lördag 8 augusti 2015

På TV om muslimska feminister - får man bada hur man vill eller inte

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Kom ihåg: de vill att ni ska vara svaga (=då de själva handlingskraftiga och kan skrika högre, vilket är också deras taktik) och inte utrycka er rak (=då de kan säga Ni är fega och säger det ni har i hjärta) och då man lär sig att inte kräva sin rätt, och det finns säkert många andra biverkningar… 
Och sedan de pratar mot sexism nu fastän de var för. Men nu när SD vill vara med paraden då anklagas de om deras historia och vad deras parti kamrater har sagt om homosexuella…. Du kan andras historia och utnyttjar fullständigt…   

………….……………......   Badhus debatt i TV .......................................

vad är det för fel att ha separata bad för kvinnor?    Sverige är feministisk …. Det som är fel är att det påminner mig och tusentals andra kvinnor som har flytt
(Och deras strategi påminner mig om tusentals män ock kvinnor som har flytt från vänster stater och deras eftervärld, därför dessa som kan minnas andras historia men inte sina kamraters historia som hejade och hejar på Iran hjärnundersökas för att fastställa en statistisk beta, zeta… intelligens…. Deras alpha har makten och hjälper den islamiska staten, 

 



Sedan hon säger att hon har flytt vart? Där finns demokrati och alla ska acceptera varandra? Eller hon har kommit hit att varna svenskar om muslimer ? är svenskar så naiva? Har hon offrat sitt liv för att komma hit och varna? Det finns ju finna vänster länder, eller?
Sedan hon säger att som alla andra jag har flytt hit…. Och jämför detta med en annan vänster: Sverige har blivit rövslickars land…   )

 från köns apartheid i våra gamla hemländer i våra islamiska länder

(Hmmm… köns apartheid och feministisk … den vite mannen… det saknas man i sverige…. Någon måste ta ansvar……
Och under shahens tid, som var också muslim  var inte så men de tog sitt ansvar och hejade på Khomeini, och hade lärt sig att tänka långsiktigt och tänka vetenskaplig)
Den strategi som islamister
 (Hmmm… islamister har strategi till skillnad från dem som tänker långsiktigt och inte har något strategi…. Och hon kallar nu ”strategi” och inte tro sin ”rättighet som har en demokratisk land har vald att ge till de minoritet  har som att skicka skepp till Gaza…. Sedan hon säger islamiska länder som Iran och Saudiarabien…. Men hon nämner inte Tunisien, Turkiet så ni förstår att vart de vill komma, eftersom Saudiarabien kämpar mot den islamiska (som de hejade på under revolutionen) Irans inflyttande i säg Jemen och i väst då man inte ska tycka om Saudiarabien, hur som helst… Sedan hon - som det är väldigt vanligt hos – projicerar sina åtgärd i andras gård: den strategi som fienden gör är…  )      
Den metoden, den islamiska strategin försöker få in i den svenska samhälle
(och de har själv ingen strategi att förbättra det svenska samhället (vad hände med MITT Sverige nu? Och de har ingen strategi som att riva ner reklam? Förlåt mig man ska inte räkna alla över en grupp, där för måste vara grupperingar … och givetvis alla röstar till vänster, backa upp kamrater är allihopa )   
och i resten av världen
(Hon räknar alla muslimer över en kam, som att nu muslimer ska lära sig demokrati och …. Men skicka skepp till Gaza och kämpa för palestinier är någon annans grupp ärende som de iranier som ”offrar sig för folket” i Swiss och kämpar mot den sioniska apartheid regimen i Israel )  

den går tillbaka till medeltiden
(här hon försöker rentvå sin historia som sådana som hon hjälpte Khomeini och visste inte att han är muslim.  Och hon gömmer nuvarande historia som att hennes kamrater (som inte sitter i hennes grupp) i Tunisien har inte problem med sina landsmän som är också muslimer. Och i andra länder som Turkiet, Morocco, Assads Syrien… Hon säger detta för hon vet att den såkallade Islamiska Iran har lyckats att föra en sådan Islam som ger henne kort att spela)    
Och hon betonar att

Sverige är ett feministisk land
(alltså man har delat Sverige medvetet för Sverige var Alice. Men kanske inte resten av världen)
som kallar sig feministisk och regeringen kallar sig för feministisk
(Hmmmm… här hon avslöjar varför de är feministiska: strunta i demokrati (= och kör över minoritets gruppernas rättighet, som judars, religiösas rätt till sin egen skola (vilket jag är kritisk :  man ska bland sig och vara stolt det man vill var, är inte deras slagord? Jag hörde på TV av en vänster som var med Pride festival.  ) för feministisk politik (vilka ska bestämma över det är ett frågetecken för det finns olika grupperingar:  den ena för Palestina och den andra mot medeltid religion … samt höger feminister…. Hmm… det påminner om en vänster film då två kvinnor slogs hård genom att hångla i duschen … ska man förbjuda allt som påminner om något? Sedan hon ger order att eftersom regeringen är feministisk då regeringen ska göra si och så… och vilka grupper ska bestämma si och så? Deras kamrater i andra grupper som är för yttrandefrihet och tar ner reklam för reklam går inte hand i hand i ett demokratisk land för alla har inte råd att göra reklam… hmmm…. nu måste muslimer passa på och hitta en grupp som gör reklam för deras rätigheter med väldigt skrikande och högljudd för muslimer kan inte höja sitt röst, det är bara åsnor som gör det enligt Koran… Absolut ÅsnSatino är här också …. Sedan hon säger att Sverige är ett feministisk land alltså den feministiska partiet är överflödigt, men vad gör de iranier i partiet då? Leker med skattepengar som partiet får bidrag av den feministiska regeringen? Bryr de bara på sina fina kläder och make up?     )  
inte bidra för kön reglering.. bad tider är en annan kön separatister bad tider är en av flera än kön separatiska idéer som kommer,   tänk på sfi skolor som har använt  skärm mellan man och kvinnor, tänk på kafeteria och restauranger som har delat mellan män och kvinnor… 
(Finns delning i alla SFI lokaler? Nej! Kafeterior, restauranger? Nej! Alltså hennes kort är att räkna alla över en kam…. Sedan hon vill dra slutsatsen att eftersom så kallade islamister finns då var rädd för andra muslimer från Eritrea, Syrien, Sudan som går till SFI men med sina fruar, kvinnliga vänner och sitter vid samma bord och hjälper varandra och inte heller att deras manliga lärare sitter vid samma bord som deras fruar och pratar med de…. Sedan om det är så, alltså efter ett tag så kallade islamister ska härja: då vi vet att Marxister, Leninister kommer att härja alltså förbjud vänster….. det kommer att påminna  om de länder man som fall…. Med lyckades i alla fall att hålla vid liv glädjehus ….  Är hon Marxist? Inte Marxist men vänster? Vänster med inte tillhör FI? Vänster som tillhör miljöpartiet? Vänster som rösrat till vänsterpartiet? Definitiv har inte minne av Saddams tid…då kvinnor utbildade sig och inte delade rummet med muslimer som var socialistisk…. Hmmmm…. Därför de hejade på Khomeini…  )          

det blir precis som Saudiarabien och Iran jag vill inte ha…
(och hon nämner inte andra länder, för henne är bara Iran och Saudiarabien muslimska länder alltså Tunisien har inga riktiga muslimer… och en riktig muslim måste ha Iran och Saudiarabien som förebild… Om hon vill inte ha igen OK! Vi vill inte heller vänster då förbjud ska gälla för vänster kultur, fil, musik … annars ska man flytta till säg östermalm, kanske Turkiet, Tunisien, Qatar med finna barer då Marxister kan ta en drink med några… och prata om gamla härliga minne  av frihet att göra vad man vill och staten stå bakom… särskild Pride grupper…  ) 

Då går du i  islamisternas hand och tillåta bad tider…
(Hallo? Halloooo… om en kvinna är fritt och kan göra vad hon vill för hon kan bestämma över sin kropp och kläder i ett land som är feministiskt, ska hon kallas för islamist? Ska man dra alla över en kam? Om några feminister vill boka tid (och betala förstås, ska man ha sin egen tid då man ska betala) och simma i fred som säg i L World ska man kalla dem för könsdiskriminerande hora som vill simma naken och inte visa sina kropp för man? Hallooo var försiktig att inte falla i deras röda spindel! Röd spindel vill bättra på allt som yttrandefrihet, demokrati, rättvisa, jämlikhet åt alla och ha Ches bild som förebild men fly som råttor och skicka sina kvinnor fram: 



    


 Skolan har sitt ansvar och har skolplikt
(Det är sant, skolan ska ha makten över om hur ska undervisning gå till, alla elever måste lära sig och tro på, nej -  ska veta att de är något. Men kan skolan tvinga en elev att äta kött om hon är vegan? Ska hennes tro vinna över skolans plikt eller hon i smyg vägleder? Det är självklar att alla ska kunna simma om det är lagstiftat även om en viss grupp inte gillar det och går till attack och bränner skolans reklam..  och självklart att alla barn ska göra det…. Sedan skolan ska vara opartisk enligt lagen därför man har flytt hit. Sedan alltid kan föräldrar stämma skolan att de har tvingat deras barn att inte vara vegan. Sedan det blir skolans plikt att se till att föräldrar och barnet ska få det hon vill, har tron vunnit över skollagen eller här är Alice?  Och om det blir dyrt för skolan för en åtgärd då föräldrar betala notan som att betala den extra tiden för badet. Det är skolans plikt att lära ut men vad händer om alla elever, föräldrar har olika krav. Och skolan ska se till att eleven ska varit på sin bad lektion och föräldrar ska betala för det extra granskningen. Det är föräldrars skyldighet, ansvar… om de vill att deras tro också respekteras…     


inte lägga ansvar åt föräldrar….
(Jag som lärare trodde att föräldrar har också ansvar som att se till barnen göra sina läxor, kolla vad händer i skolan och har föräldrar samtal …. Skolan har sitt ansvar men allt vilar inte på skolans axlar. Om det är så : vad har föräldrar för plikt? Om en förälder lär sina barn hemma något (som politik, vänster politik) har man begått brott? Politik ska inte finnas i skolan eller?  Vem har bestämd detta? Högutbildade politiker (tillskillnaden från vänster stater som Iran som gör allt vetenskaplig) som är valda av föräldrar? Det ska finnas ansvar hos föräldrar som att se till att deras barn har lärt sig något i skolan och inte bara slösar tid. Alltså de ska kolla om skolan har varit pliktskyldigt eller inte. föräldrar har ansvar för i en demokratisk land de kan byta barnets skolan om de vill, alltså tar bort skolans ansvar…

Kommunerna har ansvar att tillfredställa jämställdheten principen inte ge efter religiös traditionella krafter,   
(Här ÅsnSatino är också vägledande. Nu gäller ordet ”jämställdhet” och inte ”feminism”. För feminism kan göra vad hon behagar…. Detta betyder att muslimer är inte feminister och då de inte tillhör i MITT Sverige som man äger fullständigt (fast man har flytt hit) för de har koloniala historia och nu är deras plikt att tjäna mig och min åsikt, … Kommunerna har ansvar att se till att alla ska trivas bra i det samhälle man bor i. Alltså ÅsnSatino har vrängt definitionen på jämställdheten, jämställdheten går före demokratin där alla ska ha samma rätigheter. Och eftersom alla muslimer är lika då med knepet ”jämställdhet” (och inte ”feminism”.)  ska man tvinga en etnisk grupp för inte tro på andra men inte på sig själva…  Det ligger Lenins anda men sofistikerad. Alltså det gäller inte bara muslimer, judiska skolor, kristna traditioner, buddister… (religion blev förbjuden i andra länder men hon har flytt hit och vill ha medeltids talets lagar, runt 1920 men erkänner inte) för de tillhör medeltiden också… Alltså hon vill att förbättra Sverige (en annan en kupp i yttrandefrihet) och se till vissa gamla lag försvinner. De gamla lag såg till att Alice falla…  

.. själva bikini är symbol för islamisternas flaggan i väst världen.. som reducerar kvinnan till sex objekt av de traditionella krafter …  
(Och i deras glädjehus vad bär deras så kallade feminister: hejab eller bikini? Sedan hon säger att bikini är symbol för islamisternas flaggan i väst världen . Alltså hon vill gömma, (hon är säkert inte blind) de filmer som visar roterande bikini i sådan bar är inte kvinnoförtryckande för det är bara ungas kropp med fina smala kropp….. Och hon påminner inte att den kommunistiska ledaren säg i Ryssland hur många gånger söker sådan bar och hon nämner inte vad händer då de blivit äldre kanske hon vet att Pretty Women finns i verklighet och muslimer kan inte religiösa kan inte se, kanske hon är blind och inte sett hur många kommer från öststater (tvingad eller inte) för att sälja sig..  Och vill absolut inte påminnas om ”vårkänslan” apornas vårkänsla förstås… sedan det påminner om vissa röda tidningar om hur många män tänker på sex per minut och sedan påminner om de vänster filmer som unga är målgrupp för , hur de reagerar på bikini klädda kvinnor… är det bara roliga filmer eller vetenskapliga fakta ligger bakom, som säg i Bondfilmer, eller ibland läser man i de röda tidningar om Hollywood och hur de äldre kvinnor reduceras i värde och ersätts av de unga kvinnor hmmm… det är alltför för många muslimer där … . Sedan hon räknar igen alla muslimer över en kam….       Sedan hon säger i väst världen.. inte i röda länder… vad vill hon gömma nu? Det kan inte finnas muslimer i de röda länder, skicka mer marxistisk skepp till Gaza? Eller muslimer har blivit hjärntvättat? Eller vi bestämmer över deras öde, de är av lägre värdet?  
Sedan de traditionella krafter…. Igen här hon speglar det de är själva, de är traditionella vänster som vill bestämma vad andra grupper ska tro på men nu eftersom Alice håller på att falla och går till höger kan de inte göra revolution…. Sedan hon tillhör till de traditionella krafter: flyr till demokratiska länder för att ändra och förbättra på lagar och regler ifall påminnelse om den förflutnas, som medeltid historia inte räcker eller visa länders lagar inte längre är effektiva kort men man kan alltid spela kort…      


Det visualiserar den lilla flickan som sex objekt…
(igen, hon räknar alla muslimer över en kam igen fast sofistikerad… om hennes halva påminnelse hjärnan hade inte varit död då kunde hon väl studera lite gamla iranska bilder… kanske turkiska artister ifall tunisiska finns inte på Internet… kanske den icke döde delen av hjärnan slå upp hizbolla och de som hizbolla samarbetar i Libanon… men det går inte bara Iran och Saudiarabien är islamiska… Ah..  hur brinnande brinner ÅsnSatino i stjärten … Iransk ordspråk anpassad för de som kallar andra iranier för ”lantmän”, jag menar inte herr Rafsanjani, jag menar chefen för den iranska parlamentet, herr Larijani som kallade sina motståndare får  ”en bunt bonde” men nu Rafsanjani är huvud fiende och ingen vill påminna Larijanis tal .
Sedan vad gör hon i MITT Sverige? Gränsen är öppet och muslimer håller på att ta över? Och det finna många kamrater i andra länder som saknar muslimer samt som väntar på de duktiga att lära ut feminism för de är fortfarande macho och hejar på Iran och ser till att några kan fly  …  )

Jag är oroligt för din naivitet….
(Sedan man kan alltid avslöja sig samt visa vad på går i hjärtat… sedan det går alltid bra att visa att ”tak vare min historia och min erfarenhet och min långsiktiga syn du
(=Ni väststater)

 är naiva  ó
(för ni importerar muslimer…  kanske för att har vaknat upp och ville inte några advokater )

ó jag är bättre än du, du som har högre utbildning än jag kan inte något och kan inte se förutse framtiden, jag är oroligt för du kan inte vara oroligt alltså du inte bryr dig men bara på din inkomst och kläder. Framtiden tillhör de som har bryt sig och arbetat för revolutionen och efter revolution då Lenin ska dammsuga de högutbildade förrädare …  
Sedan vi ser hur svenskar är artiga och inte hånar, alltså Alice faller inte men hon med sin kultur har fallit….
Det jag hör av dig , för mig , känner mig kränkt av din synpunkt
(jag känner mig också kränkt samt de muslimska elever, manliga och kvinnliga som går till SFI och sitter med andra utan problem och ber inte någon sköld… alltså vem bry sig om hur hon känner sig… Är hon övermänniska så att man måste ta hänsyn till henne? Ska man säga att alla 80 miljoner iranier ska känna sig kränkt att Iran är älskade av de röda? Kanske kränkt är de röda kamrater som väntar på er att förbättra deras kamratskap och länd… sedan hon erkänner att myndigheter har inget annat arbete förutom att kränka för de kan inte tänka långsiktigt, de är blinda …. Orkar inte se mer, nu när jag förstår : ”vem bryr sig” .. men gränsen är öppet och kamrater är väntande, och ännu enklare samt då kan inte varken känna dig kränkt och må illa att myndigheter är naiva. Och det är enklare att fly och sedan du kan påminna om dina kamrater vilka ättlingar till apor hjälpte Khomeini utan att bli kränkt så skynda på snart en av kamraters älskade land kommer att få ett present och då det kan inte finnas något islamisk land med medeltida lagar hjälpa och ställa upp för kamrater… Där du kan också ha bikini i deras riksdag fast kanske några kamrater kan känna sig kränkta… och kalla dig naiv…Vad gör du i MITT land? 



I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar