måndag 13 juni 2011

Till Bahrain, Yemen och andra, fortsättning


I Guds Namn, Allt, Över Allt, Överallt Och Ännu Ytterligare.

(Font: A Charming Font superexpanded)  


Mitt förslag till sultaner:

Ni vet säkert innebörden av versen: Ni ska förberedda Er som för kallt vinter liksom för varmt sommar...

Och sultaner måste vara rättfärdiga annars de ska heta tsarer, diktatorer... som vi vet.

Och Du Saudiarabien:
Du är det enda landet i hela muslimsk landet som ska förbjuda drickande av alkohol, för ett enda människa ska inte fara illa i ditt land bara på grund av vårdslöshet. 

Och klädsel som Mohammad, Jesus, Moses (Fred vare med dem, speciellt Han som har vingar med Guld som var förälskad som en liten barn som springer efter  flygande fisk, och speciellt Han som sultan Salomo byggde hus för Honom men inte för ”Gud” och Han kommer att få sitt hus tillbaka och ännu vackrare, och speciellt Han som flög ändå in andra sidan, utan att ta någon flygplan, men maniskosonen är snabbare än de, då det gäller flygande).

Och klädsel som  Maria ( fred vare med förebilden) för  Gud har gjort det till ett fredat land, enligt Koran.  Om någon av dina barn ( land är ju moder) gillar inte det, accepterar inte det och så vidare då du ska betala hennes resa till ett land som både passar henne och dig för du reagerar här som moder. Du ska ersätta henne som hade innan, varken mer eller mindre, fast hennes språkutbildning ska ingå i hennes ersättning.

Och sultanen ska lära andra utbildning för om - enligt Era traditioner om jag har rätt – då morsan är hemmafru då det vore bra för "Er" skull att ett kunnig person tar om dina barn, nu vet Ni.

Och du ska varna dina medborgare för marxister, leninister, maoister och så vidare:




















och du ska läsa ur koran att judar, kristna är din allierade och de har makten över era fiender, för Koran bekräftar Bibel, du vet säker - i vilka verser ur i Bibeln - koran hänvisar till.

Och var inte oroligt för Gud håller sitt löfte, men är du rättfärdig? Annars du ska vara orolig, tror jag. Varför förbjuder du andra att hälsa på Moskén?  Är du rädd att man blir troende, var inte Mohammad trevligt, snäll av Guds nöd?
Hur vet du vad finns i andras hjärta?  Varför ger du inte någon chans till någon? Givetvis det är ditt problem om det är problem, men kom ihåg att Gud gillar ”sina” traditioner för de är för rättfärdighet men inte hadither skrivna av människor....

Om Bahrain tillåter låt dina soldater stanna kvar där och om Bahrain, din syster tillåter låt dina soldater släkt, klan flytta dit, så länge. 

Fortsättning kommer om Gud vill



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar