fredag 13 juni 2014

Om Irak, samma gamla taktik, lite modifierad

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste 
...........................................................................
Åsnan har själv delat irakiska folket genom att stödja shiiter och sina anhängare i Irak.
Men Åsnan har också köpt (psykisk också) med sin andra hand andra och har väglett de som inte är shiiter. Sedan han för två dagar sedan kom ut men glädje besked om sin Imam Zaman.
Nu som iranska massmedior som www.farsnews.com  uppmanar man till Imam Zaman att: ”kom ut och var inte ängslig! Du har 313000 unga soldater som inte är rädda för död". Alltså ISIS. 



 (hmmmm… hur en som är Imam Zaman vara rädd?

Nu när man har enat (håller på att ena Irak) ska han se till att den Irakiska armen acceptera folkets val och tillhöra ”folket” sedan avrätta de som inte är med ”folket”, som man gjorde i Iran. Så piloter och andra höga befälhavare samt högutbildade ska sitta nu skriva sin testamente. Men det finns andra utväg. Sedan har sett till att shiiter ska vara med i armén för att senare både fungera som bröder med andra soldater och samt avrätta andra som sagt. Och www.farsnews.com  är jätte glada över rekryteringar:

(Nu de har ändrat på nyheten och bilden)

Mitt förslag går ut på att – eftersom många Irakier är hjärntvättat – man se just nu Irak en delat land som deras imam Zaman ska förena. Alltså Åsnas rike kommer att ökas. Med undra ord man ska ut gå från denna fakta. Jag tror att just nu man ska skydda norra Irak med hjälp av andra länder, annars Imam Zaman, Åsnas Åsna blir deras granne efter att rensat bort oönskade elementer, som Khomeni gjorde med kurder bland annat i Sanandaj.
Sedan gränsen mot Saudiarabien ska förstärkas, armeras… mot Irak. Annars exporterar Åsnan Kalashinkov dit, det är ett stort område. Och de andra små länder kring persiska viken är i stor fara samt Jordan har många flyktingar. Satan kommer steg för steg, Åsna också men nu är bara leende som gäller. Och vi vet att Åsnan spelar dubbelspel. Han låter turkar kidnappas så att turkar inte ska bli misstänksamma, de ska vara neutrala mot Irans drag samt imam Zaman är lite feg! Sedan turkar har stor makt därför Åsnan är rädd och ville behandla de som partner, så länge.
Åsnan har sagt tidigare :
 

 
alla rubriker är intressanta.  


Men under Iran – Turkiet möte man sade att : Iran & Turkiet är både stora länder i regionen.
Annars Imam Zaman ska ta beslag på dem senare, hur många Iranier finns i Turkiet?
och kom ihåg att alla i Iran ville ha internationell stöd mot "terrorister" . Med andra ord liten sandträsk och lite handtvättning. Hmmm…. det luktar : åk dit och ta dem, allt är ert! Eller? 
Varför de vill att fiender tar äran och bli glada?
  

Och vad J
Ryssland och Nato övar sedan några dagar med ett stort antal fartyg och flygplan i Östersjön!
Den som är ovan kan också öva, ska vi slå vad? J
Missbrukar inte Åsnan detta? Jag bara påminner detta citat av en Åsnas beundrare: "Det som hände i Ukraina var genom Guds hand." 
  

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar