onsdag 2 januari 2013

Åsnas relation med sina grannar & resurser

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste



..............................





Konsekvens och slutsats av det sista markerade texten (Resten visar intelligensen hos de styrande):

[
Han (som går ut med detta meddelande är inte vilken som helst) påstår att Åsnan är världens ledare för muslimer vilket det syftar på Åsnas senaste tal om Egyptier speciellt om Muslimska bröderskaps kunnande och deras anhängare utbildning  - Åsnas resurser i Egypten, enligt Åsnan själv. 
Vill bara påminna att Åsnas tal har varit mycket populär (typ negativ) och väckt lite debatt om hans mästerlig sak-kunnighet-och-ge-bort-sak-information, därför detta meddelande, en brådskande meddelande ! 
]

Om Åsnan är världen ledare för muslimer och  muslimer ska följa honom :
Alternativ 1:
Muslimska broderskapet (Icke shiit) eller någon annan grupp som Hizbolla i Libanon (Shiit) accepterar inte Åsnan som sin ledare. 
Då Åsnan har erkänt att Han är en Åsna för de andra skiter i Hans påstående av sina kunnande i Islam. 
Detta betyder världens största shiitiska land leds av en Åsna - som har väckt upp den sanna, rena Islam, den röda islam förstås. Och detta betyder att deras Islam var död runt 1500 år alltså Åsnas tidigare imamer var svaga, okunniga, idioter (Enligt de röda iranier) som kunde inte göra revolution och bjuda in de röda. Detta betyder att andra islamiska länder ska se till att shiiter ska konverter till Islam och kasta ut de som hatar, speciell de som iranska röda gillar inte.

Alternativ 2: 
Muslimska broderskapet (Icke shiit) eller någon annan grupp som Hizbolla i Libanon (Shiit) accepterar inte Åsnan som sin ledare. 
Detta betyder att Åsnan är inte förståndshandikappat däremot shiiter  i Libanon eller Muslimska broderskapet i Egypten eller i andra länder för de är okunniga runt 1500 år, deras imamer var antingen idioter eller onda. 
Detta i sin tur betyder att eller rättare sagt bekräftar att Åsnas inställning till sina resurser utanför gränsen men Han gärna ställer upp för sina framtida resurser de för de ska uppskatta Honom senare för Han är kunnig och påläst och erfaren - att lura , hjärntvätta resurser är inget problem för han har redan 80 miljoner resurser , det under långt tid. 

Alternativ 3:
Muslimska broderskapet (Icke shiit) eller någon annan grupp som Hizbolla i Libanon (Shiit) accepterar  Åsnan som sin ledare. 
Detta betyder att både Muslimska broderskapet eller  Hizbolla varit "partisaner,  gerillakrigare, inte renhjärtat som Husein!". Med andra ord de har sina vänliga kläder när de ska samarbeta med andra för att nå sitt mål för annars det hade inte gått eller var mycket svårt.
De är inte riktiga muslimer - de sade inte i början sina yttersta avsikter, de tjännade Satan. Mohammads (Fred vare med Honom som ser också) fiender ropade inte ut sina avsikter för de var/är inte riktiga man som Mohammad och ville döda proften i hans säng. De teg innan/under revolutionen: fega som partisaner,  rädda för att avslöja sina avsikter i början annars de hade sagt: 
Vi behöver inte andra för vårt mål och vi ville ha en av oss ska ha makten men inte av andra icke rena muslimer (MUSLIMSKA   BRÖDERSKAPET) och om vi får makten då ska vi kalla alla andra som föräddare den läxan vi har fått lära oss av diktatorer! Som Lenin när han störtade sin personlige fiende fuskade han till sig det makten för de andra var resurser. Och vi vet i vilka solidariska länder vill man ha fullmakt. Och vi vet vilka är de värsta hycklarna enligt Koran. Och vi vet vilken Åsna och mulatter menar Jesus: Den Åsna som havar till sin förfogande många resurser både inne och ute och visar upp gärna sina tårar av sin fynd i fjärran
"de blivande resurser hade sina resurser: Vid Allah! hämnden tillhör Allah!
och synden , den vilar på de fegas axlar! Allahs hämnd!
de drabbade ärade till värdehuset, Allahs hämnd!

Alternativ 4:
Muslimska broderskapet accepterar men en annan grupp gör motsatsen:
"Mohammadianer * Ni som är resurser:
bliva ska Ni till resurs-mulatter för det är Ni redan."
*En av dessa grupper är inte muslimer för de delar enligt Koran men älskar en Idol så länge det passar dem.

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar