måndag 2 juni 2014

Blandad, fortsättning

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste


..........................................................

Först:
Den permanente chefen för domstolsväsendet, ayatolla Larijani - bara han inte hans bror - har skickat SMS med en ikon av en röd olivkvist J  och kinesisk  och påpekat att eftersom den storartade ledaren har fullkomlig troende på honom då han, Åsnan inte går igenom hans tal och då inte har upptäckt att ”Gud (deras Gud) har uppenbarat de bästa Yttrande i Koran”. Därför läser Åsnan DåA ur hadither skrivna av människor och litar på att de har samma värde som Koran. Annars om man följer fullkomlig Velajat Fagih, en mänsklig varelse går man inte till avvägar, deras guds löfte och hedersord i Koran. Han betonar också att alla förutom Velajat Fagih ska se på de världsliga (materiella) saker genom Koran men den andliga bönen och existans går bra med andra hadither.

…………………………
Sedan jag vill bara påpeka att jag är lite sent med information, det är mycket oreda där borta och svårt att sortera om J samt lite senfärdig…
……………………………………….
Sedan: dagen efter att jag lade upp bilder på revolutionsgardens bok kom ut detta:


Åsnans representant i den revolutionära gardet säger: ”dagens största hot är rån (plundring) på grundstenar av revolutionen.” Sedan han fortsätter: ”….placera om uttryck, ändra på grunder är plundring på…..”.
Och den kommunistiska läran: Ropa högt som en apa, skäll på andra så att du ska framstå som oskyldig och ärbarhet:

 


Och jag glömde lägga på referenser. O´my Gud! fick omgående några anonyma e-mail från några röda, de säger också att deras namn som står i referenser är bara ett fullt spel av kapitalister. Väntar på ayatolla Rafsanjani...
Hmmmm... vem man kan lita på? 











 hmmm... lite andra böcker, nej senare
bara vill påminna att några år senare efter revolution, blev förbjudet att  ta ut böcker från Iran.
Och tack och lov att jag blev underkänd  på ett intervju hos den revolutionära gardet. Köpte boken för att lära mig för senare tillfälle, men vad säger man? Detta: "Guds vägar äro outgrundliga"?

..................
.............
……………………………………


Sedan: dagen efter att jag lade upp bilder på revolutionsgardens bok,
vice riksdags chef* säger : ”Ekonomi utan vetenskaplig yttrande  är dömt till förlust”.
- Givetvis Hmmmm….. 

Sedan fortsätter: ”de ägande av resurser (kapital, tillgångar) och arbetsskapande (Hmmm… nya revolutionärer?) måste - för att bevara sina existens - definiera sina verksamheter på basis av vetenskap (=Koran?) samt ta hänsyn till vetenskapens gränser annars blir det undergång. ”
- detta tal av vice riksdags chefen är mycket tydligt och klar eftersom det rena, äkta Islam cirkulera där. Kanske menar han med resurser: imamer (Hisingen) som lär andra att Koran är inte lätt men enkel att minnas (kom ihåg ingen hån mot någon, och kom ihåg att Åsnan har studerat andra och vet var det halkar, därför kallar han alla för resurser även andra lärda). se vers 54:17. Om det är INTE enkel och bara 12 imamer ska tyda det (Profeten glömde det, eller?) varför ska en dum muslim (enligt Åsnan) enkelt minnas det man inte förstår? Och hur en dum människa ska lita sig på andra, shiiter på sina, sunniter på sina….. jag menar hur en dum människa vara säker på att hans imam vet bäst, en dum människa kan lätt påverkas sedan är också dum. Vad? Har Allah sett till att dumma muslimer ska splittras? Eller tror man att bara hans imam har förstått rätt inte andras imamer? Och enligt Koran man ska inte gissa, för man har ansvar för sina ögon, öron,…. och man ska inte dela Hans religion. Jag har inte översätt versen men fastnad på logiken! Antingen är Allah snäll och inte ser till att hans skapelse skulle vara dumma (om de var dumma hade de inte åkt till månen) på grund av Ordet - seger över Satan - eller Allah är sadist? Jag tar den snälla Allahs sida, för Allah är Givande, Hörande, Förlåtande, Visaste, Medvetande, Kärleksfullaste, Skapande av intelligenta varelser, Vitsigaste, Festigaste … 
”Vad man önskar finns ännu mera där i det Värdshuset”  
Eftersom gav Allah Ordet, bland annat Logiken samt jag har försökt sudda bort andra hadither och även är tacksam att tiden har hjälp mig att glömma bort somlig saker samt är man nog att ta ansvar för mina ögon och öron och intelligens (!) så säger jag - om jag ska välja mellan enkel och minnas - jag väljer jag både två, jag gissar inte för Allah är Snällaste Av Alla Snällaste och Påminner Alla Påminnelse, många gånger om, både två. 


* Kanske ni vet redan men för säkerhets skull: den ena minister som arbetar för en viss tjänst har i verklighet en annan tjänst och detta cirkulerar. Fast det finns några enkla som vet ingenting om men då och då klagar som att blir trampat av andra. Det gäller för den iranska riksdagen. Därför kan man skriva tunga avtal med Kina även om man INTE sitter i regeringen. 

…………………………..
……………………………………………


dagen efter att jag lade upp bilder på revolutionsgardens bok:
Den evige medlem i den Experternas Riksdag som bland annat ser till vilka har rätt bakgrund och kompetens för att bli valda för att bli premiärminister kommer ut med detta : 
”Den islamiska republikens grundare, heligheten Imam Khomeini var Islam förkroppsligade (gestaltande) (!)  i en människans väsende (ansikte).”
- med andra ord "se till att man ska veta att han kunde röra på sina ögonbryn."    

Sedan han fortsätter: ”världens människor blev optimistiska på Islam då Khomeini presenterade Islam och vi måste fortsätta med hans stig.”
- Givetvis hans muslimska allierade blev jätte glada över nyheten att nu vi vet att det finns ett Islam som är också positiv. Irans grannar speciellt Kina tackar Mao att äntligen någon lärde de att se positiv på muslimer och nu finns det gått om shiitiska muslimer i Kinas riksdag utan några hejab, den beständige riksdagschefen kan intyga till sin bror.

konsekvensen av ett positiv Islam ledde till också att Khalifen i Saudiarabien tackar Allah varje dag, fem gånger om dagen att Khomeini såg till att terrorister i Kabe, Guds hus försvann utan någon hjälp från Frankrike, givetvis morgondagens hadither.  
Och Dubai tackar någon barfota ayatolla från Iran att äga några av deras gator och är inte rädd för iranier som ser alla fiender -
om de inte har något Islamisk republik.



Sedan han, den evige medlemmen i den Experternas Riksdag fortsätter: 
”Den Islamiska världen (inte iranier) kräver av oss ett Islamisk väsende (ansikte),  som arbetsfrågor, miljöfrågor och årligen finns 15 miljoner (nej, ni har inte läst fel) akter (dokument, papper ) villande hos domstolar. Om så länge,  kan vi inte lösa dessa problem samt sådana frågor om Tehrans luftförorening  då kan vi inte bjuda världen på renhet i tro.”   
- ”no comment” på luftförorening J .


Sedan han fortsätter: 
”Städer luftföroreningar som Tehran är av människorna och det har ingenting med ekonomiska, politiska frågor (ärende) att göra.”
- ”no comment”, eller hur? 
Umgås man med en Åsna då får man vara stolt att kalla Åsnan helg ledare.

mer kommer om den Snälle Allah vill... 
I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar