fredag 17 juni 2011

Till Bahrain, Yemen och andra, fortsättning



I Guds Namn, Allt, Över Allt, Överallt Och Ännu Ytterligare.


Och:

Ni araber, jag tror att det vore bra om Ni avskaffar OPEC men Ni bildar nytt med Era allierade som Norge. Ni ska inte samarbeta med Era fiender.
( Och du Norge, såg att man har börjat i ditt land använda "jude" för ett uttryck för förolämpning. Se till att dina landsmän använda ordet CHE,  Castro, Stalin, Lenin då alla islamisk länder kommer att uppskatta det).

Sänk Era oljepriser om det går, de rika länder kommer att klara sig på ett och annat sätt men inte de fattiga - de kommer att lida eller vända sig mot öst-blocket som de gjorde under Irans revolution.  Hjälp andra arabiska länder som Iran är deras fiende som södra Sudan om Ni har råd. Kan Ni inte bistå med  militär-hjälp då Ni ska se till att Ni står för kostnader för insatsen även Ni hyr soldater  från Indien, Ryssland, USA, Tyskland och så vidare.  Hjälper Ni fattiga må Gud förlåta Era synder ifall om Ni har.  Kom ihåg djävulen lovar Er allt men Han är Ert ivrige motståndare, Han lovar bara fattigdom, vare sig materiellt eller kunskap, för då djävulen kan styra. 

Och här är en tips för Bahrain:



Och det kommer ännu mera upplysningar från Iran men jag tror att just nu Ni kan mer än jag, men glad sommar och här är två styck  "karikatyrer"  från Iran för ännu roligare sommar:

Den första är en hyllning till den turkiska presidenten som ska ta makten från armén efter valen.... 











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar