torsdag 16 juni 2011

Till Bahrain, Yemen och andra, fortsättning

I Guds Namn, Allt, Över Allt, Överallt Och Ännu Ytterligare.


och:




Ni araber: Om någon kommer till er och ville att Ni ska be tillsammans till en imam eller lära, imitera en imam då  Ert svar är : Fred vare med profeter som lärde oss Koran, den perfekta hadithen, se på blå markering:



(Hmmmm, betyder det att man behöver många analfabet?  Sedan det står om Khalife ( alltså Khalife (shah) är accepterat så länge de gillar China, annars demokrati som gäller, Irans modell förstås.
Sedan enligt texten ovan:
1 - Man behöver inte kunna vetenskap (lärd, högutbildad...) för att vara Khalife, alltså de revolutionära meriter som gäller, 
2 - En Khalife måste först kunna de islamisk lagarna, alltså länge leva CHE, China och så vidare,
3- Sist ska man vara ”rättvist”, som att bygga upp Khomeinis fritidstad men barfota ska fira hans minne,   

hmmmm, igen:
Alltså om man är påläst, högutbildad men kan samtidigt lagarna han är över Khalife, vilket står det inte i texten ovan, för att han kan vara omöjligen  lika rättvis som revolutionära!? (snacka om Fidel Castro riktlinje)
Eller om man är påläst, högutbildad men kan inte lagarna men om han är duktig och skaffar sina duktiga (!) lag-kännare ( ministrar) då Han är över Khalife eller han kan inte vara rättvis igen på grund av sina revolutionära meriter!?
Men om man är högutbildad betyder det inte att Han är mer intelligentare, klokare, förståndigare, visare än den som har inte skaffat sig de naturvetenskapliga kunskapen!?  Jag menar den ena kan islamiska lagar, hur många finns sådana!?
Och hur många finns det som kan Koran, men inte de islamiska lagarna!? Jag menar om man läser, kan koran och samtidigt är högutbildad,  är han okunnig om lagar inom islam!? Jag menar om det är så då det gäller att Koran är inte vägleda till islamiska lagar!?
Alltså Koran är inte perfekt!?  Eller vänta, vänta kanske den som ska kunna den islamiska lagen, måste kunna hadither!?  Eller jag förstår inte, tänk på Hizbollahs ledare, han gör som Irans ledare säger, alltså han kan inte de islamiska lagarna, som härstammar från Koran!? Eller han vet att hans utbildning är lika bra som den iranska ledaren!?   Eller han vet att han kan inte vara lika rättviss som ja:....
Vänta, vänta, alltså Syriens ledare, han kan inte vara riktig khalife, men godkänd av världens-ledare för muslimer om man bara ser hur hon ( enligt iranska ayatollor ) horaktighet, djuraktig beter sig eller hur psykisk mår hon!?  Hmmmm, betyder det att Assads psyke efter många år relationer har påverkas!?
Hmmmm, betyder det om en ledare lider, kan hans Barn må bra!?  Hmmmm, betyder det den kunnig men ej påläst iransk ledare ska hjälpa honom mot Gud!?  Hmmmmm, om det är så varför kan han inte göra med sina Barn, är hans Barn värre än Assads fru!?  Eller han älskar sina Barn mer än den horande Assads fru:





( det gäller också för Er, Mr. Chavez) 

Hmmmm, Mr. Assad vad tror du?  Antigen din fru är psykisk sjuk som inte reagera mot dig och dina vänner, eller du är också sjuk som har inte din manlighet kvar eller din vän som förnedrar din fru eller kanske allihopa? 
Bestäm dig Mr. Assad, om jag hade en fru som din ( troligen Jobs barnbarn för hon är ju vacker och du vet det) hade jag reagerat - det minsta jag kunde ha gjort var att vända min rygg, men du äger mer än jag just nu, eller hur?
Och kom ihåg om människosonen i Koran : ”Du har ingen makt över de otrogna”. Observera ordet : ”otrogna”, du  Mr. Assad. Läs en gång till : ”otrogna”.  Läs en gång till : ”o t r o g n a”, räcker? Eller kanske den här hjälper:
Vart än Ni vänder är Ni omringad av Soldater, Vad än Ni gör kommer Ni att möta Allah, skaparen, den ende, allvetande, Han som ser och hör allt, Han som låter se det som ska synas för sina tjänare....

 
Och Ni araber, Ni ska vara försiktiga med idoldyrkarna, de kommer med glada fina erbjudande, hjälp men i själva verket de ville ersätta Koran för att styra Er: 



Och Ni araber : och kom ihåg att de är inte uppriktiga:


Och jämför med:



och här är en liten tips om Alis ätt enligt honom själv (!):

( och kom ihåg: Ali förlåt En kvinna bara hon var profetens fru, Ali den rättfärdige som brydde om inget då det gällde rättvisa) :


och här är ett tips om den iransk dubbelmoralen om människornas frihet, enligt Ali, visste han om framtiden, eller han hade lite aning om Koran:



Och här är ett litet tips av Ali: hur ska man ”tysta ner” barfota då man har fått makten, hmmm betyder det att CHE skulle ”bokstavligen” skita i:

(OBS! dollar och den amerikanska livsstil ) 


Och:






(www.mellatonline.ir)









Fortsättning kommer, om Gud vill














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar