk förutom på bästa möjliga sätt såvida de inte överträder - och säg, "Vi tror på det som uppenbarades för oss, och på det som uppenbarades för er, vår gud och er gud är en och densamma; Honom är vi underkastade."
*Och somliga påstår att andra skrifter är manipulerade.

Förut var det fritt att kalla Shahen för känslolös mördare nu det är fritt att vara stolta över Khomeini att inte rörde sitt ögonbryn (=var likgiltig) när hans son dödades (Khomeini sade också att jag känner ingenting (har ingen känsla) då han var på väg till Iran från Frankrike)   
står längst ner:

 


O´my Gud!…. Jag fick genast en röd brådskande e-mail från Profeten, Ali…. De sympatisera med Khomeini och bara undrar varför inte iranier följer Khomeinis stig? Varför ska man röra sina ögonbryn och sörja någon som  honom, Khomeini själv och Ali och Husein (Profeten har skrivit att Han har redan förlåtit de shiiter som inte sörjt Honom över 1500 år och mindre än sin Husein, men fortfarande lite sur att efter 1500 år Hans bok inte översätts på persiska) och resten av imamer? Då man har mycket tid över och kan bygga upp järnvägar tillsammans med kamrater från Nordkorea, producera populära iransk bilar för att sedan importera fordon från Kina, Sydkorea, Frankrike och senare ändra på deras namn och logo, bygga upp gator och körbana för kinesiska lastbilar, bygga hus av tält, plantera skog av döda djur, bygga upp industri med kinesiska arbetare, importera från Kina de övriga vitala (dödande) varor, se till att kartong delas ut till barfota, skratta åt väststater och deras kultur och omoraliska betende för att senare skicka sina barn dit för utbildning, skriva paroller i Khomeinis vilostad ”varför ingen regering hittills har brytt sig om fattiga, glöm inte de barfota (det står i bilden ovan)” , lära sig amerikansk-indian språket för de behöver hjälp från de barfotade ledare från sin vilostad, göra sig oberoende från västländernas handgrepp och göra sina egna program för censur samt göra lite modernare Khomeinis och Khameneis bilder med kinesisk teknik, skaffa många legitimerade läkare, ingenjörer, kärnfysiker och alla utbildad i Iran (annars de kan inte koncentrera sig på grund av icke-hejab kvinnor i väststater annars går det bra i Ryssland och Kina och Kuba och Venezuela...  )…. Alla dessa åtgärder för att Irans befolkning ska växa från runt 75 miljoner till 
[hmmmm… 30 (miljoner arbetande par) x 7 (barn) +  5-6 (miljoner barn från en timme äktenskap) + 45 miljoner arbetslösa
210 + 5 + 45 =  260 miljoner på 2-3 år om Ja-Ali fungerar annars finns det 11 imamer kvar samt imam Khomeini och imam Åsnan. Åsnan är verkligen duktig, mellan oss.   


Har jag missat något frihet efter revolutionens välsignelse? 



 Vi har gett Israels barn skriften, visdom och profetskap, och försåg dem med goda gåvor; vi gav dem fler välsignelser än något annat folk.







med andra ord marxister hjälpte Israel. Med andra ord 
man ändrar på historia. Med andra ord en sann
ren muslim ska inte umgås med någon, det är 
farligt att lära sig....




 här man pratar om Hitlers taktisk misstag om judar...
läs noga om Jahl, okunnighet (sista stycket) och
jämför med palestinier och afrikansk barnen...
Apan och kompani som har skrivit detta hatar de också....












Vi har gett Israels barn skriften, visdom och profetskap, och försåg dem med goda gåvor; vi gav dem fler välsignelser än något annat folk.
Hmmm... ser ni : det står 100% amerikansk arbetslösa (gentemot judar)! 
Den Iranska apan som har skrivit detta (Hmm...
iranska apor har lärt sig skriva) var inte välutbildad, 
bara en revolutionär som
så fort hörde han att någon sade att hans ätt 
kommer från apor blev så glad att grät och slog sig av glädje
och sprang till sin släkt:
Jag visste det, jag visste det, vill bara 
pussa han som bevisade det. Och det blev fest...
efteråt revolution för de barfota...bland annat... till sist blev 
fria handelszoner i Ön Kish i persiska viken .... bland annat
Hmmmm... de kan vara ärliga... men enkla, 
de tror att alla har samma gener som de... 

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar