torsdag 16 juni 2011

Till Bahrain, Yemen och andra, fortsättning

I Guds Namn, Allt, Över Allt, Överallt Och Ännu Ytterligare.


Och här vittnar den obestridliga varnaren, allierat med de par som kan vända upp och ner galaxer och då människa kan hinna yttra: ”Ah”.  


Och till alla araber: Antingen Ni lär av historia, av dessa, av Era kunniga välutbildade eller Ni är sämre än de som Jesus varnat, Ni bestämmer det är Guds vilja för han har skapat människan fri.



( Hmmmmm, betyder dessa att profeternas sed ( enligt koran ) var icke vägledande? Hmmm betyder det att Gud lärde av sina profeters felande steg och så sanktionerade sina profeter och sedan gick med på de shiitiska imamer bli vägledande?
Hmmmm betyder det Jesus, Mohammad, Moses, Salomo, Yosef, David, Noak, Lot... är avundsjuka? Eller de lär sig av ”sina” imamerna där uppe?  Hmmm, betyder det att Koran inte är perfekt?  Hmmm, betyder det att hadither från de 12 imamerna väger tyngre än Koran.... Hmmm betyder det
Att även Allah, den allmäktige, allvetande kan vara ute och cykla, hmmmm hur mycket väger ”cykeln” ....  )

Hmmmm, betyder det att man måste först vara shiit ( alltså Iranier) för att bli ett riktig muslim ( alltså muslim typ iransk modell ?  Och detta betyder att:
- först nationalitet som gäller (annars inte kunnande och tillgång om shiiter : den iranska traditionen, annars ej shiit!),
- sedan frälsning genom den riktiga religionen = shiit.
Alltså man måste kunna den iranska skolning för att vara shiit - för det finns ju olika shiitiska riktningar och de övriga grenar inom islam som Iran accepterar (! Alltså låter de andra synda eller vara inte riktiga troende, är Irans ledare grym då?  Jag kommer till svaret senare förstås) men : 




Alltså Ayatollan ( Guds tecken som har tidigare sagt : Gud ibland tvekar ) är så okunnig att hans anhängare som är mot ”iranska kulturen” är ute och cyklar:


Men markeringar till höger om bilden (ovan) är också bra att jämföra med:


och jämför med:
(denna meddelande kom efter min blogg förstås, se på datumet!) 


Och visst Ayatollor vägleds av kommunistiska eliter! Författaren menar bland annat dessa ( alltså de riktiga eliter är ”täckta” och skickar fram sina ”händer” för att ifall det bli problem kan de rätta till och samtidigt de Gudtrogna folk kan inte veta vilka som ”styr” Iran,
alltså de är skyddat,  fråga  Mr. Rohhollah Rashidi?  ( Rohhollah ( Guds själ) borde gå ut i Iran oftare och vara stolt över sina lyckliga, barfota landsmän, deras kultur, deras gator, bilar, luft, mat... för Gud ibland kan sova också, eller hur? ):












Och:



Och undrar vilka djur arter tillhör dessa:



Och:







(1) 


* och bilden i samma dag :


och dagen efter enligt bilden (1) ovan:



Och:

(1) Nu måste Jesus se upp, Mohammad har redan flugit sin väg... ,
(2) Den shiitiska Guden har förklarat sig överflödig, (hmmm, vad då förevändning ?  Man ger förevändning till sin fiende om man frågar eller ber till en idol,  eller han vet att Gud är övertalig?)
(3) No comment
(4) Svar: Antingen man måste fråga den 9:e imamen eller slå upp i Nahjollbalage, Gud har tagit sina skrifter med sig och sökt asyl i Kabbah ....

fortsättning kommer, om Gud vill 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar