fredag 28 december 2012

kommentar till "Och Ryssland enligt Åsnas beundrare"

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Givetvis med dessa vill Åsnan  tvätta bort historien,  som att stor ayatollor "de röda" -  inte har samarbetat med Sovjet, eller med de andra röda länder. Samtidigt vill Åsnan bevisa sin förakt till de röda! Givetvis dessa "utsagor" är vägledning till "revolutionära" att ta initiativ och börja diskutera, vissa sin förakt (alltså skölja bort historia) till de röda då man kan inte (ens tänka på ) ställa något motfråga. De som svarar är förstå fiender som ska misskrediteras och raporteras till Åsnan.  

Alltså alla sådana oskyldiga diskunioner är vägledningar till "fot soldater" som att:
- jag har inget emot religion med Israel är si och så, 
- Jag har inget emot muslimer ( förstås de som hatar USA, väststater ) men Saudiarabien (muslimer) är diktator!
- Jag är glad över att ursprung-folket i Bolivia har äntligen fått makten (!) och kan bestämma över sig själva och givetvis har rätt till att ha Iran (muslimer) som allierade, fastän det är tråkigt och jag stödjer inte detta ställning 
[ jag undrar om de tror att man är idiot eller medvetet hånar de sin motståndare för hen är maktlös att reagera! ].
Med andra ord om någon ställer fråga om samarbetet mellan dessa länder då man svarar "det är bara pengar! eller politik!" Alltså det handlar om pengar och makt!" Med andra ord man skyller på "Kapitalister!"  Det krävs högskoleutbildning för att vara bredd  att svara rätt! Men vad hände med solidarisk anda hos ursprung-folket, bryr de inte om de andra som lider i andra länder ? 
Hmmm, därför man älskar sjunga om kärlek, gener ska lättas eller förblindas, man saknar ju hjärta.
- Och jag vet inte varför man är arg på Saudiarabien: Ursprungsfolket ( runt 80 år sedan som nomader) fick bestämma över sig själva och med sin "solidarisk anda" valde att bli rika och bestämma över sin kultur och sina allierade! 
Fastän det är tråkigt och jag stödjer inte detta ställning. 
och slängde ut de röda! O, nej! de röda är aktiva därborta tills det blir revolution och då de sanna ursprungsfolket (givetvis helst stödda från analfabeta & iranier som har bosatt sig där efter revolution och väntar på sin Åsnas vägledningar)  till muslimer ska ta över makten från kapitalister (som är barn till nomader)och har bra relation med Nordkorea och då de röda har all värdens rätt att fly till väst!   
- Vi ska kolla vad kommer att hända med ursprungsfolket i Bolivia, speciell med deras nya "solidarisk anda" och nytt-föda kultur. För enligt Che även de som reagera inte är skyldiga. Alltså ursprungsfolket var skyldiga tills man väckte de och valde "Åsnan I Iran" som sin allierade! 
Det visar den sanna solidariska kärleken till andra speciellt de röda från Iran. 
Hmmm, under revolution fick vi lära att väst tog iranska olja. Men nu vad säger de röda iranier: 
" de röda från andra länder snattar våra landsmän pengar: "länge leve Marx, de intelligenta reagerar, Historien är med oss" ".
- hmmm konsekvens av Che's budskap om de skyldiga:
är det därför man kan spränga alla i luften (även de oskyldiga som barn) för deras föräldrar var skyldiga? därför även deras barn dödas i attacken är det deras ansvar för annars om alla var med i gänget då skulle inte finnas något höger? Hmmm... varför Che sade USA är det största fienden? menade han att de övriga är .....?  

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar