torsdag 3 juli 2014

Om ISIS

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Såg att 40 byggnadsarbetare i Mosul i Irak kidnappades (varför?) samt  50 indiska sjuksköterskor.
Vad behöver mer ISIS? Varifrån hämtar ISIS sin vatten, dricks vatten? samt mat? Varför bombarderar inte man huvudvägar, vägar mellan Syrien och Irak och ....? För att dela mellan de och göra svårare för de att kommunicera med varandra? Varför inte bomba de stridsvagnar som fick ISIS gratis? Hur drivs ISIS kontrollerade städer med el? Vad gör ISIS på nätter?  Åsnan har utrustat ISIS med nattkikare, kan de med nattkikare upptäckas på nätter? Varför inte Iraks armé delar ISIS kontrollerade område?
Om man läser min tidigare blogg och dess länkar ser man att Iran tipsat sin historia till ISIS om hur Irans storartade forne Shah (!) drev bort de "onda" turkar genom att anfalla från höger och vänster (= sax-a).
Varifrån har fått ISIS sina kläder och flaggor?

Först såg man att en kommunistisk pajas ha makten i Iran, nu hans efterträdare till Åsnan har född sin hund och tvättar sina händer, "show is going on" med människoliv som insats.  Och vi vet att Åsnan och hans forne Åsna uppskattade barn soldater, alltså de brydde om sina, hur mycket bryr de om andras?

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar