måndag 7 januari 2013

Miljardstöd till Egypten?

I Guds namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Härom dagen läste jag att EU vill ge bidrag till Egypten.

Och jag såg en intervju av "Issam Alryan" en av  Mohammed Mursis rådgivare, och en av ledare för Muslimska brödraskapet har sagt att Israel ska inte finnas om 10 år:
http://www.alarabiya.net/articles/2013/01/02/258293.html

Vad menade "Issam Alryan" ? 
Eftersom muslimer är inte rädda för någon utom Allah då de ska inte ljuga och inte heller samarbeta med sina fiender -  de som stöder fiende och/eller är vänner till fiende är fiende eller hur?
Och då undrar jag vad vill Egypten egentligen? Är deras mål att mjölka sina fiender på pengar (partisan) för att sedan orsaka "rejäl" huvudverk för världen? 

Först ska man fråga  Mohammed Mursis om Egyptens ställning till Israel? Erkänner de Israel som ett land?  
- Ifall svaret är Ja!  då de hånar först Iran Åsnan och hans före ledare och Saddam och Assad och Nasser och  Hamas och hizbolla och.... och alla andra så kallade  muslimer som har kämpat mot Israel.  
- Ifall  svaret är Nej! då varför ska man bistå Egypten? Man ska utöva sanktioner! Om de vill ha hjälp då de ska söka hjälp från de som är med de, Åsnan kommer att beundra sina resurser, även han låtsas att han inte samarbetar med de.   
Och sedan ska man fråga Musri och Muslimska brödraskapet: om de kan ändra sig i framtiden eller inte. Vi för se hur en muslim svarar. Sedan ska man fråga honom om han ville ha makten som Mr. Chavez? Jag menar om han ska lägga tillägg(ar) i deras författning eller inte som han har gjort tidigare? 
Sedan EU ska / måste veta om bidragen ska förstärka militären eller bidragen ska till folkets välfärd. Om de ska bidra med sina egna pengar till militären och EUs bidrag ska användas för folket, varför EU ger bidrag till de? De har ju pengar är folkets hälsa viktigare än militären? För Åsnan var/är militären viktig såsom revolutiongardet och de  tusen olika paramilitärer och osynliga soldater.... Dessutom glöm inte hizbolla därför Khomein älskade barfota och USAs indier speciellt deras dans som tillåts inte i Iran. Därför gott om barfota i Iran därför ska man fråga Egyptens ledare: vilken väg ska han följa? 

Föresten, vad har Iran hållhake på Mohammed Mursis? För ett tag sedan såg jag bilder från honom i en iransk  media då visades hans bilder från hans ungdom till hans medlemskap i den "Muslimska brödraskapet". Varför ska man vissa alla dessa bilder?

I Guds namn, Barmhärtigaste, Snällaste
 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar