lördag 7 september 2013

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

ur:





Bild 2:
A: Khomeini har sagt att jag exporterar revolution.
Och Åsnan har visat sitt glädje lycka – i början – händelserna i nämnda länder och sagt att alla dessa förändringar härrör från oss. Nu man säger att det finns problem i dessa länder samt samtidigt erkänner han att resurser (befolkningen och deras politik) i nämnda länder är mindre värda än Irans kärnindustri. Med andra ord eftersom det finns gott om resurser så lika bra att överlämna ”tekniken” till andra för att tvätta händerna. (författaren här under säger att ”uppgifter om kemiskvapen som fördes in i Syrien lämnades till USA av Iran : snacka om lojaliteten och när ska Iran ska säga: vi överlämnade uppgifter till USA om att talibanerna har fört in smutsigbomb… men vi vet inte vem utrustade dem... ) Och Irans Åsna har sagt redan att massförstörelse vapen tillåts inte av Islam. Och ändå försvarar Assad med sina resursers blod till sista droppen, deras.
B: Här erkänner man att Iran låg bakom (enligt författaren i A: ”oroligheter”) islamiska väckelse men kärnindustri .
C: Författaren säger att om man hade  hammar-politik hade sanktioner var mera effektiva. Och det är historien som ska döma …. Alltså man ska öka mer sanktionerna… Sedan Författaren erkänner att Khomeinis (Guds representant) hammar-politik var idiotisk och resultatlös: ”jag ska slå USA i käften, Jag ska …. Jag ska befria ….. men till sist jag ska dricka giftbägaren och strunta fullständig i imam Huseins budskap och stig….”
D: Här erkänner man att det är olika grupperingar och Åsnan väntar och kollar på utfallet sedan tar ställning. Han tog ställning vid ”nuvarande” oroligheter (”dåvarande” älskade Iransk-påverkade-islamisk vår) nu håller Åsnan käften. Han sade ”det är lugnt i Syrien” men nu vill hans kavaljer man ska respektera FN. Och hans kavaljer har tidigare har sagt att FN säkerhetsråd är bla , bla…. Författaren tar upp detta senare här under, men när det är Åsnas resurser då det FN som gäller inte Islams lagar….)

E: Här man erkänner att Åsnan som är Guds representant kan inte någonting, bestämmelserna kommer från olika håll och på så sätt Åsnan kan tvätta sina händer.


Bild 3:
A:Här man samtidigt respekterar FN och dömer ut den. Åsnan kan vara med allt : Ändamål helgar medlet.

Ringen: Här påstås att herren (Åsnan) hjälpte till (ville inte England ambassad stängas)

Men Khomeinis hammar-politik i USA ambassad gick bra! Han sade (kommer inte ihåg ordagrant) : USA är värre än Ryssland, Ryssland värre än USA, England är värre än både två) Men nu Åsnan vet att man ska dela USA och EU (olika politik, tongångar för EU och USA: Åsnan har tidgare har sagt att det går inte lita på USA men nu man ville lita på EU som är allierade och delar många intresse som Israel, och Khomeini har sagt att det finns ingen land som heter Israel)  Här (Bild 1 ovan)  man säger också att ”om vi stänger Englands Ambassad då vi ska inte förvänta oss att väst delar godis till oss! Detta är ju Åsnas politik just nu, nu när han insett att Hans resurser räcker inte, se B : Bara Iran stödde Syrien! 




Bild 4:
A och B : Bara revolution meriter som räknas inte kompetens. Därför Åsnan halkar nu och är oroligt om Iran-påverkade-vår-revolution  där han trodde många resurser finns.

 
Sedan man säger att Saudiarabien och Turkiet och EU ska ligga högst i Åsnas politik. Om Saudiarabien det vet att många fanatiker bor där och de ville att Saudiarabien ska bli mildare gentemot Iran för att Iran reparera historien (man glömmer ju bort saker) och sluta med sina avslöjande fakta om Iran: Må resurser förbli resurser. Och prata inte om Oljan…. Och Turkiet (som har visat sin politiska-stor-fingret till Åsnan när det gäller Syrien) ska bli mild också men Turkiet är vägen till EU också och inte bara det: många Iranier (bland annat som bor i utlandet)  så kallade turister möts där och lämnar hit och dit information. Dessutom Turkiet stöder Azerbaijan  som Åsnan vill ha för där finns också många resurser : shiiter. Dessutom Iran har många turkisk talande befolkningen och är rädd att information utbytte kan ske mellan dessa och inte bara det, turkiet sänder sina program via satellit därför Åsnan är roligt att man har kommit på att förbruka hans eget politik …… Dessutom från Turkiet exporteras Iranska varor med det står: Made Not In Iran: Därför dessa länder som är stora och rika och med militär kapacitet ligger i högs ordning.

Khomein (Guds representant i Jorden) hammare har ersätts med leende. 



Bild 5:
Här ingen kommentar men nej den sista raden kliar:

Under Åsnas tid, senare tid som ”nu” man har lärt sig vara gemytliga och artiga och…. Tacka ska man säga till Åsnan men inte till Khomeini. I bild 6 här nedan fortsätter man: om man bråkar då saken är inte för Gud …. Därför Åsnan har tagit ställning för Che…. Hmmm varför i nyheterna säger inte man :”Den Islamiska men pro-kommunistiska Iran” ? Hör Ni inte i persiskradio hur betonar man på det ”Islamiska” delen? Hör Ni inte hur man upprepar USAs historia med Iran på ett och annat sett men aldrig Sovjets, Kina… relation med Iran? Man är det man vet, kom ihåg.




Bild 6:

D: Här är ett vanligt vänster propaganda: synda men ropa högt att andra gör det då man vill inte veta din egen verk….



Bild 7:

Åsnan tror inte på USA men på USA allierade….Sovjet tillverkade hundar och satte de i olika länder och kallade de som samarbetade med USA: ”USAs hund i regionen ” har verkligen lyckats men denna som i sin tur utrustar talibaner men nekar. Men denna hund har en Åsnas hjärna.



Bild 8.
Här säger man att han hade fria händer i utrikespolitik och de litade på honom 100% . Och man har tidigare har sagt att han har ingen examen i sin sak men kan saken för en politiker (som de har lärt oss i Iran) är duktigt på att spela med ord. Men lite konstig:
1 : man säger att tidigare president hade ingen relation tidigare med honom, han kände inte honom.
2: Sedan längre ner säger man Bild 10: jag är inte gift men någons dotter eller någons dotter bor i mitt hus.
3: Före presidenten verkligen kände inte honom.

Slutsats : Han hade makten i utrikes politik = Han är en av de högsta hjärnor för vänster i Iran * och står vid sidan som lite oskyldig men har koll på allt och behöver inte något undervisning  han undervisar….. och reser fritt

*utrikes är alltid vänster politik, inrikes är religiös politik där alltid antingen man blir ateist eller blir resurser men ingen klagar på "en timmes äktenskap  inte ens blir förvånad över att homosexuella för byta kön och kan gifta sig Islamisk: En av imam Husseins önskningar har uppfyllts, tråkig för honom att i hans tid var inte sådan teknik och han kunde inte gifta sig laglig med men frågan är hur många Ayatollor har gift sig med de? dessa ska sägas vid fredag bön om shiiter. 














Glömde nämna drömmen: Många personer går kring Moses stav. 
Annan drömmen : man och kvinna  tittar på en liten "Anvil" som står i bokhylla och kvinnan frågar:  kan du använda det? Sedan både skrattar..... 
Hmmm ... Nu jag är så Anvil att jag delar bara hälften av min rikedom..... kanske lite mer.

Hur som helst det blir : Isaiah 41

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar