lördag 30 juli 2016

Blandad

I Guds Namn, Barmhärtigaste Snällaste

 
Jag hörde på radio ca. 17:00 att Todeh partiet håll på underkasta senaste historia revision.

”Vi var inte för våld och vapen mot Shahen ….  men Cherik-haye (=partisaner) Fadaiee (= offra sig) Khalg (=Folk) Iran.  ”…. Hmmm…. Undrar hur deras ärade Che mår i grav ….

Hmmm…. De, Todeh partiet som älskade Sovjet, Lenin och Stalin …. Som med våld exporterade folklig revolution …  De, Todeh partiet säkert sympatiserade med Sovjet men tog avstånd från deras handling.

Jag fick dessutom några SMS från några iranska partier men har censurerad deras revolutionära språk… Den första SMS är lite inspirerad av Molla Nasreldin, om sonen och fadern som reste och hade en åsna med sig.
Av en väldig kärleksfull och älskande parti:

Älskade landsmän!   Vare sig nya eller gamla landsmän! Som ni vet tack vare imperialismen, den…… imperialism som är så ond att vill vägra att nämna dess namn för deras namn är inte värda att nämna i en kärlek förklarande SMS … ja, de har delat oss i olika partier och gren och på så sätt olika historia, historia förfalskningar och svartmålningar så att våra nya och gamla landsmän bli förvirrade och kan inte bestämma sig själva. Vi menar att vi har gjort ett vetenskapligt experiment med några ja billiga resurser som säljer sin kropp till andra för att främja andra förtyckta resurser. Denna vetenskaplig experiment:

Den ena ”lärare” var bestämt och vänligt mot objektet och berättade att åsnor måste vägledas och behöver eliter annars åsnor kan gå fel. De ska inte vara laglösa! Och historien har visat sig! Att det behövs eliter för att vägleda och se till åsnor pratar om samma sak hela tiden annars de kan göra uppror, de vet en del men inte allt och kan reagera och resultat är ännu värre tillvaro för de själva!  Och då både ”läraren” och objekten var överens gick ”läraren” ur historien .

Sedan det kom en annan ”lärare” och sade till objekten: ”Fy! Vem är du själv som tror att åsnor ska vägledas?! Går du mot naturen? Deras frihet att välja!? Vad är självbestämmande för ord?!..... Fy skäms! … lag är för att man ska respektera varandra! FY!  Sedan har du inte läst att historien har bevisad att det inte går att ha tsarer?! Må du är påläst men du kommer aldrig förstå – du är en åsna!? ” . Och objekten blev flammande förlamad. För objekten hade inte utbildning, kritisktänkande och litade blind på sina lärare. Och då både ”läraren” och objekten var överens gick ”läraren” ur historien .

Sedan det kom en annan ”lärare” och sade till objekten:

”Vad anser du om åsnor och fria viljan!?”  Då objekten sade att eftersom det finns lag och ordning och alla ska respektera för …..” Då ”läraren” skrek hög: ”JAG PRATAR INTE OM ALLA , JAG PRATER I VÅRT LAND! VI KAN INTE PRATA OM ALLA FÖR ALLA ÄR OLIKA PÅ GRUND AV KULTURELLT SKILLNAD! ” Då Objekten sade: ”man ska respektera andra och alla här för….” . Läraren då skrek igen” VAD?! HUR KAN MAN RESPEKTERA ANDRA SÅ LÄNGE DE KAN INGENTING! Vem ska skydda de!? Tillsamman är vi starka! Vem ska försvara de hopplösa i vår samhälle !? Vem ska bry sig om dem!? Det finns censur från staten! Vi ska lära ut de analfabeta!? De kan inte agera och handla på egen hand!” ….  Den paralyserade objekten kunde inte svara och ”läraren” gick ur historien, med andra ord lämnade sin aktivitet för att en annan lärare skulle ta över.

Sedan det kom en annan ”lärare” och sade till objekten:

”Hur ska vi hjälpa åsnor som kan inte försvara sig eller kräva sin rätt!? ” Objekten sade: ”Här i vårt land… ” ”VAD!? DU BRYR DIG OM VÅRT LAND?! FÖR ATT KUNNA SVARA MÅSTE MAN KUNNA HISTORIA OCH ALLT ÄR SOM EN KEDJA, SAMMANKOPPLAD! DET GÅR INTE ATT SKILJA MELLAN SAKER OCH TINGS! ”  och  objekten kunde inte svara!

Men vi kom fram att så fort man sade något vare sig rätt eller fel objekten följde för var rädd inte bara för motstånd och skräck mest för sin okunnighet. Alltså med andra ord menar vi att objekten kunde följa vem som helst och absolut den sista resonemanget som också ändrade sig med tiden.

Sammanfattning menar vi att ni ska inte se det som en vetenskaplig försök! Dessutom han som vi skickar SMS till honom, den …., …. , och så vidare var jävig och skrev inte den största skillnaden mellan oss och den smutsiga shiitiska islam som hatar de som är mot imperialsim som oss: de exporterar revolution i andra länder men vi gör revolution i våra befintliga land.

Dessutom vi sympatiserar med andra vänster men det betyder att vi förkastar deras handling som kommer från deras ideologi. Fast vår ideologi är inte detsamma som deras, våran är revolutionär och folklig. Dessutom våra älskade ledare , absolut iranier har skickat SMS till oss:

-        ”Handling är bra så länge våld är inte inblandad” : Lenin.

Sedan eftersom det finns censur i våra nya länder – vi är utspridda i väst för taktiska handlingar – vi vill att alla medborgare slutar titta på historia tv kanaler, de är styrda av sionister och förfalskar historia.

Sedan vi vill påminna att vi är inte mot muslimer, faktum är att våra släkt och familjmedlemmar är muslimer och vi har inget mot islam till skillnaden från Sovjet som hjälpte Saddam Husein. Därför vi respekterar religion men vi vill inte religion ska ha med politik att göra , ni vet vad händer med oss i den shiitiska ISLAMSKA landet Iran. OCH JAG PRATAR OM IRAN!  INGET ANNAT! BLANDA INTE IHOP SAKER…. Därför vi vill att den älskade amnesti ska redogöra att varför efter den ISLAMISKA revolutionen i Iran undersöka om varför så fort muslimer i IRAN tar makten blir vi offer, VI PRATAR OM IRAN; INGET ANNAT LAND!  

Sedan - eftersom det finns censur i våra hjärtlig älskade länder som vi söker asyl med hela släkt men senare kräver medborgarnas rätt och rättighet – vill vi visa att det finns många skillnader mellan oss och den ISLAMSKA regimen i Iran och avslutar med det:

Best Regards , à la carte Gazing Eyes    

---------------------------
En annan SMS , men väldigt hotfull från några partisaner:

Sedan släng ut alla sådan apor:

-        de som går runt som i tåg och skriker och hotar

-        de som går i badhus och hotar och förolämpar sina nya landsmän

     
Dessa är ApaSatinos händer som gör folket nervösa, rädda … samt petiga och negativa mot invandrare i synnerhet muslimer. Annars vi tar lagen i våra händer. Med vi menar vi rasister som är våra resurser.

I Guds Namn, Barmhärtigaste Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar