onsdag 9 januari 2013

Araber !


I Guds Namn, barmhärtigaste, Snällaste

Irans inbjudan till Burkina Faso:




Som syns Burkina Faso representant syns inte!
Hur fegt!

Ni araber: Varför tillåter Ni att Iran bjuda in sina resurser ?
Tillåt inte Iran stiga i ett annat land. Erbjud istället motsvarig eller ömsesidig kommers /tjänst med Burkina Faso eller andra länder som kan inte Iran. Ge inte de några rabatter, förmåner eller något annat, ifall Ni har inte råd. Istället visa hur Iran med ena hand respekterar/ärar andra och med andra hand hånar. Påminn Irans relation bara med sina grannar och hur hizbolla böjer sitt huvud för Iran. Ni har gott om material! Visa Irans barfota och hur Iran bygger upp Huseins grav med guld! Visa hur Åsnan bryr sig om sina och varför ska han bry sig andra!? Låt den snälle men intelligente Åsnan sparka sina egna!

.....................
Kom ihåg, förbered er på era repliker då ni möter Skaparen.
Och ta upp i era massmedier för ni har ansvar även för ert folk:
Fick ni varnare? Ville han godis?! Ville han pengar från er, judar, kristna? Makt? Berömmelse? Stuga med Tv, bassäng, gård, bondgård, tjänstemän, kärror, golfbana, tennisbana, fotbollsplan, flygplan, sightseeing av världen …?! Hjälpe han er eller sin släkt? Väckte han Er? Avslöjade han de väl-dolda historier? Gav han er information och till skänks? Varnade han er från Åsnas plan, framgångar i era länder? Sade han att ni ska ha andra hadither vid sidan av Koran? Sade han att ni ska fortsätta med gissningar (i Koran) som era lärda (!) hade lärt er? Sade han att det står i Koran att andra skrifter är vanställda, men ni får ändå gissa är det är rätt?!?! Sade han att ni ska följa era föräldrar och deras traditioner? Sade han förutom nämnda gudsmän som David, Salome , Lot…. ni ska ha vid sidan? Förkastade han inte idoler? Slog han inte sönder idoler? Sade han att ni ska idolisera imamer? Ville han att ni inte skulle lära er Koran?
Löste han inte somliga koder i koran? (Det står i en vers att kvinnor ska ha tre månader för att ha en annan man och i en annan vers fyra månader! Om man inte hade följt sina gissningar då man hade sett ”felet” och feltolkningen! Men man följde sina gissningar, sina egna intressen eller var helt enkelt okunnig och se(!) hur många följde efter och det står i Koran att det är felfri och det står att koran är för de intelligenta! Och jag såg ”brister” men trodde på och kollade upp, fast kunde inte arabiska. Jag vill bara nämna att i Iran man lär sig arabiska och eftersom min inte var så bra (är revolution barn men inte född i revolution) så kom jag inte på något universitet (!hmmm…en av mina täckmantlar?!) , tacka ska jag till Åsnan för den lilla kunnande för arabiska - om hur man delar upp ord hjälpte mig! Hmmm… snacka om Moses och Farao! )
Varnade han inte er om hur Åsnan har ändrat på Koran? Sade han att ni ska till vänster? Sade han att ni ska samarbeta med vilka som helst? Var han inte budbärare av förbundet? Betyder det att han skulle ta ställning för ena eller den andre? Sade han att ni ska pryda er grift med guld som shiiter? Sade han att ni ska ha barfota som shiiter? Sade han att ni ska ha analfabeter – resurser – som shiiter? Sade han att ni ska förbereda er för sommar och vinter? Ville han att ni ska hyckla? Sade han att ni ska ha barnsoldater? Avslöjade inte han hycklare till er? Sade han att ni ska slå barn eller kvinnor? Sade han att ni inte ska tillåta barn och kvinnor gå till skolan för de har inga fri vilja? Upptäckte han inte misstolkningar i andra skrifter? Var han välutbildad, poet? Rensade han inte sina kläder? Var han inte liten? Stod inte hans skildring i de andra skrifterna? Var han inte från norden? Kom han inte från det rike han varnade er för? Hade han inte som Mohammad sitt tecken i ryggen? Sade han att ni inte ska hylla judiska sultaner i moskéer, censurera allt som är mot er? Sade han att ni ska vara resurser för Åsnan? Sade han att ni ska ta de rödas stig? Påminde han inte att de kristna har makten till världens ände? Sade han fred vare med alla i Jorden? Ville han krig? Sade han att döda alla som hånar Mohammad för han kunde inte på grund av sin svaghet, vanmakt? Sade han att han inte var mänskligt? Var han syndfri? Ville han att alla skulle kasta sten? Sade han att Allah inte förlåter? Sade han att ni ska kriga eller bara försvara er? Osv.

Och:
Här är en uppgift, eftersom jag vet att ni läser då ska ni redovisa för er skapare (!) :

Tänkt att Moses och Mohammad levde samtidigt för de lever eller hur? Och vi vet att många profeter levde samtidigt.
Hade Mohammad krigat mot Moses angående Israel? Eller hade han sagt: Ni muslimer ni som är ert antal som sanden, ni som äger rikedomar såsom rike, låt ( eller tvinga !) Moses ta sina, Israels barn till det förlorade landet och låt era bröder vara hos er för enligt koran: var Jorden liten för er att Ni syndade? Jag, Mohammad ville inte drabba med Moses! Jag vill inte se hans folk, ättlingar, Israels Barn lida och mycket mycket helst vill jag inte möta hans stav eller Herren!
Vad hade sagt Moses:
Du Mohammad du är okunnig fastän du är också profet! Låt mina ättlingar ta med våld och bestiga landet, det som din Gud har lovat oss. På så sett Skaparen är mycket nöjd, men Satan kommer att lida kval.

I Guds Namn, barmhärtigaste, Snällaste




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar