söndag 13 juli 2014

Om Gaza

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste 

Hamas och andra stridande vill inte avsluta och som stod på en tidning väntar de gärna på Israels markoffensiv. Samtidigt man i andra länder demonstrerar för att Israel ska sluta med sin hänsynslöse dödande av barn och kvinnor och oskyldiga. Sax-a.
Alltså man ska se till att inte bara man ska demonstrera mot Israel krigförande även också mot Hamas och andra partisaner som hmmmm... bland annat vill införa sharia lagar, typ iranska som att införa obligatorisk hejab och ......

Och vi vet hur "stolt" inför sin Allah - håller sina "kära och nära" i järnhand samtidigt bannar Israels ockupation. Vilket Israel borde lämna över till palestinier antigen enligt kartan ritade i Koran (Koran är ju fulländade, med andra ord de andra skrifter som Koran bekräftar) eller enligt FNs karta som ritades. Jag menar den FN som är Iran är med med hånar. Jag menar inte den FN men Alliansfria Rörelsen (AR) där somliga hejade på Sovjet men aldrig beklagade, jag menar inte den FN men AR som aldrig ville blanda sig med andra länders inrikes politik särskild om de slagna kvinnor som får inte visa sitt hår, jag menar inte de FN men AR som somliga är vänner med Israel men Åsnan aldrig kritiserar dem.
Sure 4:141:

Alltså de är hjärtlösa antingen medvetet eller inte, Åsnan har jobbat med deras undermedvetande och är jätte glad idag och aktiv :
Oj fel dagens bild:


Denna:

 

Så Israel måste avsluta med sin angrepp, för de fega använder sina "kära och nära" som sköld senare som martyrer, idoler som andra "kära och nära" ska följa samt ett bevis på Israels "onde" anda.
Så Israel måste avsluta med sin angrepp, de ska iakttaga sin lagbok. Förlorare är de åsnor som ska bli glad över att de besegrade Israel, alltså israel avslutade. Förlorare är de åsnor som ska vara glada över sina "kära och nära" som dödades 100 gånger mer än sin fiende. 
Sure 6: 137 
Förlorare är de åsnor som ska höja sina egna ledare till skyarna för sina insatser oavsett hur många av sina egna dödades.
........................

Kasta ut dessa Åsna beundrare för när de har makten ska de hmmmm... bland annat tvinga er till rent, fläckfri Islam som att beundra Che men tvinga hejab..... Ni ska intevjua dessa om framtiden. Börja med hur de ser på Iran och  Åsnan och hans verk och lagar som tillåter alkohol för kristna.....



I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar