torsdag 2 juli 2015

Vers 65:66

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

65:66
- ”På Grund Av Mig (=Kungen) De Inte Tro På1! Med Anledning Av Icke Vara (Frommast)!”

- ”Hämta (Fram)2 Våran Deras (Tro*)!”   

Sarkasmisk Oh´Man:
- ”Och På Grund Av Mig De Bli Tillfredställda3 (Av Avslöjandena)!” :) :) 

- ”Sedan (De) Ska!”

- ”(För) Mig De (Är) Framstående!”

1 - Käfärä : 897 : Betvivla, Misstro, Inte Tro På, Icke Troende, Ateist - Täcka, Skyla, Dölja, 
2- Ätäy: 27 : Att Komma, Anlända, Visa Upp - Göra, Utföra, Genomföra, Verkställa, Fullborda, Uppnå -  Äga Rum, Inträffa, Ske –  (Ätäy Be) Hämta, Bringa, Ta, Hämta Fram, Föra Fram, Presentera, Introducera, Frambringa
* Sedan de lär ut sina agenter : Vi har inget emot ”lagen” men vi är mot diskriminering”.  Givetvis alla revolutionerande, speciellt de forna är lagenliga, lag skrivna av ”västisar” ….. Hmmmm…. Lagen är skriven av de diskriminerande….. givetvis de riktar sig det för resurser så att de ska inte se kompetensen men bara vita män…..  
Och nu när det inte är bra relation mellan palestinier då ÅsnSatino har beordrat ISIS att ta hand om Hams…. Och ÅsnSatino vet inte att alla ser det….
Idag läste jag att man ska nyttja de rika också och deras kompetens.”  Alltså de är korta nu och har inte så många av sina fotsoldater kvar. Och de (ska) kolla upp vilka rika iranier finns och ska börja krama dem. Om de ger efter då: de är landsförrädare, för eller senare kommer att ÅsnSatino kräva mer av de som har böjt sig bara lite för att inte bära något åsna för de vet att ÅsnSatino håller sitt ord…. 
3- Mättää´´ä : 960 : Njuta Av, Känna Njutning, Tillfredställd
4 - Sävfä : 651 : Vill, Ska
5 - Ä´´ läm: 775: Flagg, Baner, Fana, Milstolpe, Vägvisare, Vägskylt, Landmärke, Gränsmärke, Tecken, Symbol, Märke – Framstående, Utomordentlig, Utmärk Man – Chef, Huvudman, Master - Harläpp 


I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar