måndag 2 juni 2014

Blandad fortsättning

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste


.................................................................................................
Hmmm… inte bara profeten hör av sig, snabb som sus även också gudsmän från Iran. 
Börjar med Åsnan, ledaren den mest intelligente, logiske, klyftige i Iran, hmmm… det känns som att man är på fronten, penna-budo:


bara för de som inte kan förstå revolutionär språk, översätter rubriken:

”Den storartade revolution ledarens (hmmm… känns som  copy-paste från Nordkoreanska tidningar, de borde söka patent på sina talspråk, se längre nedan) anteckning (not) om MONAJAT  SHABANIEH*”

* MONAJATE SHABANIEH är ett storartat ordval för hans älskade landsmän (A), det betyder för kort sagt : nattliga bönestund (= nattetid DåA). 

Sedan säger han att DåA är troendes verktyg, redskap och ????? (=arabiska) och den svage och okunnige (olärde) (A) människans förhållande till källan av öppenhjärtig (demonstrativ, övertygande) av vetenskap och makt är och människa utan något själig förhållande med Gud och utan att be hjälp för sin svaghet , bla bla bla , i nuvarande livet är vilseledd , hjälplös och förlorad.

Sedan säger han att det bästa DåA ska vara skriven av äkta kärlek till Allah samt medvetande om människans (själslig) behöv… och då hittar man (det bästa) DåA hos Profetens läroverk (lära) samt hos hans ätt….    

Och min tur J :
- … den svage och okunnige (olärde) (A) människans ….
Eftersom hans egna har upphöjt honom och då han vet att andra muslimer speciellt hans är intelligenta, då väljer han givetvis noggrann sina ord, givetvis liknande av de som har den andra Herren, för Allah Älskar Sina (=inte kränker) Och Straffar Satan Och Hans Följeslagare I Helvete (=Allah Älskar Sina). Lite logik bara. Sedan DåA:

Koran: 
”I himlarnas och jordens skapelse, i växlingen av natt och dag, finns tecken för de intelligenta. Stående, sittande, liggande på sidan, minns de GUD, och reflekterar över himlarnas och jordens skapelse: (DåA: ) Koran:
"Vår Herre, Du skapade inte allt detta förgäves. Prisad vare Du. Rädda oss från Helvetets straff.
"Vår Herre, de Du överlämnar till Helvetet är de Du försakat. Sådana syndare har ingen som hjälper dem.
"Vår Herre, vi har hört en uppmanare kalla till tro, förkunnande; 'Ni ska tro på er Herre,' och vi har trott. Vår Herre, förlåt oss våra överträdelser, lindra våra synder, och låt oss dö som rättfärdiga troende.
"Vår Herre, ös över oss de välsignelser Du lovat oss genom Dina budbärare, och försaka oss inte på Återuppståndelsens Dag. Du bryter aldrig ett löfte."
Deras Herre besvarade dem: "Jag misslyckas aldrig belöna någon arbetare ibland er för det arbete ni gör, vare sig ni är manliga eller kvinnliga - ni är jämlika. Följaktligen, för de som immigrerar, som tvingas lämna sina hem, som förföljs på grund av Mig, som kämpar och dödas, kommer Jag att lindra deras synder och ge dem tillträde till trädgårdar med flytande bäckar." Sådan är belöningen från GUD. GUD besitter den yttersta belöningen.”

Eftersom hans folk ska – ikväll läsa Koran och hitta andra DåA, riktiga DåA, kärleksfulla DåA, medvetande om vad människan behöver, skriven i Guds bok - komma ut och annonsera nya vägledningar till sina i andra länder så behöver jag inte lägga mer arbete om DåA J 
hmmm… någon är lat. Men det finns många, var säkra på.

Sedan säger han att DåA, äkta DåA finns hos profeten och hans ätt. Detta betyder att han har inte läst koran om andra profeters DåA som Gud har välsignat, med namn och fullständig adress, upprepad gång på gång, utan några som helst fördunklat och man inte behöver vara doktor att säkerställa om det är tal om David och Salome eller Profetens ätt…. Till skillnad från profetens ätt. 
Hmmm… räcker inte bara profetens DåA eller alla hans DåA var inte tillräckliga som Koran? Koran är den bästa Guds Ord, fråga bara din beständige chefen för domstolsväsendet:
”Vi har skildrat alla sorters exempel i denna Koran, men människan är en ytterst argumentativ varelse. ”

” När Endast Gud nämns, krymper hjärtat på de som inte tror på Livet Efter Detta i motvilja. Men när andra nämns vid sidan av Honom blir de nöjda.”

  
Sedan har Åsnan garantier att Profeten och Profetens ätt vill, önskar, insisterar att Åsna skulle läsa ur deras hadither, DåA (skrivna av män, de som har vunnit makten, enligt Åsnan själv)? 
Hoppas att Åsnas folk råkar - ikväll - se på den versen där står: …de gömmer sig bakom profeten…. Men Åsnan för säkerhetskull har 12 Imamer samt Khomeini. 
Sedan det står i Koran att Gud har välsignat Jesus med många saker. Så frågan är om det står något om hans DåA? Han hade väl äkta kärlek för Gud att han fick så många gåvor och underverk, eller? Om det inte står så antingen är Koran inte perfekt eller det är oviktig Hans DåA! Om Koran är inte fullkomlig då det är ett annat fråga för shiiter men om Jesus DåA inte är viktig hur kommer det sig att Profetens ätt, deras DåA är riktiga! Har Åsnan garantier att profetens ätt, deras DåA är viktigare än Jesus?
Nu Åsnan och hans folk ska sitta med sax och tejp…. Hmm… hur många böcker ska ändras på? Vad ska ayatollor imorgon ska komma med? Låt mig antaga J 
hur många….
………………….
..........................................................

Det ska finnas ”Velajat Fagih (Guds representant)” 



1- Det står: så länge vi fullkomlig följer (rättar efter oss) Velajat Fagih kommer vi inte bli vilseledda av Satans frestelse och av de världsliga arroganta (översittande) (imperialismens) metoder .
- Jag som trodde Koran räckte. Så den logiske slutsatsen är att stakars de som inte har  Velajat Fagih som Turkiet. Över 80 miljoner är vilseledda av de turkiska makthavarna. Så följdfrågan är har Åsnan och hans representanter är riktiga män nog att öppet säga till de eller ska de bli fruar till Satan? Ja, nu vet de att man ska respektera andra och inte exportera revolution, öppet.
Koran: ” Och när de möter de som tror säger de, "Vi tror," men när de umgås med varandra säger de, "Informera inte om den information som Gud har gett er, så ni inte ger dem stöd för deras argument beträffande er Herre - Förstår ni inte (att det blir problem!)?"

Koran: ”De vacklar fram och tillbaka, utan att tillhöra vare sig den här eller den där gruppen. Den Gud vilseleder, kommer ni aldrig att hitta ett sätt att vägleda.”

Jag bara inte frågar om hur de andra muslimer som inte hade  Velajat Fagih skulle möta Allah… Speciellt de iranska shiiter som inte kom på att göra revolution och tillsätta Velajat Fagih. 
Det står i denna blogg, i deras hadither att det var Khomeini som kom på Velajat Fagih! 
Hmmm…. Hur många böcker och hadither ska nu  ändras? Hur många ayatollor ska komma med nya riktlinjer?    

2- Sedan står det att närliggande regionen i Iran är gränsen mellan maktkampen mellan öst och väst och det var det främsta fronten, internationellt och (dåvarande) Irans uppgift var att vara polis i persiska viken så att stå emot Sovjets inflyttande.
(Hmmmm.... varför sökte inte de röd asyl i väst då under Shahens tid? var Shah snäll eller de hade mycket arbete?)
- Alltså man erkänner att det var Sovjets plan att säga till Saddam att nu det är dags att anfalla den intelligente imamen som bodde fritt och fint med sin familj. Och då Iran blev krig med Irak och iranska soldater dödades med Sovjets vapen och samtidigt började Khomeini  köpa vapen från Sovjet att döda Irakier med Sovjets vapen och inte stänga Sovjets ambassad. Och då Sovjet blev rik och kunde anfalla utan problem Afghanistan för den intelligente Khomeini var i krig med Saddam, världens ledare för muslimer (men inte Velajat Fagih) som skulle befria palestinier som hade Che bilder i sina fickor och hans mössa på huvudet. Därför ingen går vilse om man har Velajat Fagih. Undrar om det var Sovjet som sade till Khomeini att avrätta de 12- 20 piloter som ville inte köra sovjetisk – kinesisk Mig -plan? Khomeini sade att man ska avrätta de ”från små till stora”.

3- Sedan står det att för att (dåvarande) Iran skulle kunna ha denna kapacitet (=polis i regionen) måste uppbackas från alla hål, den starkaste armén, den fruktansvärda säkerhetspolis…..
- Han erkänner att det var en Sovjetisk revolution, de exporterade revolution. De hade lång erfarenhet mer än den Khomeini som gick fri i Saddams rike. Men lyckligtvis, tak vare den intelligente Khomeini, Velajat Fagih nuvarande Iran är nu ett självständig land och fri att vara allierade med Nordkorea, Kina, Venezuela, Kuba …. och Åsnan ska aldrig kritisera deras kvinnosyn och kultur och man är så fri i Iran att alla de röda ville ha Velajat Fagih, i drömmen, för att det går så bra med Iran, i drömmen…. 
Nu är Iran fri att ha den starkaste armén under de revolutionära garden…. 
Och den fruktansvärda säkerhetspolisen har försvunnit helt, inga våldtäkter på män och kvinnor i KOHRIZAK, inga ayatollor i fängelse, inga anonyma privatklädda, det är så islamska att ingen 
o-troende får gå in i både gamla fängelser och de nya fängelser för de är heliga som Kabbeh, Guds hus. Sedan alla de som har blivit avrättade i grupper med barn under revolution har skickat SMS till mig att de håller med detta påstående, de kommer ihåg att de fick leva i fängelse under shahens tid (som Åsnan var i fängelse under Shahens tid) men blev aldrig rörda av den nya säkerhetspolisen. Den nya säkerhetspolisen efter revolution anställde de gamla för det var ett nödvändig drag, enlig de själva, Åsnor vill sudda bort historia, men deras apor klantar sig.
Dessutom fick jag e-mail av några anonyma avrättade Gudsfiender (de kallar sig fortfarande muslimer men inte av Velajat Fagih) med betoning på att de inte var politiska fångar: Åsnan har patent på samtliga fängelser men han ville inte visa upp sin talang för han är skygg och blyg och vill vara ödmjuk som en muslim som står i Koran, bara Storartad och…. 
nu när jag hjälper de med att redigera deras hadither och böcker och sagor, har jag en fråga: 
hur mycket blir det man arvode?     

.............
..............…………………………….

Det behövs inte ”Fagih” (representant /översittare / ledare / advokat)

(Denna Åsna beundrare vill också skriva om historia, nu genom att säga 
Shahen var svag. men hade han läst ovan: Det ska finnas ”Velajat Fagih (Guds representant)”  hade han ändå inte fattad poängen.) 

1- Han betonar att numera ska man ta hänsyn till Iran i regionen i alla frågor.
 - Hmmm… Jag fick genast en e-mail av en anonym Shah att han misslyckades att ta patent just på detta punkten. 
För Saddam, ledare för alla muslimer, Stalin beundrare, Kuba vänlige, Khomeinis husfader över tio år, var först att söka patenten.
Hmmmm… låt mig antaga…. Kanske Khomeini (Velajat Fagih) rekommenderade Saddam, sin värd, Stalin beundraren att skaffa sig så mycket vapen och utrustning från Sovjet för att senare kasta ut USA’s hund i regionen, Shahen för annars imperialister ska äta upp hans land också som de gör i Iran, många barfota där lider men fortfarande 98% muslimer - senare ska heja på Khomeini. 
Därför låt Saddam en intelligent shiitisk ledare bo i frid och fred i Sovjet välsignade Irak där fanns varken hemlig fruktansvärd säkerhetspolis eller KGB. 
Men så fort Khomeini 
(bara Khomeini, ingen annans land närvarande i revolutionen. Sovjet hade själv stäng sin ambassad samt Kina på grund av att Khomeini skulle först exportera revolution i de länder som inte ens tillåt religionen= morgon dagens hadither
kastade ut Shahen och avrättade från höger till höger, från de små höger till de stora höger blev Saddam rädd och anföll Iran för den intelligente Khomeini. För Han skulle kalla sig  Velajat Fagih och ville bara äran själv att befria Palestina, de övriga muslimska stater som Syriens Assad, fader hade sålt sig till Sovjetiska marxister som hejade på Israel. 
Vilket Khomeini gjorde senare, alltså befriade de. Bara barn säger ”jag ska göra när jag blir stor”. Därför Khomeini är större än denna storartade ledaren. Och alla vet om detta: 
”Om Israel attackerar oss då brinner vi upp hela regionen och bla, bla, bla…. ”

Hmmmm… Jag fick en anonym e-mail: en storartad ledare, mycket mycket privatklädd bad mig att säga till hans anhängare att leverera detta att man måste - det är brådskande - skriva om historia, bara lite grann. Parollen som skulle läggas till är röd:

”Nagoyand Chizha Ta Nashavad Chizaha*. Det ska inte finnas något land som heter Israel om någon Velajt Fagih klara av det. Hoppas en av mina efterträdare har mage att skicka sina soldater, skepp… dit och inte som tomma slagord. 
Samt icke dö döden åt min forne husfader.
Sincerly / Den Man Who Never Moved Eyebrows”   

* Khomeini sade det på massmedia. Det blev ett bra tag rolig historia för både sentensen och hans dialekt. Det betyder ganska så här: (De) ska inte säga saker för (kanske) saker inte blir av.

2- Sedan står:
Den världslige tyranniet  (som har sagts 98% av världen är deras fiender) ska veta att den islamisk folket behöver ingen Fagih (herre, ledare, advokat, ombudsman…) och de (Islamiska folket) stöder varandra. Och de ska inte ge upp kampen så länge finns bla, bla, bla…..
-  Därför de hejar på Velajat Fagih som ni förstår…. Sedan han erkänner att de under bordet är aktiva. Men bemöter vacker alla muslimska ledare som är till höger och stöds av USA. Har man umgåtts med Åsna då man har blivit riddare på sitt folk.


3- Sedan står:
Våran martyrers verk var för att åter-liva Islam och muslimer. …. Och nu är fri Iran….
- Därför ska gud åter-liva forna shiiter där uppe för inte bara att de kom inte på att hålla Islam levande även också att de svek de okunnig sunniter och låt de sova inte med de röda…

mycket mer kommer om gud vill.

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar