söndag 10 juli 2016

Blandad


I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste



Jag hörde en svensk sade under en sällskap måltid under en resa ”…. De (fotboll spelare) är inte fransmän, de är svarta….”.  Och jag kom ihåg att man lärde oss på den tiden: ”Västtyskar är rasister, de tillåter inte svarta spelare…”

 

Samma metod som väststater i synnerhet USA:

”De agerare som poliser, ….  de bara sitter och tittar på, de bryr sig inte, … de ställer upp för eget intresse….”

 

 

Så, för att de med kinesiska bollar (M.K.B.) ska smaka sin egen medicin:

Den ena ska säga en sak och den andra ska säga motsatsen.

 

 

Den ena ska säga till M.K.B. (då M.K.B. har samling, tal…. Speciellt i skolor då de är aktiva under bordet därför de vill inte lärare ska prata om ett ämne då risken finns att resurser kan öppna sina ögon, därför det finns folk som bara hälsar och ”kyska och håller sina ögon nere” och efter lektion går utan att prata med någon, och det finns de som är ute (speciellt de utbildade)  och fortsätter med politik snack och historia ):

”Vad ska Ni göra med dessa så kallade ayatollor som har öppnat det ISLAMISKA Iran för vänster som är mot imperialistiska USA och Israel som Ni? Och den andra gruppen ska missionera: ”När ska ni sluta bry er om andra länder och satsa på eget land som erkänner Israel?”

Och i fall hör ni klagomål att det är motsägelsefull svara: ”Jag bryr mig inte om de andras åsikter, jag vill höra din åsikt… Jag är som Du, det finna andra som Du som har annan åsikt än Du… fast ni är till vänster och för moral och dygd….. Förresten, varför finns det olika gren i vänster, ni som ska offra er och förena oss?

 

 

Den ena gruppen ska säga: ”När ska ni erkänna öppet och inte med så fort tugg att Israel är stat? Och vilket stat hade styre i det område innan Israel? Och vad hade palestinier för flagga?  Och varför de inte brydde sig om eget land? Och vem lärde de dessa  MUSLIMER och hjälpte de? …”    Och den andra :” När ska ni sluta med att läxa oss historia? Varför bara Palestina är viktig för Er? Det fanns och finns andra i Afrika som svälter och har värre men Ni har aldrig skickat något skepp dit? Är ni rasister som bara bryr er om de halv mörka?” och den tredje: ”Varför åker inte ni till Afrika och hjälper muslimer? Är ni rasister? Ni bryr er bara om er mage och under mage för ni har bara ett liv…. Och vi vet att ni är här för ni har lärt er landsmän att ”de imperialistiska väststaterna har samarbetat med den imperialistiska USA och horunge Israel och era pengar finns i väststater…”

 

Den ena ska säga: ”Ni M.K.B. ska framföra – öppet och tydlig -  till muslimer att ni M.K.B. är för feminism speciellt för de feminister som visar sina rattar och spelar i porrfilmer (som SVT har visat) och ni ville inte ha muslimska röster under val, vare sig kommunal- eller riksdagsval ni skäms för att vänster har inte lärt sig av er historia….

 

Den ena ska fråga: ”Varför religiösa är fiender med varandra men samarbetar med vänster? När ska ni gå ut i alla massmedior och säga att religion ska vara förbjudet i synnerhet i politik?  Har ni lärt den vite männen ska bli rasist för att senare ska ni skydda invandrare, de mesta muslimer?” Och den andra: ”Varför kan ni inte respektera muslimer och religiösa? De kan samarbeta med alla som med Sovjet?” Och den tredje: ”Varför får man inte diskutera religion i skola speciellt i vuxen skola? De flesta är ju från länder som är diktatoriska och får stöd av vänster och har hjärntvättat muslimer, förvräng historia bland annat de älskar profeten som såg fienden i ögat men de reagerar som den fege homosexuella Che [med all respekt till mina landsmän, höger till vänster, hen, han, hon som betalar skatt och flyktingar, de har skapat en macho kultur (det finns inte män i Sverige, den vite mannen… därför brottslingar struntar i regler och lagar, de VET att de kan stå emot polisen som bara bryr sig om de rika…) ]… och den tredje: ”När ska ni börja prata om hur många gånger Irans ledare blev våldtagen i fängelse?” och den fjärde: ”Varför det är viltig för er att ni vill peka på er fiendes historia? Även om han har blivit våldtagen ska inte ni ta upp det för det är mot moral och etikett… 

 

 

”Varför kommer alla flyktingar från vänsterstyrda länder, är krig – enligt Lenin – och dödande av barn ett medel för att man ska ha en anledning för att komma till väststater för att kräva sin rätt för deras forna historia? Först blir de hjärntvättat  för att senare ska ni importera de som djur?” Och den andra: ”Vi beklagar att de som röstar på er och har samma åsikt som er för USA och Israel blir tvungna att lämna sina länder, vi ska inte agera som poliser….” Och den tredje: ”Vi ska agera som er och ta ansvar och hjälpa andra för att vi bryr inte om våra intresse..”

 

”När ska ni börja be om ursäkt att era farföräldrar som gjorde allt vetenskaplig och hjälpte Khomeini?” . Och den andra: ”När ska ni sluta med ursäkter, gjort är gjort…. ”

 

”Nu ni är i väst sviker ni era farföräldrar till apor och deras ideologi och om ni kan öppet svika deras princip hur ska man lita på er, har ni förlorat er i västerländsk livsstil?” Och den andra: ”Vi tackar er att ni vill ha demokrati och vill förbättra vår livsstil och förkastar den ideologi som den vite mannen hade i forna öststater….”  

 

”När ska ni lära er att palestinier ska kräva rättvisa (jämför med folkmordet på armenier ) av Turkiet som ägde landet?  När Turiket ska betala miljarder dollar till palestinier som ersättning?” och den andra: ”Vi tackar er att ni glömmer historia och vill försona alla särskild religiösa med varandra.” Och den tredje: ” Själviska är era berömda palestinier som tar emot slantar, miljarder för att sedan börjar kriga sedan de tar emot sedlar …. Och på så sätt de struntar i de fattiga, nödställda i Afrika men som tur de rika länder blir fattigare…”

 

”Varför ni M.K.B. inte påminner muslimer om Koran att de ska vara allierade med skrift- bröder? Och att muslimer ska vara allierade med sina nya landsmän enligt Koran för de låter muslimer vara, enligt Koran? Är det inte hyckleri att komma till ett land med i sitt hjärta älska fiende landet Iran? Kan man ha två hjärter enligt Koran? Har muslimer - som flyr länder som har vänsterpolitik - andra förebilder som Che?” Och den andra: ”Muslimer ska inte läsa Koran och absolut inte vara i politik för de är emot feminism och vill inte titta på feministiska filmer med nakna, frigjorda feminister, eller hur?” Och den 4:e: ”Varför ska man inte lära Koran i skolor speciellt för invandrare, speciellt om Israel och Israels Barn speciellt om de två tillfälle som de ska ta sitt land? ” Och den 5:e ”Varför prata om Koran för muslimer, vi kan lära de att läsa Irans revolution och Kinas och Nordkoreas support till religiösa så att de röstar hjärtlig till vänster så att religion blir förbjudet som i Kina?” Och jag fick SMS av de självnämnda alpha eliter :”Varför Kina tackar inte Japan? Annars Mao hade 21.5 procent fel istället för 20 procent, statistik sätt? Förresten det är det minsta vi kan säga om den onda som är så onda att samarbetar med de religiösa ISLAMISK landet Iran som förbjuder oss, men vi tackar Moder Naturen att våra barn kan åka till Iran utan problem.”  Och hmmmm…. min fråga: ”Varför ger inte den iranska vänster pengar, hus och utbildning till mig för då jag varken hånar dem eller slutar bränna något särskild deras taktik och historia, allt beror på ekonomi och tak över huvud men inte kultur, människosyn, hjärntvättning och ändamål helgar medel, eller? Sedan, kunde apor uppfinna hjul för att senare uppfinna nytt hjul?

”Hmmmm…. Darwin  tackar nog att han inte kan replikera” : Den nya människan.

 

”Varför ni M.K.B. gör inte statistik analys med hänsyn till de unga och gamla muslimer som har hela familjen här ändå inte läser, jobbar ..? Det finns ju unga som ville att deras familj ska komma annars de kan inte studera?” Den andra: ”Varför ni M.K.B. gör inte statistik analys med hänsyn till de unga och gamla kommunister som inte har hela familjen här ändå läser, jobbar... och väldigt politisk aktiva? Det finns ju de som ville att invandrare ska komma till väststater annars de kan inte  få tillräcklig röst för att förena landet och bli av med den fege vite mannen… ” Och den tredje: ”Varför vill ni göra statistik analys så att bevisa till invandare att deras nya land är inte bra och då de ville inte att deras familj komma hit och vill själv flytta ut? Kan ni inte hålla käften, speciellt underkäken?” Och den fjärde: ”Vem har lärt dessa flyktingar till muslimer vetenskaplig fakta, de har ju opium i blodet?” 

 

”När ska ni M.K.B. börja rita svarta Emoji som tar bara två minuter att rita, ni som är väldigt engagerad  med kulturellt arbete och missioner och speciellt med porrfilmer?” Och den andra gruppen: ”Varför vill ni dela ert land i två grupper genom att sprida rasistiskt hat? Eller man och kvinna?  Eller den vite och den svarte?” och den tredje: ”När vill ni samla oss för revolution får att befria oss från orättvisor? Då, hur ska ni  ta makten av religiösa som röstar på Er? Ska man på den tiden anmälla krig mot Israel eller ni inte bryr er om Palestinier? ”

 

”När ska ni M.K.B. ska börja berätta om de vita rasistiska männen i forna östeuropa som inte tillät vänster feminister i politiken? Och den andra gruppen: ”När ska ni sluta att leva med forna tider? …. Ni bara bryr er om gångna tider… det är nu som gäller…”

 

”När ska ni M.K.B. ska börja prata om flyktingar som de mesta är muslimer och hatar Israel som ni M.K.B. och så fort dessa muslimer tar makten då de sätter på er? När ska ni lära om vad hände med vänster i Iran efter revolutionen? Ska inte ni lära er historia? Och den andra gruppen: ”När ska ni gå ut och klaga på muslimer, invandrartäta område som röstar på vänster, ni som är mot religionen i politik? Ni vill inte ha ”skit” från dem som har opium i blodet? Ska inte ni lära er av historien som att Sovjet hjälpte Saddam som satt på era kamrater? Och den tredje gruppen: ”När ska ni sluta dra alla muslimer över en kam? Det finns de som är populära i vänster länder som sätter på era kamrater och det finns de som är till höger som forna Shahen i Iran och då ni sökte inte asyl i väst stater som var med Israel och USA som var emot vänstervågen? Vi vill att Iran ska bli demokratisk som väst så att ni M.K.B.  ska åka tillbaka utan rädsla och hjälpa era landsmän så att de förstår saker och ting med 2500 historia… ”

 

”Varför blev väststater kluven,  när öststater blev försvann? För att ni M.K.B. kom hit och krävde rättvisa och demokrati?” och den andra :”Vi tackar er att ni kom hit och främjar vår välfärd.” 

 

”Varför ni inte bryr er om tjurfäktningar och tjurrusningar? Är det inte djurplågeri? Är det miljövänlig? När ska ni bry er om djur?” Och den andra: ”När ska ni sluta tjata om andras kulter och tradition? Är ni övermänniska? ” Och den tredje: ”Ni ska respektera ursprungsfolkets tradition och vara med de och fira ännu mer än dem…” Och den fjärde: ”Ska inte vi ha sådant tradition i vårt land? Profeten av 2016 talet blir mycket nöjd… och hennes Gud… ”

 

 

Sedan, ni ska ta initiativet, varje dag ska ni hitta på saker och förstora det (det är deras taktik då när alla pratar om det även som lite sak, som svart plåster då politiker också blir tvungna att prata om det…eller folkmordet av armenier ) som att varför den vite mannen i öst ville inte ha svarta afrikansk fotbollspelare…. Eller varför kinesiska varor har lägsta kvalitet i synnerhet i Iran, som deras lastbilar som i Iran kallas för ”döden fordon” (om jag har översätt rätt), bryr ni inte om muslimer, eran landsmän?    Sedan om de pratar om Israel då ska ni säga att Iran är viktigare för muslimer för de är hjärntvättade och är mot väststater, era nya hemland och i synnerhet engelska språket  (Irans ledare och iranska ayatollor har sagt att engelska ska förbjudas för det är djävulens språk givetvis de menar något annat. De menar att man ska inte diskutera religion i skolan, och med andra språk de menar att det finns andra saker som ska

vara dagens agenda som rasister, orättvisor, korta kjol, den fria kvinnan, de amerikansk vänliga politik… ) …

 

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar