onsdag 11 juni 2014

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste


Hmmmm..... De är hummmmm...ande.
..................................................

Som ni har sett tidigare i min blogg, de röda i Tyskland hånar fransmän och de röda i Frankrike hånar tyskar och de råda i Kanada hånar Européer och de röda i Sverige hånar norrmän…..det är bara tillfälligheter, de samarbetar inte med varandra. Därför de är inte nationalister, de är hygieniska och tvättar händer vetenskaplig. Sedan de delar landet - som ni har sett - sedan de vill att alla ska stå upp, ett enat folk för ändringar, som de gjorde i Iran. Sedan kommer jag ihåg att då muslimer försvarade sig i någon debatt ingen, ingen röd försvarade muslimer, kommer ni ihåg? Nu muslimer ska vara deras advokat (har lärt mig detta uttryck i revolutionen som väst agerar som våran myndighet) och inte tillåta de i politiken för de samarbetar med muslimer och konsekvensen blir att de flyr till ett annat väststat om det finns kvar. 
En bild av fidel castro irans ledare ióch en bild av hejab med de röda
 





Hmmmm… var det därför man utbildade sina barn för att reagera som advokater. Först överförde man sin hat till höger sedan man blev tvungen att flytta till en liten finare ort för att Darwin hade öppnat hans ögon och historia hade lärt honom att tvätta sina händer. Och nu rasister säger precis samma sak som iranska röda. Hmmmm….. det påminner Sovjets några års plan. De säger att bara fega som nazister raderar visa saker från sina blogg. Men de kommer ihåg allt:  som att radera historia från sina brev att Sverige hejade på Israel och USA och var emot de röda revolutionära. De har raderat historia i sina brev att efter Irans revolution, den revolutionäre kommunist ledaren i Afghanistan hälsade varmt Khomeini och hans storartade seger.

nu till all meddelande:  

Somliga anonyma revolutionärer har skickat e-mail, Hmmmmmm…… det var länge sedan:
Först och främst vill de inte ta ställning för de unga muslimer som dödades under kriget får
om de inte var med kriget hade Saddam Stalin beundrare tagit över men om de var vid livet hade de hejat på den rena islam som både torterade dem samt öppnade dörren till revolutionära. 

Sedan de säger också att om de forna stater hade bra sömn som Alice då det hade gått bra för de också.

Sedan kräver de också att man ska fortsätta fokusera på religion speciellt Islam för de är fredliga men mycket observanta. Och på så sett folk påverkas för att ta deras roll. 

Förut på TV vara bara skyldiga muslimer som blev tvingad att försvarade sig.  Men nu ska man fortsätta att ifrågasätta muslimer och som förut vi inte vill att någon ifrågasätta vår historia om Irans relation med de röda staterna.

De påpekar att i brevet till rasister  fokusen var på  Sveriges "inrikes politik" för att flytta till, men eftersom "utrikes politik" är av obetydelse - precis som Irans – då man har lämnat det bakom sig i brevet. Annars allt man skriver är vetenskaplig. 

Sedan de vill att somliga advokater för muslimer ska inte ställa fråga till sina resurser: får deras flicka gifta sig med de röda? 

Sedan de vill påpeka att just nu man ska inte diskutera om främre, bakre stolar speciellt för de pensionärer som var mot hans ideologi, man behöver alla att väcka ordentlig Alice.

Sedan de ville bara justera lite grann JFK mening om ”vad du har gjort för ditt land”.
Denna mening gäller bara muslimer annars gäller inte de som bränner bilar, nu måste  politiker ta ansvar…

De säger också att förut hörde man på massmedier att korrupta politikerna pratar inte om avlägsna länder, om deras situation och elände… men nu det är bara grannländer som är under fokus, inte Irans relation med de röda, alltså med andra ord fortsätt med samma taktik.

De säger att de är mest rädda för rasister men mindre rätt för muslimer som samarbetar med revolutionära. 

De betonar att de bara sympatiserar med de icke religiösa som bränner bilar, de religiösa som bränner bilar är inte muslimer enligt deras egna Koran, med andra ord de vill inte heja på idioter. Och de kräver av politikerna – i likhet av forna öststater – man ska utbilda muslimska ledare för att muslimer ska kunna sin religion inte blandad med Che – religion, Che är enbart deras! Just nu hans icke vetenskaplig bevisade själ är upprörd att muslimer har svikit Huseins väg och valt vår Che väg. 

De kräver att alla som är emot fanatiker ska ha slipspinne både med Israels flagga samt Palestinas flagg.  De betonar att de har på sina imperialistisk slips. 

Och det var ingen vetenskaplig drag av dem att inte klaga över brottslingar inom invandrare, de höll bara på att undersöka svensk standard. 

Sedan de har en önskning till nazister : ”Damn… Vi klarade inte av Israel, hoppas åtminstone Nazister till Idioter klarar av de…" .  

Sedan de vill meddela sina kamrater att man inte ska undersöka kriget i Baltikum och Irans relation med de inblandade länder. 

Och de hoppas att nu när Alice har vaknat även Alice barn ska vakna och se sig omkring, det finns många stolar avsatta för enbart längs bort och somliga stolar ska inte finnas till... 

Sedan de påminner att det är politiker – ingen annan - som har sett till att folket har blivit dumma att de röstar bara till korrupta politiker , därför den legendariska Alice har vaknat upp annars under hennes sömn allt gick bra. 

Och 60 - 70 tals pensionera - som vi blev ärade att hjälpa dem – var allihopa revolutionära, det styrande korrupta politikerna har förfalskad historia.  

Sedan de säger att bara för Alice skull  ska de ha Alice flagga och demonstrera för gamla goda tider och sjunga: Du gamla….

Sedan de vill att jag ska ta upp denna historia av sina egna landsmän och deras ära:
Efter att det har blivit känd att Iran är begränsad av att dela sina erfarenhet angående bara Gas exporten samt Irans bankkonto är sanktionerad då det inte går att skicka pengar till utlandet, bara tack vare sanktioner… kort sagt det har brutit  mun-krig mellan iranska grannländer. Men ryska generaler var snabba med avtalet. Därför Turkiska ledare både två befann sig i Iran igår.

(Efter detta - för första gången den Iranska storartade ledaren beundrat sig själv och påmint de som icke valt honom, att en ansvarig ledare kan aldrig gå vilse därför ansvarig att vara ledare. Sedan han påminner om sin modig-het och ville inte uttala sig om den Islamiska Irans relationer med den kommunistiska Kina)

Och det är inte alls på grund av Marx sentens* som de flyttade till Alice, "under" landet. 
Och de inte ville hjälpa till hans sentens.
* När de når toppen faller de.

Sedan de påstår att det är bara sammanträffande att jämföra ”Sverige är på väg att falla” <=> ”USA är på väg att falla”  <=> ”Indian och Kina ska ta över” (Kommer ni ihåg?)




  
De röda revolutionära i Tyskland, Frankrike… har också hört av sig och säger att deras land var också unika och hjälpte de forna öststater, bara ekonomisk. 

De säger också att de studerade sitt land mycket, mycket noga som nu håller på att rasera…..bland annat finns det många som inte gillar judar och bilar bränns. Vilket det är det mycket sannolikt, vetenskaplig så att säga att det som händer i hela Europa är ett unik sammanträffande, bara att beklaga... 

De betonar också att de inte nationalister därför de inte åker de till något före detta röd land, där fanns inte fri X. 

Samt efter kapitalisters övertagande har de flesta tvingats under kniven att acceptera att det fanns onda säkerhetspoliser där samt militärmakten som agerade inomhus.  

Dessutom det är bara imperialismen som har sett till att det finns många som inte gillar judar. 

De vill betona att redan för 30 år sedan de hejade på judar men massmedier tillät inte. 

De vill också påminna att så fort någon idiot sparkade muslimer stod de upp för rättvisa men eftersom de är också arbetande så de hade inte tid att ställa upp för judar som i Malmö. 

Och det är inte alls landsförräderi att inte prata om Irans förhållande med de röda stater. 

Sedan de vill inte uttala sig om varför Saddam Sovjets fastkedjade apa anföll Iran, detta på grund av att de vill inte väck ont blod hos både muslimer i Irak och Iran. 

Sedan säger de att om de tar makten då den arbetande klassen ska bygga gott om stolar enbart för bakre avdelning. 

Sedan de säger att de har också studerat noga ett och annat i sina nya hemländer, fast de vill inte gå i detaljer.

Sedan när alla Alice har börjat sova igen då ska man arbeta i hemtjänst för de nya pensionärer, de röda.
  

Ett hemlig stämplade meddelande från de röda i Tyskland
Vårt land var Alice inte något annat land.

Och ett hemlig stämplade meddelande från de röda i Tyskland
”Alice Is Gone” ur Frankrike för länge sedan.


Somliga anonyma revolutionärer har skickat ett brådskande meddelande att man inte ska vara stolt över sitt land för man är ju inte nationalist. 
Samt: man inte längre är advokat för dem som sitter i bakre stolar, Fidel har patent på alla bakre stolar…. Sedan de säger att just nu det går inte så bra att väcka  Alice enligt några års planer så de ber att alla Alice fortsätta sova tills antal resurser ökas.



Somliga anonyma revolutionärer, fast muslimer har skickat e-mail:
älskade röda - som bor i andra länder och är mot imperialister som oss,
och mot Israel som oss,
och ville ha demokrati som oss,
och ville ha bra relation med de röda länder som oss,
och pratar inte om utrikes politik som oss,
och ville inte ha privatisering som oss,
och är revolutionärer som oss,
och beundrar Che som oss,
och är mot tyranni som oss,
och som är ideologiska rasister som oss,
och som hörde väststater har bra välfärd som oss,
och är våran advokat i utlandet -  vi vill inte tortera eller förbanna er som i Iran men vi sympatiserar (har lärt oss ordet sympati av er) med torterare för ni svek ert land och inte var med i kriget. Eller ursäkta oss somliga var med i kriget fast i bakgården och tog några enstaka, obetydliga bilder.
Dessutom ska vi bli er advokat men inte nu senare efter att tagit över makten tillsammans med er alla advokater, vänta bara. Så vi rekommenderar att ni ha packade kläder och ha åtanke ett annat land som behöver väckas samt en förstudie om finare förorter där ska inte finnas några som behöver sitta längs bak. För vi vet att ni är rädda för muslimer som samarbetar med de röda. Men vi ska bli er advokat efter vår övertagande.
  
Dessutom våra imamer som ville ha Sharif lagar uppskattar ert samarbete och påminner att de vill vara anonyma tills de unga rättar till Alice. Dessutom Khomeini gjorde uppror mot Saddam och det var mycket blodig och på gick några år  och några av hans söner dog av upproret – Inte förgiftad i Iran enlig den förfalskade historia hos imperialister – men till sist valde Khomeini imam Hasans väg inte imam Huseins väg…. 

Sedan eftersom Khomeini var kärleksfull och hade studerat imam Alis tal om hur ska man prata om sina fiender, även de värsta så det är bara förfalskade historia att man påstår att Khomeini har sagt ordagrant: Jag slår Amerika i käften. 


Några ”Star trek” besittning samt entusiaster har skickat lång SMS, hmmm vilken sida betalar avgiften…. :
”Rymden hejar på den ende modige ledaren!" Men de undrar bara varför ledaren ville inte höra av sig angående hjab, halv hejab och utan hjab? Är han rädd för något? Det finns  syriska, iranska, turkiska, afghanska, talibanska, irakiska, hela persiska viken, egyptiska, hizbollas frigjorda muslimer, palestinier….. och de väntar ivrig på en modig besked, annars man går vilse utan en modig ledare även om man har Guds ord i handen, både två händer, med sina ansvarsfulla ögon och öron och hjärna.


I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar