torsdag 16 juni 2011

Till Bahrain, Yemen och andra, fortsättning

I Guds Namn, Allt, Över Allt, Överallt Och Ännu Ytterligare.


och:

( Alltså därför iranska kvinnor är artiga, hmmmm betyder det att Nahjolbalaje, Ali’s bok är för kvinnor, eller Nahjolbalaje är inte anpassat till den iranska shiitiska kulturen )  och:



Och:









alltså Mr. Assad ibland tar alla sina djur ut på utflykt:




Och:


(Ali har meddelat: Snälla, snälla som jag lärde till Er be till mig och min ätt men ibland går det bra också att be till Gud,  men snälla,  snälla be inte till mig numera, be och ropa min nya herre  ( på persiska) : ya CHE,  för ibland CHE frågar mig : ”hur varmt och skönt du har?”. För jag är så trott på att svara :J. )



Och:


Alltså nu araber behöver Iran, men när världens ledare  är klar med araber då djävlas:






Och:



Och:


( Så ni fattar väl: allt som är bra för mig är förbjuden för andra, enligt nya Jesus)





och:



Det är inte bara visar hur man är ”van” vid Nahjolbalageh, det är en vägledning till iranska agenter i Yemen och andra länder: Agenter ska ta initiativet, visa sin makt och ”undervisa” andra den äkta religionen.  Alltså en makt i makt. Alltså Ni araber Ni ska komma ihåg att Ni borde ha ett rättväsende som är olik de kommunistiska stater där fanns olika myndigheter som utövar sina makter som revolution-gard, paramilitär ( Basij) också vidare.  Ni ska ha militär och polis både ska vara fria varandra men mäktiga lika som folket.  Om någon ville tvinga någon annan då polisen måste reagera. Kom ihåg om någon kommer till er och ville att Ni ska göra samma sak som en imam då Ert svar är: Fredvare med profeter som kom ock sönderslog Bot ((idoler). Om någon kommer till er och ville att Ni ska skratta på ett oskyldig skämt om en av Era klaner, sed då Ert svar är : Fred vare med profeter som lärde oss säga ”Salam” och avvisa honom. Om någon kommer till er och påstår att En människa pratar, använder konstiga (vetenskapliga) ord så att de vanliga folk förstår inte, då Ert svar är : Fred vare med profeter som lärde oss att respektera de kunniga, vetenskapliga människor för Han är rädd för de kunniga och ville att den kunnige försvinna. Om någon kommer till er och ville att Ni ska stötta bort någon för hans klädsel då Ert svar är : Fred vare med profeter som lärde oss: religion är inte obligatorisk,  och avvisa honom. Om någon kommer till er och påstår att du ska inte lita på en i andar klaner för att göra dig misstänksam, missnöjd för att dela Er då
Ert svar är : Fred vare med profeter som lärde oss Koran, man ska spionera på varandra och så vidare...


fortsättning kommer om Gud vill 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar