onsdag 29 juli 2015

Hmmm…. många SMS den här gången

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste


Först
Och hörde på radio (någon från ETC ): hon sade att pengar från trojkan hamnar på banker (men inte hos folket i grekland) … de (Trojkan) ville rädda sig själva och ville kontrollera stater…. De (Trojkan, banker) borde också ha ansvar för att gav lånet….. Grekland kan vända sig till Kina och Ryssland, ska Sverige sluta sitt samarbete med dem? Ha, ha, ha…. Nu det är dags att de (trojkan) borde ha långsiktiga planer inte naiva …..

Och några valda SMS, resten har blivit censurerat av några rappare:

SMS av några som äger gator:
- Varför de till vänster semestrar inte i våra området även om vi har halva priset på visum under sommar? De är rasister! Och deras polis. Rasister låter oss att sälja knark på öppet gata, öppet i parken (alltså då priset blir billigare annars man skulle hitta på åtgärder och då det skulle blir dyrt) för att vårt folk som röstar på vänster,  ska bli beroende på arbetsklassen pengar (som banker och trojan har ingenting att göra) och då hjärna arbetar intensiv och har inte tid med annat revolutionärt arbete. 

SMS av några som klär sig som tjuvar och är förbannad på poliser som inte använder den 6:e sinne:
- varför bara vi blir offer? Poliser är rasister och tar inte sitt ansvar. Hade poliser sålt knark då det skulle inte finnas några som äger gator och vi hade inte några konkurrenter.


SMS av några ”rör inte min kompis” från de fina områdena:
- varför svensk vänster pratar inte om de iranska tidningar? De är rasister! Och tror att normännen är något att tänka på eller på deras livsstil. Och härifrån är härligt att kämpa mot orättvisor i de utsatta områdena.


SMS av några anonyma araber som har bra fot med de från fina områden:


- Varför inte ni har något program om de svarta amerikaner som bor i galen lyx och frosseri? Med deras roterande bakdelar? Ni är rasister och ville visa att den fallande moralen är knutna till roterande bakdelar, FY. Och Ni vill att bara den arbetande klassen ska betala för greklands banker men inte för det grekiska folket och kräver ingenting av oss, Ni är rasister. Ni vill att
den gula rasen ta över after att den arbetande klassen i Europa betalat till den kapitalistiska trojkan som tänkte kortsiktig inte långsiktig som oss som kommer till Alice landet. Hade trojkan kontrollerat den fuskande socialistisk barnet i grekland (som hade O. Palme som idol) då behövde inte vi att säga att trojakn borde ta sitt ansvar och göra oss delaktigt i pumpa i grekland utan att välja ha de i våran bankar, ni är rasister.


  
Och av några ”rör inte min kompis” från de fina områdena har denna SMS uppskattas och värderas högt.


SMS av några från de fina områden:
- låt vara vår innesluten område som en sago land! Den sagolika socialistiska inneslutna landet fungerade inte då man släppte vänsterrörelse för folk blev rasister. Det fungerade inte!  Och vi vill inte bli rasister. Men kämpa för rättvisa i de utsatta området och visa att ni inte sviker mänskligheten (men definitiv moder naturen) och era kamrater som ni är advokater för. Vi hejar på er härifrån. PS! Dessutom finns villor som är över 20 miljoner kronor men det högst erbjudande gäller… Ärligt talat  - nu när Sverige som på håller att falla – kommer priserna att rusa till himlarna så man ska passa på. Men det är fortfarande inte jämförbart i Iran som kostar skjortan:


 


 





SMS av några arga så kallade muslimer:
- varför ingen pratar om Alice landet eller sagolandet med muslimer? De är rasister men röstar ändå på dem….  Och svensk hederskultur äcklar oss, vänster rasister som aldrig nämner oss.  





SMS av några som offrar sig folket i Schweiz
- Först tackar vi att våra nya landsmän och deras politik och vara neutrala och objektiva som har öppnat sina gränser för oss - vänsterrörelser med väldigt långsiktiga planer till skillnaden från kapitalister -  och som olik andra väst stater givit oss tak över huvud och social pengar i början och nu och har gjort oss patriotiska :   
Med sedan! Efter att ha läst Amerikas brev om underlandet Sverige:
Vadååssagolandet? Att stänga gränser och inte hjälpa andra vänsterrörelser med Kalasjnikov som kämpade modigt mot USA och deras hundar resulterar i ett sagoland? Är inte svenska så kallade män svikare? Tog de sitt ansvar i andra världskriget? Hade de deltagit i kriget som den förkastade rasistiske Norge kunde de bygga upp landet? Kan Ni inte ens läsa er historia av vänster folket?! Det är ett faktum till och med iranska förskolebarn vet om det! Rör inte våran historia! Med Swiss kniv i handen: Fy på er att inte nämner hur muslimer hatar er, fY! Fy på de imperialister som USA, Kina, Ryssland, Kanada, England (=tro på det är deras egna ord som har telefon intervju med svenska vänsterrörelser)  och deras allierade…  

SMS av några som av samma grupp som offrar sig folket men från Kanada
- Först tackar vi att våra nya landsmän och deras politik och vara aktiv partner med USA och inte objektiva som har öppnat sina gränser för oss och som olik andra väst stater givit oss tak över huvud och social pengar i början och nu och har gjort oss patriotiska :   
Med sedan! Efter att ha läst alla brev om underlandet Sverige:
Fy på Er! Ni har varit alltid pro amerikanska och inte tagit er ansvar i andras kamp mot kapitalister! Alltid varit direkt eller indirekt pro-amerikansk! Kallas ett sådant land med sådant utrikes politik Alice? Underland? Sagoland? FY på er. Mvh till kamrater i Swiss och eran choklad …. Dö åt imperialister som USA, England och deras kassa som Schweiziska

SMS av några iranska vänsterrörelser från England
- Först tackar vi att våra nya landsmän och deras politik och vara aktiv partner med USA och inte objektiva som har öppnat sina gränser för oss och som olik andra väst stater givit oss tak över huvud och social pengar i början och nu och har gjort oss patriotiska och om det blir krig vi står sida vid sida med de som delar med oss åsikt:   
Fy på Er! Sverige modell? Bara stora lände som hånade? De hånade inte svensk modell men svensk man på grund av deras kvinnor! Vilken barn som helst i Iran vet om det! Skicka dit eran kvinnor vi tar hand om dem! Dö åt kapitalister som Tyskland, USA, Frankrike, Kina, Kanada….

SMS av några iranska vänsterrörelser från Tyskland
- Först tackar vi att våra nya landsmän och deras politik och vara aktiv partner med USA och inte objektiva som har öppnat sina gränser för oss och som olik andra väst stater givit oss tak över huvud och social pengar i början och nu och har gjort oss patriotiska och till skillnad från den fallande Sverige har mycket, mycket långsiktiga planer och om det blir krig vi står sida vid sida med de som delar med oss åsikt om Grekland:   
fY, fy, Fy, FY! Ni inte har varit med och om ni hade lite mänskligt gener då våran socialistiska arbetande landsmän inte hade belastats så mycket som nu! Geschäftsjahr Fy! Dö åt alla imperialister och socialister som inte ville ta ansvar och stänger dörrar. Hitta på inte något historia om er ansvarslösa välfärd! Hade ni långsiktiga planer hade inte ni fallit.

SMS av några anonyma vänsterrörelser från anonyma länder
- Först tackar vi att våra (nya) landsmän och deras politik som att leva inte flöt och vara tacksam att vi lever även om vi saknar något tak över taket, man ska inte tänka bara på sig själv, man ska inte vara egoistisk! Man ska tänka på landet och partiets bästa! Och vara aktiv och bygga landet hur som helst för vi lever för framtida barn, man ska inspireras av kapitalister:
风云!  Och vad ska man säga om de som bara brydde om sitt eget hus och tog inte sitt ansvar med den kämpande historia?  Åtminstone var man och förvräng inte er historia! Año Fiscal! 


Av några som försöker att bli framgångsrika som β- Hanar :
- Dags att förbättra skolpolitiken och lära ut alla i den forna Alice landet:
”Du ska tro att du är något!” , för att de unga ska känna sig trygga då de före 2000 talet är försvunnen på ett och annat sätt… 

- Dags att vänsterrörelsen hittar på ett täppt, förslutet land då högerfolken kan söka stolt dit… Inte bara för att vi ska vara stolta också de nyanlända vara patriotiska av de allmosor som givs bort…

- Dags att de religiösa ta sitt ansvar och lära ut de så kallade muslimer inte läsa vänster tidningar eller deras historia eller ideologi 

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar