söndag 15 juni 2014

Blandad

I Guds namn, Barmhärtigaste, Snällaste



......................................





Nu säger Iran att Iran är emot alla utländska, militära insatser i Irak. Givetvis man har ändrat sin strategi, nu det är bara Iran som ska rädda Irakier och stärka sin position.


Och enligt imam Zamans hadither det ska finnas tre olika flaggor i Irak. Därför ISIS visste att de ska bara försöka lite i norra Irak. Och samla sunniter men inte för Islam däremot att de ska visa sådant Islam att sunniter ska söka skydd under Iran, förlåt mig under imam Zamans flagga. Och de hugger av huvud enligt profeten, deras profet. Men han kom inte ut för att omständigheter borde ändras, deras imam Zaman är lite feg:


Och kom ihåg att de vill inte man ska respektera andra nationernas integritet.
Och Iran säger att ISIS kupp vägledes av USAs ambassadör i Irak och detta är unga resurser.




Sedan de anklagar att ISIS vill med tvång muslimer ska åka till paradis, men Åsnor själv har haft samma politik, identisk, nu man har lite lättat på för sina grannars och allierades skull. Och den modige Åsna har inte inte tagit ställning om hejab,: halv hejab, ingen hejab:



Men sedan kommer ut :


givetvis det är ju "sax-a" teknik. Men man är stolt över sina egna spioner och intelligent service och information sökare och information samlare:




så frågan är varför Iran gav inte varning i förväg? Kanske Irans ledare visste:


Frågan är om någon annan ledare säger samma sak, ska då Irans allierade vända sig mot Åsnan?  Eller ISIS är vägled av Iran?
 och Irans shiitiska imamer är snälla och ärliga som Åsnan, de har ju studerat i Qum, irans helge stad som tillverkar imamer, alla är lik varandra eller? 


därför man måste blind följa Åsnan, han är ju guds representant, sin guds:

Därför Åsnan och hans representanter är duktiga med sina valda ord, de respekterar sina fiender enligt deras imam Huseins traditioner, de traditioner som de har lagt på givetvis:


 Och de är bara intresserad av andra nationer bara rent av nyfikenhet:

 därför det var nödvändig att exportera revolutionära och utbilda sig i fiendernas länder, man måste kunna språk:


Och är verkligen engagerad i Ryssland, Åsnan är mycket rädd:


..........................
Och det står här: "du Imam, varför lämnade du martyrernas barn ensam?"
det syftar på hans bortgång. Och meningen betyder att det var inte Guds vilja, det var Khomenis vilja, vilket stämmer med deras version av Gud, deras Gud:



intressant är också det som står längst ner i texten
Och ände herr Larijani säger detta, Han borde läsa Irans tidningar ofta:




Och apropå på "muslimernas heder" enligt herr Larijani (det är en text av en välkänd ayatolla och många andra ayatollor)


Så frågan är : Om denna människan 
[som gör otukt med en pojke och då denna människan får inte gifta sig med pojkens närstående som mor, syster och mormor och dotter..... (enligt texten)]
gör otukt med en pojke hur sannolikt är att pojkens syster och mormor och dotter ville gifta sig med denna människa, i ett röd shiitiska land, mycket stolta? Och sannolikheten att denna människa väljer pojkens mormor? Betyder det att denna människa uppgraderat sig?
Sedan hur vet man att det är enligt Koran? Står det inte i Koran att Koran är fullkomligt?
Letar man i sådana hadtiher ser man många logiska argument, eller?




I Guds namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar