lördag 23 juli 2016

Blandad

I Guds Namn, Barmhärtigaste Snällaste

Jag har fått SMS från Komeleh partiet, bransch THE ORIGINAL ONES, bosatt i något EU land kanske Frankrike, (enligt deras fotnot):
[De har använt revolutionära termer men jag har censurerat men bara en smak prov:]
 
”Vår vänner och kamrater!  Nu när vi har sett vad händer i de utsatta områden vilka vi sympatiserar med dessa områden från våra välbevakade Lidingö och välmående… och man ska testa allt:
 
- vill vi påpeka att vi tar avstånd från deras förkastade handlingar - om de är muslimer, vi skickar till denna artikel för att våra forna kamrater som är för fri-information vill ha betalat för att visa sin åsikt, kanske Mao vet de vill inte avslöja sig för en H…. u…. som vi skickar SMS, dessutom om det finns parantes då det är inte våran det är H…u….
 
Vi vill påminna er att våra andra forna kamrater och gren inom vårt eget parti – som kämpar mot polarisering av samhället och i synnerhet i världen, och andra avvisade partier ville också – för att skydda dessa brottslingar som ska öka missnöje i samhälle och i synnerhet mörkhyade muslimer med sina ursprungliga kläder – att ni skulle tycka synd om dem och inte utvisa dessa bråkmakare för de behöver sådana som ger näring till rasister och delningen i samhälle,
[Gomorron Sverige , intervju med två personer: … ensamvargar är farliga och organiserade brottslingar …. Även som B. sitter i fängelse för man kan planera… man lurar sig själv att man med sådan polisiära åtgärder…..  stark lagstiftning, … Norge har bar ”Förvarning” av brottslingar…. Vi måste se över lagstiftning…. Krävs lagstiftning med sådan våldsamma handlingar….   Och den andra nickade… Och tidigare de har kritiserat höger…. Dessa ord liknar väldig dåvarande Shahens tid men man gav sig på honom: han är rädd för öppenhet… Först de importerade brottslingar sedan de vill ta över svenskar och skydda dem, de har ju 5-20 års planer. B. ville bli hjälte och martyr som Che   …. B. planerade i åratal, som Che de gör allt vetenskaplig särskild med sina 5 årsplaner, B. dödade …. som iranska partisan grupper som sprängde bilar och sket fullständig på de andra för ända mål helgar medel och skräck ska vinna över folk,  För att ge budskap till världen … Han fick och får uppmärksamhet ( Med andra ord det är dags att stänga av farliga åsikter precis som Shahen sade  …. Budskapet är farligt och det går inte täppa   . Hmmm…. man har kopierat sin egen hjältes historia och avbildar på andra och gömmer sina fornas historia, jag visste inte detta men jag visste att Che är hjälte och den största martyren för oss iranier, hans bilder och böcker kan ni köpa från Iran , från SVT text :
Polen kallar massaker för folkmord  Det polska parlamentet har beslutat att massakern av 100.000 polacker som genomfördes av ukrainska nationalister  för 70 år sedan, var folkmord. Ukraina  har vägrat att kalla det för folkmord. Mellan 1942 och 1945 dödades polacker  genom dränkning och ihjälhackning i Volhynia-regionen, som i dag ligger i nordvästra Ukraina, av den ukrainska  rebellarmén UPA. Polska partisaner svarade och dödade 20.000 ukrainare.  Under kommunisteran var det förbjudet att prata om massakern. 2013 belyste Polens regering den som "etnisk rensning med folkmordsliknande förtecken".
Hmmm….Nu man sätter terrorister och brottslingar i samma kategori …. Och vad de sade om mannen som ritade kränkande om profeten och bilder av Jesus, var det inte farlig och brottslig och polarisering av samhälle?... man kan håna genom att vara tyst… och när de har höga positioner då det finns organiserade brottslingar… och farliga åsikter…och kräver hårda lagar som i Sovjet, det finns djur här och det går inte att stoppa de även i fängelse    ]
- den ena brottslingar äger gator och vet att man ska ”Ta sin rättighet” för i dessa länder  med vit makt och imperialistisk och kolonialt förkastade historia : man måste ”TA sin rätt” för man för inte sin Rätt,
[De har använt revolutionära termer men jag har censurerat men bara en smak prov:]
 
- det Andra vet att – tak vare våra kamrater i andra länder - i dessa länder kvinnor klär sig som är bjudande till våldtäckt…. dessutom deras man är vit och bryr sig inte om enda kvinna som blir våldtagen.
Och våra forna kamrater skyddar dessa våldtäktsmän genom att påminna : ”det finns också våldtäktsmän bland svenskar
 
så, utvisa inte dessa för deras ursprunglig länder ska få dessa brottslingar , det är inte bra att ge bort dessa till tyranniska länder - med andra ord - för de kan vara rädda att göra sådan saker för där väntar macho-ister med machofabriker som vet att väst tillverkar bara hora. Med andra ord skicka inte dessa till diktatoriska länder för att kräva sin rätt för både sidor är macho.
- den andra särskild äldre och barnfamilj ska vara rädda så fort anländer några Andra, som våra forna kamrater har avslöjat,
- den 3:e ska räkna de Andra över en kam så att den Andra känner sig hotad dels av de organiserade brottslingar som äger gator och dels av den vite männen,
- den 3,5:e är vi som har flytt till alla världens horn , tak vare att imperialismen har delat oss för att inte kunna stå enad mot stor artade Hor unge i Iran,  dessutom vi vill prova allt, och på så sätt våra forna muslim älskade kamrater ska inte vara närvarande med rasister:
 

- den 4:e , våra forna kamrater ska pissa på platsen där den så kallade muslimen dödades i Nice så att Frankrikes folk lära sig vänster kultur och dessutom de ärade arbetande folket som ska städa gator ska må illa - inte bara att man pissat i en fransk fin gata.
Med andra ord vi ska aldrig pissa på iransk flagga som har dödat våra föräldrar. Med andra ord fransmän ska lära sig att pissa i förorterna som redan lider av ohälsa…. Som att i MTV där folk brister i skratt och har roligt då det visas verkliga händelser och olyckor då folk som råkar för en olycka är föremål för de skrattande folk som kräver moral, hur många gånger har ni hört att vänster går skrikande ut?  
- Den 5:e våra forna allierade gör en dokument film med Shahens fru för att visa att man kan försona med fiende för att man har gemensam ISLAMISK fiende , men huvudsaken är att våra forna allierade kamrater vill visa att de är oskyldiga och inte minst är offer för Muslimer och deras system som våra andra forna allierade skyddar dessa så kallade muslimer…
- och så vidare….
Slutsats : våra forna kamrater i andra förkastade politiska rörelse skyddar de utsatta område, våra forna kamrater i andra förkastade politiska partier manövrerar de vita  genom att lära ut att hata religion, våra forna kamrater i andra förkastade vänster partier skyller på att imperialism har delat väststater som är allierade med huvud fiende. Dessutom imperialismen ser till att vänster delar sig och på så sätt man kan inte bekämpa muslimer i Iran.
Andra slutsats: vi vill at man ska förena oss mot Iran för Iranier som har 80 miljoner skyldiga att inte kräva sin och sitt rätt.
Tredje slutsats: på grund av solen och härliga sommar väder i ett lugn och fint område med våra bikini feminister som hejar på muslimer som vi hatar men huset vi har själv skaffat och ingen annat stöd från den Absolut Kinas Horunge, Den Islamiska Iran,
Den fjärde slutsatsen: Dö åt Imperialismen med USA som ledare! De andra små stater vi ska ta över -  snart, för mål helgar medel och då vi kan inte säga dö åt våra forna kamrater som ville förbättra deras livskvalitet. Kanske bland annat – när det är många resurser har röstat på oss – vi ska kräva vår rätt genom att påstå att de andra fegisarna var liten i mängden och klagade på att eftersom vi är ett litet land kan vi inte ställa upp, låt oss vara avskilda från världen, låt Polisen ta sitt ansvar. Och inne i Polisens land man ska kräva sin och sitt rätt genom att höja Kubanska och Mexikanska flaggor för man har velat bo i USA och förbättra deras standard och välfärd. Man vet aldrig kanske Iransk flagga ska hissas någonstans och då våra kamrater ska pissa på Allahs namn, men vi får se vad händer,  hittills har ingen anklagat våra forna kamrater att varför de pissar i den vackra staden över någon ond apa, man ska pissa ännu mer på den Kinesiska flaggan som står folklig Kina för deras folk, 900 miljoner är förståndshandikapp till skillnaden från våra forna kamrater som skyddar muslimer, de 900 miljoner är förståndshandikapp för de kräver inte sina 80 miljoners landsmän som är förtryckta och får inte rösta för muslimer…. Om vi har lärt er att lära er om att Amerikaner är dumma då att säga sanningen om kineser är inget problem för oss….  Sedan vi ska skratt åt muslimer som ser västerlands kvinna som hora tak vare den Kinesiska Horunge i Iran men de älskar att rösta till vänster…
Den femte slutsatsen: Eftersom minst ett lands befolkning har lärt sig att hyckla - beroende på vilket land de förkastade lögnare och fegisar befinner sig i - kräver vi den laglösa och förlamade FN  att ta bort alla Iranier från höga tjänster för det går inte skilja mellan de som medvetet tror på ändamål helgar medel och de som omedvetet har blivit som oss. Vi vill påminna att även dessa omedvetna har fått samma åsikt som oss om Imperialismen och USA och Israel men ändå den negativa delen väger tyngre , kanske då vi har tagit makten då vi blir av med våra område och våra barn får inte studera och på så sätt de kan ned graderas från alpha eliter.
Den halva slutsatsen: Vi vill också att den förkastade FN som gjorde ingenting då Imperialism krossade våra forna kamrater undersöka att varför då arabiska våren kom , ja varför länder som hade bra relation med våra förkastade forna kamrater blev sönderfallna men inte Tunisien.
Den x?:te slutsatsen: Varför våra forna kamrater ville lösa brottslingars akt genom att ge de bostad och arbete men nu man är rädd för organiserade brottslingar även i fängelse? Ska vi importera fångar från USA?
Den NO WAY slutsatsen: Vi är rena och bara de forna kamrater vill att Islam ska försonas med Kommunism för Kommunism är redan försonad med Islam dock inte med de förkastade kristendom och i synnerhet med Imperialistiska judar. 
Den sjätte slutsatsen: Vi tror inte heller som våra forna kamrater på att man ska utvisa varken brottslingar eller oss för både deras gener och våra gener kan inte få fäste i väststater som böjer sig för den stora Satan vi menar Stora Fienden,
Den sjunde slutsatsen : Kolla noggrant på dessa bilder kanske ni förstår vad vi menar:
PS! om det finns något kommentar under dessa bilder då det inte är vår kommentar det är från den H…u… som vi har SMS-at till honom.
Den åttonde slutsatsen : Tack vare genom en smidig plan som våra forna elit kamrater har planlagt har vi sett till att USA har delats. Man zoomar in alla händelser om är med ras göra för att man ska dels återväcka ras frågorna så att man ska inte diskutera ras frågorna i andra forna öst stater sedan på så sätt man ska inte göra statistik analys över hur mycket USA har olika raser, och vilka vill åka till USA som kubaner och vilka fiender till utnyttja detta . Med andra ord våra forna kamrater ska fortsätta zooma in våra fiender inte vår splittring.
Den nionde slutsatsen : Den Kinesiska Horunge Iran ska fortsätta diskutera om ”Ekonomisk motstånd” (som är en benämning för USA (اقتصاد مقاومتی)) vilket betyder att man lär sig till sina förkastade shiiter i andra länder att man ska hela tiden prata om USA inte Irans utrikespolitik och ärade Kina,
Den tionde slutsatsen: Före revolution -  som har blivit avslöjad – våra forna kamrater brukade undervisa att de högutbildade i väst bara bryr sig om sina kläder och lön men de har ändrat taktik för de har sätt att de Kinesiska eliter i Peking har lite finare kostym i Peking särskild de kvinnliga feminister i ledarskap fast under täckmantel manliga macho-ister.
Den Lenin vet slutsatsen: Må vi har många likheter med den Kinesiska Horunge I Regionen som att utbilda sig i väst, ville samarbeta med väst och hjälpa de, Dö åt Israel, Dö åt den koloniserande vite mannen, vi hatar engelsmän med kostym och deras koloniserande historia, väldigt engagerad med kultur och kultur frågor, länge leve Palestina, Dö Imperialism, vi vill ha fred, kärlek och vänskap:

 och står bakom de förtrycka folket

Vi gillar socialistiska länder, och hatar iranska fiender i synnerhet araber i Golfstater, vi älskar Che, vi vill satsa på skolor i synnerhet förskolor:
Vi står åt sidan och inte hjälper folket i Iran för är vi är utsprida i kosmos och på så sätt vi samarbetar med den förtryckande regimen:
Men det finns markanta olikheter, efter utbildning åker vi inte tillbaka till Iran för att där heja på Che älskare, Vi står fast i väst och säger dö åt imperialismen, vi har ingen ledare som i Iran som kan samla oss mot Iran men det går bra mot Israel tak vare mål helgar medel och kanske,  

 Vi hatar islam och muslimer och deras lagar till skillnaden från vår forna kamrater i synnerhet han som dog men tak vare vår stor artade kultur vi pissar inte på hans bild som är delaktig i folk mord i Iran , 
 
 

 Oj fel bild denna:

Den vi kan inte räkna längre slutsatsen: vi bidrar inte till delning av samhälle bara vår forna muslimsk älskande kamrater gör det:

 
Den 12:e slutsatsen: det är rena rama lögn att om vår politik att tillåta sex-försäljning men straffa de som vill köpa sex för att låta ensamvargar, brottslingar blir organiserade och ännu mer kunniga under mörker för att dels åka polisens, samhälles belastning sedan på så sätt få ett stark fäste i samhälle så att senare som drog man ska tillåta men det är staten som ska ta ansvar och bli Organiserande och få skatt.
Den sista slutsatsen: och så vidare.
PS! för den fjärde slutsatsen : Det är rena rama lögn att vi har tagit hand om kulturellt arbete för att hetsa upp brottslingar eller blanda Islam med kommunism. Det är Den Kinesiska Horunge i Iran som har gjort det därför de säger hela tiden vi har rent Islam. Vår parti är THE ORIGINAL ONES och vi har rent vänster, bort med alla hycklare och muslim älskare de tänker bara på deras röst och sina makt positioner.
Med Original vänliga hälsingar
Och min slutsats: samla deras eliter - som har lärt oss historiens papperskorg för de lärde oss att leva med historia – i ett land i ett område där finns organiserade glädjehus för MÄN – och jag menar allvar – och ena dessa som vill bli av Horungen i Regionen. Sedan eftersom de har inte hittills har kunnat förena sig och de älskar sina nya landsmän och deras demokrati , välj en icke iransk ledare och eftersom de förbannar sina kamraters rådande land då en representant ska vara närvara från alla dessa länder för de varenda en har sagt till sina nya landsmän: Ni har demokrati!  Sedan en representant från Israel för de ska samarbeta med fiende för den andra alternativen, Horungen Iran är ännu värre. Sedan dem ska alltid översätta allt de säger på engelska och sina respektive lands språk för de hycklar då de pratar och skriver på persiska.  Dessa är eliter – och givetvis själva har utnämnt sig själva till eliter inte sovjet, eller Kina, eller? -  och de är släkt med ayatollor därför ville inte förena sig. Sedan lär de deras egna ord: Det är dags för att ta ansvar annars fortsätter muslimer i Iran pissa på era fäders grav. Sedan säg till de: ”Nu när ni har lärt oss ett och annat och bidragit oss och våra barn med klargörande historia det är dags att ställa upp för iranier inte bara tom prat som också ni har lärt oss, dags att den Kinesiska Horunge försvinner i historiens grav och det behövs blod. Kom ihåg de är fega och nu de har fått instruktion att ”med fredliga åtgärder ska man ta itu med Iran”, alltså de sviker, pissar på sina fäders grav att tog vapen i handen och ville kämpa mot Shahen. Om de vägrar då: ”Er parti heter partisan offrande sig för iranska folket!”.  Är era principer, liv är mer värda än förtryckta och numera hycklande iranier? (Sedan en annan grupp ska klaga att de har inte lärt sig bete er mänsklig efter 30 år i väst? Varför ska ni ta till våld det går alltid med att resonera till rätta! ) . ”Ni har erfarenhet av revolution och era gener och kan bekämpa diktatoriska regimer och era kamrater med vapen i handen väntar på förstärkning eller ni ska sitta och titta på? Kom ihåg de ska lagras i ett land de är huvud och de är fega och hjälps av Iran det är deras största misstag att deras så kallade eliter har lämnat Iran och de är hjälplösa.  Pressa de att ta ansvar och inte bara ”skrika om mänskliga rättigheter som hundar” som de lärde oss om västlänningar.  De ska samlas och deras arvsmassa. Annars Iran ska se till att araber ska håna araber i synnerhet sunniter genom att agera som Che ge budskap till världen och det går inte täppa budskapet även i Iran. Om de kan försonas med Shahens fru tak vare de onda shiitiska muslimer i Iran då det är ingen problem att bli vänner med Israel. Sedan som sagts fråga de om shiiter och sunniter. Kolla deras åsikt de undviker, sedan fråga de om vad de tycker om Irans ledares imam Zaman, Vad ska de kalla honom och öppet så att shiiter vet vilka är deras fiender och vilka har mage att kritisera deras imam Zaman, absolut de är fega! Sedan en annan grupp ska skriva och propagera att de vill dela muslimer för att de ska börja kriga med varandra. Sedan de ska öppet säga att om de är för bikini eller inte och varför andra vänster grupper ville skydda muslimer? Vilka av de är idioter? Och om de vill leva i en shiitisk land eller sunnit? Och varför shiiter samarbetar med vänster? Och om shiiter är idioter? Och varför shiiter i hemma plan pissar på deras fäders grav med kalshikov men i väststater de respekterar de iranska vänster och röstar på vänster? Sedan om vad ska efter-revolution-Iran ska ha för utrikes politik? Om de säger ”sådan som Ni” då de pissar på sina fäders princip , om de säger ”motsatsen som ni” de pissar på er politik men inte öppet, de är fegisar. Sedan : ”När tänker ni kräva Kina på skadestånd?” de har ju rövat iransk olja och oljepengar och sålt avfall och vapen?  Sedan de är fegisar och Iran är väldig rädd om dem det är deras gulgosse, särskild de som ville inte hitta på nytt hjul för de ville inte göra revolution mot kommunisters islam i Iran för de ville också exportera revolution med samma gamla hjul. 
I Guds Namn, Barmhärtigaste Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar