torsdag 19 september 2013

Öppet diskussionsforum kring Per Lundgren

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Ur: 

Öppet diskussionsforum kring Per Lundgren trilogi KAPITALISMEN AVSLÖJAD! DEN GIGANTISKA BANKBLUFFEN - ETT ENASTÅENDE POLITISKT OCH EKONOMISKT BEDRÄGERI, som på goda grunder totalt dömer ut kapitalismen. Per vill ersätta det som kallas kapitalism med "monetärt finansierad ekonomi". Upplysning om Per Lundgrens bok: Var god se det fastnålade ingressinlägget.

Shopenhauer (1788-1860):

“Alla sanningar går igenom tre stadier
Först blir de förlöjligade
Sedan blir de våldsamt motarbetade
Slutligen blir de accepterade som alldeles självklara.”

………………..
Min kommentar:
Och vi vet att De Röda fortsätter att förädla och kultivera sina gamla resonemang ur Marx perspektiv. Fast nu Che – stig med Kalashinkov inte gäller men däremot Sovjets mental hjärntvättning  som var utmärkt. Nu man tvättar historien och efter decennier kommer med : KAPITALISMEN AVSLÖJAD! Äntligen man kom på det men inte Sovjet!   Det som är inte än avslöjad är det kulturell arvet som alla Tsarer i de forna anti – kapitalistiska lämnade efter sig. Vi ser hur människor blev ödmjuka och förstod att Kapital har av ingen betydelse: Det forna Östtysklands människor (speciell deras forna anti kapitalister)  askgrått och ville att  Västtyskland skulle satsa på afrikaner och på deras svältande Barn men de djävla Kapitalister tvingade Östtyskland att acceptera 1000 miljarder euro på dem: man lever bara en gång eller hur? De Nya Människor i öst stater hade lärt sig som De Nya Människor i Kuba att kapital är ingenting, man kan leva utblottad men ändå stolta över det anti kapitaliska systemet. Det som jag bara undrar är att varför De Nya Människor som finns i väststater nöjer inte sig att leva stolt och utblottad och mer än gärna kollar hur andra tjänar och hur de lever.
Sedan: DEN GIGANTISKA BANKBLUFFEN är också avslöjad. Det som är INTE ännu inte avslöjad är att hur DEN GIGANTISKA BLUFFEN som den kommunistiska Iranska revolutionen under ”ISLAMS” namn och hur den Kubanska ledaren stödde revolutionen och hur alla privata företag i Iran under en natt blev statliga för att inte nämna hur Irans relationen med de röda länder började blomstra, för att inte tala om hur de ”iranska röda” fick ursäkt att söka till sina ärkefiender , De Kapitalistiska länder men inte till foran öststater där oskulder såldes och säljs. Och för att inte tala om hur dessa röda människor gråter över muslimer i Palestina. Här man döljer sanningen  med DEN GIGANTISKA BANKBLUFFEN. Det skulle vara den  DEN GIGANTISKA FLYKTING URSÄKT för att komma och fortsätta med att sprida revolution som att hat mellan män och kvinnor, som att hat mellan väststater och invandrare, som att fortsätta skriva om historien och sprida desinformation, som att påminna väst att det finns fattiga människor där de bodde icke kapitalistisk anda, där vi behövde inte landa....
Sedan : ETT ENASTÅENDE POLITISKT OCH EKONOMISKT BEDRÄGERI.
Här ser vi hur man vänder upp och ner fakta för att gömma sina egna verk enligt deras egen motto : Ändamål helgar medlet. Ja, Sovjet exporterade revolution och var emot religion men ändå Assad och Saddam Husein och Iranska så kallade Ayattolor (Guds Tecken). Hur dessa Ayatollor samarbetade med Kuba och hur Kuba och de röda i andra länder stöder dessa ur ett human perspektiv:

( har hänt nyligen) : www.youtube.com/watch?v=N7XWOTfn1Ag

Länge leve kapitalister och där de bor och där de arbetar för det är favorit boning för röda humana som bryr sig inte om Kapital och utan några hur som helst KRAV bor i TRYGHET och nöjer HUR SOM HELST för leva ENKEL ( Kapital är ju synd)  för att undgå förtryck i länder som stöds av de icke Kapitalistiska länder.  

Sedan för att visa sig oskyldiga hänvisar de till andra :

Shopenhauer (1788-1860):
“Alla sanningar går igenom tre stadier
Först blir de förlöjligade
Sedan blir de våldsamt motarbetade
Slutligen blir de accepterade som alldeles självklara.”
  
Ja! Det är så. Det är självklar nu att man vet att alla i forna icke kapitalistiska stater mådde bra, hade bra utbildning, kolossal moral om människlighet speciellt om de föräldralösa Barn, ännu gigantisk rättighet att tjäna lika mycket (förutom eliter förstås) och fantastisk relation med muslimer som att Sovjet krossade den revolutionäre röde kommunistiska regimen i Afghanistan ( Som Kuba stödde) för att Talibaner ta över och styras av Iran, den ”Islamiska” Iran.

Summering:
De som vet att deras föräldrar är av apor ska veta att de har rätt och ska inte vara oroliga att framtidens vetenskap må ändra sin ställning, det gäller inte bara de. Den enda som bara har ändrats är utsidan som har rekonstrueras som deras tunga men insidan är intakt: Ändamål helgar medel och historien är med oss!



I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar