lördag 11 juni 2011

Till Bahrain, Yemen och andra

I Guds namn, allt, över allt, överallt och ännu ytterligare.


( Först: 
Ni vet att om ni dubbelklickar på bilder då de öppnas i nytt fönster och blir större, jag visste inte! )


Det sägs att de troende - som vilselede andra till fördärv och skada – ska skåda och känna på ännu mera straff än de otroende, som jag tror på det också. Ta bara ryssland under tsaren innan revolutionen, då kvinnor skulle hålla sig 30 år för att gifta sig! Och efter revolutionen Ni vet vad hände med kvinnorörelse och fri-gemenskap-delat sex.  Hmmm kanske därför man hittade på ”bli av sin oskuld” för det var inte så viktig för somliga och då man tvingade andra att följa med som dåvarande religiösa gjorde det fast tvärtom.   Jag kommer ihåg en italiensk film där en mycket berömd italiensk man (M.M som är en av mina favoriter!)  spelade huvudrollen.    Denna pro-vänster-allierat-iran film handlade om en man som såg sin kvinna ligga med en annan man och ändå gick till henne men en annan man så fort fick veta att hennes fru var inte oskuld tog sitt liv!  Intressanta slutsatser för allierad-Iran-östblock-tänkandet som Iran aldrig har kritiserat så länge förstås.









 Bilden visar ett populär öst stat, Irans allierade- kubansk favorit sport.


Därför blir jag förvirrade över oss muslimer, inte bara för dessa.  I samtliga testamente står det om sultaner, kungar men numera man ville avskaffa dessa och införa demokrati.  Och det står i Koran att Gud är kungarnas kung! Eller hur Koran tar upp andra Sultaner som David, Salomo (fred vare med honom).

[7:26]  O Adams barn, vi har försett er med kläder att täcka era kroppar med, liksom för lyx. Men den bästa klädseln är rättfärdighetens klädsel. Dessa är några av GUDs tecken, så att de ska kunna ta sig i akt.

Kanske därför man behandlar ko med spjut i somliga länder för man är rättfärdig med Guds skapelser: ”hälsa dem miserabel, är till Er och lik Er uppdiktade sed”.


Ta till exempel Iran: man avskaffade 2500-årig iransk ”tradition” alltså valde bort kungen och införde ”islamisk republik” som älskar andra republiker som En icke shiitisk imam leder som China, Kuba, Nordkorea och så vidare. ”islamisk republik”  där det finns ingen kung fast En som alla måste älska. Men den nya ”ledare”  som är ”Guds ersättare” i jorden har ärvt shahens somliga kännetecknen :




Alltså Ni araber, Ni tillhör gehenna. Därför Irans ledare stöder Er i Ert kamp för att bli er ledare för att Ni ska hamna i paradis...

Nu den andliga ledaren kan resa till religiösa staden Qoom och sänka bort några miljarder för att behaga de ”religiösa” i staden. Men om shahen gjorde det kallades dessa ”religiösa” för avgudadyrkare (طاغوت) .  Men  både shahen och ”Guds ersättare i jorden” har några gemensamma närmare också: De kunde spendera ”sina” pengar hur mycket det behagade dem.  Khomeini lovade för ”barfota” ett bättre liv för shahen ”eldade upp” de barfota slantar precis som shahen gjorde det då han började sin ”ämbete” men tillskillnaden till shahen ”Guds ersättare i jorden” kom på att sänka de barfotas krav med hjälp av alla medel tillgängliga :




Shahen kallade sig för kungarnas kung, ”Guds stuntman i jorden” kallar sig ”världen ledare för muslimer”.
Shahen kunde tillsätta / välja bort någon från riksdagen, ”Guds ersättare i jorden” kan tillsätta / välja bort vem som helst. Shahen klädde sig som militär, ”Guds ersättare i jorden” äger alla militära makten. Shahen kunde sitta i sin stol livet ut, men ”Guds ersättare i jorden” kan ha sitt eget solarium i sin bil och förstås livet ut och bli uppskattat av som Guds ”ljus” av sina alla välutbildade anhängare:




Men ”Guds ställföreträdare” kom på att det är bättre på att satsa på kommunisters militärmakt och deras inflytande:



Och china som ville att man ska inte lägga sig i andra länders ”business”! Men reagerad dagen därpå se nyheter från 2011 – 05 -10



Och Guds ersättare vill samtidigt bygga upp moskéer för dem icke ”ytliga” och för att bevisa att man är riktig muslim och kan konkurrera med andra muslimska länder och samtidigt strunta i ”barfota” för att hjälpa andra mot deras kungar men inte sina allierade sultaner förstås:





och motsatsen:

och motsatsen:








och så vidare och :




och så vidare...



Kvinnan skriver: ”hushållande  i ....”














och så vidare...


Jag ska vara ärligt och nämna några skillnader också: shahen tillät inte någon kritik och det fanns inte några tidningar som kunde kritisera eller rita en teckning av honom. Men  ”Gud representant” i jorden tillåter all kritiska böcker, tidningar brännas. Shahen friade de dömda på den iransk nyårs dagen och struntade hur mycket hade kostat för staten att fånga, rättegång kostnader också vidare. Men Irans ledare gör samma fast för att rättvisa ska ha sin gång.

Alltså enligt upplysande bilder Ni shiiter i Bahrain, Yemen och andra :
Om det är så att Ni tror också på nämnda sagor då:
Ni ska inte ha några krav på någonting, Ni ska vänta på imam Zaman,
Ni ska gråta över Er imam Husein en månad, gråta över Zahra, Fatima och så vidare, men Ni ska inte fira minnet av Jesus, Mohammad, Sultan Salomo, David, Josef resten av året...
Ni ska inte ha krav på förbättrat levnadssätt, Ni ska undvika livet enligt Er imam Ali,
Er bön accepteras inte ifall om Ni inte sänker Ert huvud för ”Guds företrädare” i Iran,
Ni ska inte besvära Allah, Ni ska be till:




Och Ni ska behaga Irans ledare, Gud litar fullständig på sina felfria, allvetande skapelse:




Ni ska leda ”Guds agent” i Iran då alla kommer att må bra, ( hmmm därför måste alla massmedior vara statliga!):




Ni ska öppna era bröst samt fylla era livsmedelaffärer för Chinas varor som Iran har gjort det:



Men ni ska vara samtidigt allierade med ”araber” :




Och Ni ska bli duktiga att skriva om historia annars Ni behöver söka hjälp av Guds imam:



Och Ni ska inte tillåta andra oliktänkande till makten förutom CHE:



Alltså om Ni shiiter tror på samma tron som i Iran då Ni ska läsa mitt råd ( längre ner )  till sultaner, kungar. Men om Ni inte tror på dessa då varför kallar Ni shiiter har Ni alternativa hadither, imamer? Om Ni inte tror på den Iransk shiiter då ska Ni sjunga upp högt och berätta om era egna hadither, tro och så vidare kanske jag blir shiit som Ni? Och då ska Ni tillåta väst hjälpa Er sultan för Ni kan själva stå emot China eller Chinas vakt i Iran alltså Irans ledare. Om Ni ville kyssa handen av Chinas agent i Iran, Irans ledare som Hizbollahs ledare i Libanon har gjort det då Ni ska läsa mitt råd till Sultaner, längre ned.
Och apropå på Hizbollah: om någon muslim är inte med Hizbollah betyder det att han inte tillhör Hizbollah, Guds parti enligt Koran? Jag menar om man är medlem i Hamas men inte i Guds parti, kommer han att hamna i helvete? Visst Gud stänger av ögonen på dem som ville bli blinda!  Tänk på: Hizbollah ledare, Nasrallah ( Guds seger )  kysser handen av Ayatolla (Guds tecken)! Och Ayatolla ser till att andra Ayatollor bli fängslade! Ayatollor samarbetade med shahen!  Guds tecken besöker toalett! Är det inte stor synd att ta med sig Guds namn i dass, jag lärde mig i Iran att det är stor synd att ha ett halskedja till dassen om det står Gud namn på!!? Och så vidare...



(kommentar:
Det står:  O Gud, när jag följde Din väg så hotade Du mig med din Rättvisa.... den personen som har skrivit detta, är han välutbildad, hans IQ, vad tror Ni?
Och längst upp står det: Nasrallah pratar om sin kärlek till imam Khamenei och han påstår senare att Han följer Guds väg, kanske därför Hans undermedvetande beklagar sig att Gud kommer att hota Honom för Gud vet att Han följer Guds (imamen) väg?
Sedan en annan intressant punkt:  2000 talets CHE.   Hmmm, varför står det inte om 1400 talets shiiters imam Husein?  Beror det på att om CHE hade gjort som Husein, alltså hade kämpat öga mot öga mot fienden och inte hade krigade som partisan då  skulle Han inte bli lika framgångsrik som Husein?  Alltså CHE studerade Husein och lärde av Hans misstag? Eller varför Husein rymde inte som profeten för att senare besegra sina fiender och fria dem senare?  Varför Husein tänkte inte på att nu shiiter måste gråta en månad varje år, slå sig sönder, riva sina kläder ( Ni hittar bilder på Google) Vet Han inte hur mycket kostar dessa ceronomier, läkar besök, skaffa nya kläder, tvätta blodiga kläder.... Hmmm Jag tror att om Mohammad hade gjort som Husein då shiiter skulle gråta året runt, gå ut i gator och slå sig och så vidare, då vem hade tid för att lära sig för något då hjärtat är krossat? Hmmm betyder det Mohammad var skickligare än Husein och brydde sig om shiiter?  Hmmm, nu jag är förvirrat fast än pizzan är frysen... Hmmm kanske därför shiiter friar aldrig Jesus minne! Men om jag hade makten hade jag sett till att fira Hans minne, Mohammads minne, Salomos minne, Davids minne, Yosefs minne, Noaks minne .... 12 månader i rad, för Husein kan aldrig jämföras med de omtalade profeterna i Koran om Ni inte tror på det då ställ frågan till imam Zaman, Han är ju allvetande som Gud, eller hur Ni shiiter?  Hmmm, varför man inte firar minnet av CHE som Husein, då man har två månaders gråtande i stället för en månad? Hmmm, CHE kämpade för den fattigas rätt till mycket bättre liv, alltså den jordiska livet men Imam Ali har något annat syn punkt. Hmmm varför man ska då kämpa?  OK! Vi säger att man ska kämpa mot tyranner för att bygga upp moskéer med Guld i tak, och bygga fritidshus för  bortgångna imamer med Guld i tak, men man ska avstå från att bli rik och leva enkel och lyda sin imam vad han önskar...    )


[5:4]  De rådfrågar dig om vad som är lagligt för dem; säg, "Alla goda ting är lagliga för er, inklusive det som tränade hundar och falkar fångar åt er." Ni tränar dem enligt GUDs läror. Ni får äta det de fångar åt er, och nämn GUDs namn över det. Ni ska iakttaga GUD. GUD är ytterst effektiv på att granska.

"O Adams barn, ni ska vara rena och klä er fint när ni går till moskén. Och ät och drick måttligt. Säkerligen, älskar Han inte de glupska." (7:31)
Hmmm betyder det att man ska sträva efter att ha allt fast man  måste vara måttligt? 

Det blev mycket, fortsättning kommer


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar