lördag 31 maj 2014

Blandad

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste



………………………………………..
- Jag fick en e-mail av Ali, jag ville inte skriva allt om e-mailet men kort sagt han var förbannad på Allah att såg till han, Ali inte blev martyr i krig men såg till att han blev knivhuggen bakifrån och därför hans son Husein blev Säyyed El-Shohada (Ledare för martyrer).


Profeten är också upprörd, inte bara för det även också att det finns så många fina guldbelagt vilostäder men varken han eller amerikanska indier (deras ledare, förstås) har sådant, han ville bara påminna att om Khomeini hade besegrat Saddam hade han, Khomeini sett till att alla indianer skulle ha strumpor, då ingen skulle kallas barfota. Och då Khomeini kunde resa fritt i USA utan något som helst problem och utbilda sig där som alla andra barnen till ayatollor och ”hjärnor” och kunde där öppet säga till frigjorda kvinnor: " …", inte bara från Iran.

Och jag såg dessa från den ”Folklige (Is)lamiska Rep(ub)liken Iran” (F.I.R.I) med den beständige ledaren, den beständige riksdagschefen, den beständige chefen för domstolsväsendet samt  folkvalda presidenter som passeras först genom filter och godkännas av några ayatollor, beständiga i sina tjänster …. 
Hmmm… det känns som gamla öststater från framtiden….

Den beständige ledaren som var Guds representant, sedan blev Mohammads representant sedan Huseins representant men nu kallas för Emir, Khalife…. har bara makt över alla de 3-väsendet (Domstol, Regeringen, Militären + Polis) samt revolutionära krigsmakten, paramilitära krigsmakten, osynliga imam Zaman soldater, Anonyma privat-klädda (=De kallas så här), … men tyvärr hans rike är så stor och kan inte ta ansvar för något som forne Shahen. 
Men ständig närvarande i alla område, läser alla tidningar och är aktiv i facebook och i alla möjliga chat-sidor och kan mycket om dagens historia om sina fiender (runt 98 % av alla andra regeringar) och därför rådgivare åt alla hål och alla, de intelligenta:
- Landets ekonomi ska vara självständig [Han för nobelpriset, ingen skulle komma på det, därför alla beundrade hans tal och blev mycket ris och ros. Nej jag pratar om inte Nordkorea, Irans allierade. Hmmm… det tog lång tid fatta en sak, till och med Åsnor kan förstå och Åsnan har lärt sig att inte imitera Koran vid början av sitt tal (kanske han har läst Koran kanske har problem med sin arabiska Aorta, leta efter hans forna videoklipp bara!), de håller på att klippa bort hans video, till skillnad från Khomeini att alla hans video-klipp och tal ägs av en rik familj, de har ägande rätt och visar inte i TV men mycket hans (optimerade) påstående i massmedior och i skolor], då reser den beständige riksdagschefen till Kina och skriver under några betydelselösa papper. Detta after att en minister i Kina (gissa vem) har sagt: ”Om våran varor är kassa då köp inte.”

- Kultur ska man satsa på (Till skillnaden från alla andra länderJ, här är synd för lärare att prata om politik men efter deras övertagande då läraren måste lära vad de onda gjorde och obligatorisk i alla kurser), då den beständige krigsmaktens ledare, de revolutionära vill ha ändring av alla kulturella aktiviteter och utbildningar.  Men eftersom de har själva tillverkat folket som enligt de själva är idioter (se nedan) för nu de är storväxta och kan inte påverkas som barn:

- Man ska se till att alla familjer ska föda minst sju barn. Då ayatollor i Iran går ut och propagerar: ”Säg Ja-Ali (inte Ja-Husein) ikväll och se till att få några barn!”. Och då man kan utbilda sina nya resurser, de unga. Åsnan tror att hans män är eviga! Men det är inte allt :”ett stort Persian, Shiitisk Persian ” ska vara farligt för sina grannar bara genom sin population, inte bara att exportera senare i andra länder. Och om de dör i jihad då det finns gott om resurser och hatiska förstås. Åsnan säger det för att han har garanterat välfärden för de kommande generationer, alla har hus, inga trafik förseningar, banker ger pengar till alla med öppet hjärta…

- Alla muslimer ska vara förenade, han är ju den ende sanne ledaren och har alla svar. Men han har inte läst skriften om vad står om hans alla svar, Åsnan är verkligen en Apa, och en Apas agerande som ledare resulterat i F.I.R.I:  F..k!  I  Ruined  Iran: hans nya paroll för de röda-shiiter.

- Ingen ska prata om hur Khomeinis söner dog. Åsnan bara beklagar att bara hans son ska bli Guds representant, förlåt profetens, förlåt Huseins, förlåt Emir-Khalife för shiiter, förlåt alla muslimer, nej förlåt först för alla muslimer sedan bara shiiternas.


Här är jag lite sur att han inte har tackat någon, med någon vet att han har inte fattat något,  hans haditer men främst hans ledare till Åsna:


Han, den beständige chefen för domstolsväsendet säger att synen på världsliga (materiella) saker ska utgå från Koran. Hmmm något nytt eller han erkänner att det var inte så? Det senare alternativet. 
Men nu måste de utgå från koran och fixa sina hadither, sortera om dem och kalla (som de gör nu) vissa hadither: Inte hel säkra hadither… Hmmm… mycket nytt arbete, och alla gamla arbete, bortkastade tider, resurser, roliga timmar med varann, pengar, böcker.... nu vet jag varför de är hetsiga på någon "fluga".

Hans säger också Korans moral (sedligheten, dygden)  är uppenbar för hela muslimer. Han för slå upp, jag menar bara Åsnan om hur Åsnan kallar andra och hur Åsnan pratar om andra.

Han säger också att Koran har dold budskap och bara de rena (fläckfria, syndfria) kan tyda och upptäcka sanningar. Med andra ord : Gud har gjort andra muslimer stupida och orena! Och det står i Koran att man har ansvar för sin ögon, hörsel, hjärta! Det står i Koran att Koran är för intelligenta! Han erkänner att resten av iranier samt andra lärda är stupida, vilket de är dels de hejar på sin ledare dels de umgås med iranier, de som umgås och uppskattar Irans ledare. Sedan han vet inte vad han pratar om eftersom han har många ”Idoler” då tror att deras imam Zaman är många! Hmmm... om det blir inte något diskussion mellan alla imam Zaman då blir det kalabalik typ fullkontakt karate, ifall Åsnan inte tar ställning och berättar inte vem har rätt...

Han säger att Gud (deras Gud) har uppenbarat de bästa Yttrande i Koran… Med andra ord de andra skrifter som Gud har uppenbarat (enligt Koran och bekräftat) är inte av bästa kvalitet! Alltså Guds yttrande har olika kvalitet! Han säger det för hans hadither är av olika kvalitet därför tror han på olika kvalitet hos Gud!

Sedan han fortsätter prata i nattmössa (läs texten, hans egen påstående, givetvis han har hittat det i Koran, men han missat att Guds soldater är dolda och ingen känner de. Med andra ord hmmm… Bara shiiter ska godkänna de! ) men betonar också att den fjärde nivån av tydning av Koran finns hos de Ahl Beyt (=de som är av profetens ätt). Låt mig antaga… kopierat av en Nobel människa, sjungande.   

Sedan säger han att bara Ahl Beyt kan si och så! Med andra ord hånar han andra troende, deras kunniga, intelligenta, ledare, lärda om är inte från Ahl Beyt (då icke godkänd av iranier) har ingen rätt att tyda, eller har fast opålitliga. Låt mig tyda en sak: det står i Koran att man har gjort Kabbah, Guds hus och regionen fridfullt och det ska vara frid där. Och Gud har medvetande alltså har inte givit till Iranier som Khomeini som hejade på terrorister som anföll Kabbah. Khomeini som skulle förlåta Saddam (+ Khomeini = döda och invalida iranier och irakier) men inte monarken bara på grund av det. Lev med det ….. Gud vet vem ska skötta Kabbah. 

Sedan dagen efter går ut de, tillsammans med Ap-Åsnan och anklagar att fiender ville att muslimer ska inte vara enade. De hånar direkt och indirekt andra muslimer men de fattar ingenting på grund av att valt en Åsna till ledare. Lev med det ….. Gud vet vilka så kallade muslimer umgås med de röda.


Åsnan här, säger att man ska vinna en och en alla skyttegrav. Man håller andra i schack annars fiender kommer och äter upp alla mina barn, jag är ju fadern, något bekant från Nordkorea. 

Han säger att man ska bekämpa orättvisor och okunnigheter och tyranni.
Med orättvisor menar han att alla länder ska ha en Emir samt alla Emirer ska ha en ledare. Med orättvisor menar han (han har sagt det)  att det ska finnas rika och fattiga men en fattig ledare som sympatiserar med barfota men ger pengar till hizbolla i Libanon så att de lever flott och propagerar med sina ”frigjorda” kvinnor… Åsnan säger inte hur många villor iran håller på bygga upp i Venezuela för barfota iranier, hur många?  

    


Med okunnigheter menar han att alla muslimer ska veta att de är inte dugliga att förstå koran men bara de som iranska shiiter bekräftar…. Sedan givetvis man ska bygga upp deras vilostäder fast då med pärlor och diamanter… blandad med guld…

Med icke tyranni menar han att det ska finna gott om militärer, polis, revolutionära gardister, paramilitära krigsmakten, synliga imam Zaman soldater, icke anonyma privat-klädda så att ingen skulle gissa att ledaren har ansvar för hela riket. Samt de röda skulle åka in och ut utan problem men om någon från höger då djävlas…

Med icke tyranni  menar han att ingen ska ifrågasätta ledaren att varför han har många bilder från krigen, men han själv inte deltagit i krigen? Hmmm…. Kanske därför man inte stängde Sovjets icke spion hus i Iran, man behövde vägledning….



Khomeinis ätt pratar om att Khomeinis tålighet och begåvning (talang) var en läxa för alla generationer. Nu vet jag varför alla där uppe har skickat sina hälsningar tills gryningen

Han säger att Profeten på den tiden inte hade fullkomlig trygghet. Men Khomeini hade under Saddam.  Har man undrat varför? Såg Saddam honom som resurs? Hur kunde han organisera revolution därifrån? Fick han lära sig av Saddam att han, Khomeini ska säga ordagrant (som Saddam brukade själv säga) att jag är världens ledare för muslimer och ska befria Palestina och älska Che och Stalin och ha en Kalashinkov i handen? Hmmm…. Khomeini var senil som jag, glömde Kalashinkov men ändå många iranier har nu i handen, men några har hamnat hos boko haram. Bild 4 nedan , glöm inte lyssna på koran som spelas av denna sidan.

Sedan Khomeinis ätt säger att om denna storartade man inte hade funnits, kund varken jag eller ni sitta här i denna plats (Khomeinis vilostad).  Hmmm… Jag håller med honom… Han har rätt. Shahen hade inte byggt upp denna vilostaden av guld. (Shahen gjorde inte ens med sin faders grav, han var intelligentare) Man skulle inte heller hemlighålla kostnaden för bygget. Kanske barfota i Iran hade skickat sina strumpor pengar till Saddam för att han skulle bygga upp den. Nej, du har rätt, man behövde inte heller betala till  Khomeinis bankkonto om man ville gifta sig om man ville köpa bostad om man ville köpa bil om man ville köpa sig fri (!) från militärtjänsten. Ni hade inte varit rika. Nej! Du har rätt, man behövde inte vara ärkevänner med de röda länder, fidel castro hade aldrig hälsat på din ledare, Nordkorea hade aldrig hjälp Iran med utbildningar och militär, Irans valuta hade inte devalverat runt 500 gånger, man behövde inte importera kinesiska bilar, iranska kommunister behövde inte söka asyl i väststater och håna du och din släkt och islam och sedan propagera mot USA och Israel, man behövde inte förlåta dessa så att de kunde komma dit när som helst, man behövde inte redigera alla böcker,  man behövde inte bygga så många fängelse för icke politiska fångar, det finns väl inga politiker i fängelse?  Man behövde inte ta bort ayatolla Monatzeris memoarer, han skulle inte sitta i hus arrest, ingen ayatollah skulle förgiftas, ayatolla Talegani skulle inte bannlysas, det skulle inte cirkulera så många oartigheter i Iran, dina söner hade varit i liv, Dr. Shariatys böcker som ”Färger” skulle inte försvinna,

  
det skulle inte finnas en timme äktenskap, några miljoner (som ni säger själv) behövde inte lida psykisk, man skulle inte förbjuda bibeln, de andra troende kunde köpa sin vin utan att i sin hjärta förbanna dig och din ledare och släkt och din Gud, riksdags ledaren hade inte behövt skriva tunga avtal med kommunister som bannar Islam, man behövde inte vara nervös för folkets tro, skogar behövde inte försvinna, man behövde inte vänta timmar i Tehrans 14 miljon trafik, Sovjet hade aldrig anfallit Afghanistan, Saddam hade känt redan vad Shahen gjorde med honom, Hizbolla behövde inte barhuvuda kvinnor, man hånade inte andras kvinnor i väststater, ( ni är så fega, först sänder ni era så kallade barn sedan hemma ni hånar de som skolar era barn), man behövde inte göra om sin körkort i andra länder, det var godkänt under Shahen, om man hade läst i iranska universitet då behövde inte man komplettera sin studier, man skulle inte fördöma väststaters kultur och sedan skicka sina dit för att utbilda sig, man behövde inte skicka 59 fysik-studenter till Norge (inte med hejab och långa byxor och ...) för att senare de skulle skickas tillbaka, man behövde inte ljuga och söka asyl i Iran, Irans passport gällde i alla länder, har jag missat något? Ja! Khomeini skulle inte bli förbannad på saudierna angående terrorister, ayatolla Rafsanjani (om han är ayatolla är en annan historia) hade inte ägt några fastigheter i Dubai, han behövde inte säga att min bror äger mark men inte jag, han behövde inte anklaga Gotbzade (senare avrättades) att han har dyra kostymer, iranier behövde inte bosätta sig i länder persiska viken och sedan göra uppror där, araber behövde inte säga F..k Iran, i riksdagen satt inte analfabeter, tidningen Keyhans upplaga skulle inte försvinna, man behövde inte kalla iranska kvinnor för horor men dela ut i andra länder blommor till kvinnor utan hejab …. Så frågan är att om hur mycket tål du att så många iranier gillar din ledare, i sina hjärtan?   



Sedan Khomeinis ätt pratar om den fria Iran på grund av revolutionens välsignelse:

 Bild 4, lyssna på vad de sjunger...




äkta  F.I.R.I:  F..k!  I  Ruined  Iran











Filter (censor) på allt som: 



Så frågan till Khomeinis ätt: Hur mycket Saddam skrattade & skrattar åt Er?
Om Khomeini var dum då skulle han avrätta honom på ett enda ögonblick, eller hur? (=Satir! )
Vet du inte svaret så läs Iraks historia, shiiternas. 

Sist, enligt skriften: 
”Naken kom jag ur min mors liv, och naken vänder jag åter dit. Jehova gav, och Jehova tog. Må Jehovas namn vara välsignat.” 
Kompletterad av Guds bästa yttrande i den nya Koranen blandad med hadither från alla godkända röda shiiter: 
”Naken kom jag ur min mors liv, och naken vänder jag åter dit. Jehova gav, och Jehova tog. Må Jehovas namn vara välsignat. Och välsignat är min strålande, gyllene vilostad, ren och renad tills timmen kommer.” 

 I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar