tisdag 2 juni 2015

Vers 19:16 & blandad

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

19:16
- ”Och Du Minna1 (/Göra Hågkomst /Väcka Minne)!”  J

- ”Många1 J  Av (Hans) Skrift 2!”  : Maria.

- ”Helt Plötsligt 4!”

- ”(Hon) Dra (Sig) Tillbaka 5!?” : J   Från Fränder6 Här Under7

- ”(Hans) Ställe8 Är!”  

- ”(Hans) (Plats) Kvävande9!”  J

1 - Zäkärä: 563 : Nämna, Påminna Om, Referera Till, Hänvisa Till, Namnge, Specificera, Tala Om, Indikera, Peka Ut Till, Citera, Inberätta – Prisa (Allah), Lovorda (Allah) – (Täzäkkärä 303)  Komma Ihåg, Minnas, Erinra Sig, Minna, Betänka, Återväcka, Föra Tankarna (Till), Väcka Minne, Tänka På Igen, Ha I Minne, Ha I Åtanke, Tänka På, Påminna (Sig), Bibehålla I Minnet
2 - Fy 838 : In , Inne , På Samma Sätt Som , Under , Under loppet Av ,Bland , Mellan , Tillsammans Med , För , I Fråga Om , För Att , Mångdubbel , Mången
3 - Ketab : 887 : Bok, Skrift, Verk, Publikation, Skrivning, Skrivelse, Not, Meddelande 
4 - Ez 67: Sedan, Och Sedan, När, Medan , Plötsligt , Helt Plötslig - Eftersom, Enligt, Med Tanke På Det Faktum, Eftersom, Därför Att
5 - Entäbäzä : 176 : Dra Tillbaka, Träda Tillbaka, Reträtt, Kliva Åt Sidan
6- Ähl: 204 : Släktingar, Fränder, Släkt Och Vänner, Invånare, Medborgare, Inbyggare, Nationer, Infödingar 
7 - Här Under,  Hennes
8- Mäkäan : 1094 : Plats, Ställe, Läge, Lokalitet, Lokus, Mötesplats, Säte, Position, Area, Område, Trakt, Rum/Rymd – (Mäkäanät : 1095) Ställning, Rank, Position, Värdighet, Rang, Prestige, Status, Kroppsstorlek (stature: a person's natural height)
9- Shäreg : 667 : Öst (=Inte Väst), Öster - Kväva,  Kvävas
choke
- to be unable to breathe because of something in the windpipe,or because of emotion or to stop the breathing of
- unable to drink or eat something because of a lump in the throat

..............................................................................
........................Blandad ...........................
………......................

Och till de revolutionerande som har klätt sig som muslimer och jobbar som åsninnor, alltså partisaner och nu måste de skydda på processen nu när de övriga apor kan inte uttrycka sig om muslimer för bland annat man ska ifrågasätta deras Palestina, bland annat:
- om det behöves slicker myndigheter och är mycket glada över att vara i Sverige/Europa och kan redan en hel del om lagar innan de anländer men i själva verket jobbar mot dess norm, ideal… och rekryterar unga bland annat för att bli många och känna sig riktiga karlakarl som profeten…. Deras profet, hycklande och utan ”kullor”… och enligt koran
9:73 O du profet, sträva mot de icke troende och mot hycklarna, och var hård när du handskas med dem. Helvetet är deras öde; vilken miserabel boning!
Alltså de av sin hycklande fegisar kan inte var öppet men så fort de är många och har typ Kalasjnikov i handen då agerar de som profeten, deras profet förstås, mycket snälla och gemytliga för att öka antalet muslimer som en viss ÅsnSatino.

Och vad kännetecknar/karaktäriserar en fegt korrigerat apa? Förutom att vara villigt bo i väst och vänligt i ansiktet men vara röd där back för kapitalistisk väst hade bättre ”Utopi” än deras, eller se till att fienden delas itu, eller …. ? Ju de ger sin på kvinnor bland annat skriver hora på en bild – nattetid -  bland annat. Så mycket riktiga är de apa-muslimer så modiga och upprätta och rak på sak som sina hycklande idoler… och aktiva till anslutning till moskéer andra samlingslokaler, men hur ska de lyckas? Ju de ska ha hadither, sådana hadither för att ”veta” att resursen är mottagligt, bland annat:


Det spelar ingen roll om imamen har lagt det medvetet eller omedvetet, det som spelar roll är ondskan kollar om resurser ifrågasätter hadithen eller? Om resurser kan kolla hadithen är äkta? Om resurser kan vara säkra på att vad profeten har sagt är rätt och jämför med Koran:

10: 105 Jag beordrades; "Förbli hängiven religionen monoteism; du ska inte praktisera idoldyrkan.

Och sedan dessa apor kan propagera: några mindre värd apor C-apor brukar börja beundra, högakta en viss person, B-apa  (A-apa är ledare) som har skapat sig historia efter ett tag - då alla har lärt sig känna honom – börjar sin verksamhet. Och delar gruppen, moskén, muslimer… och allt i hemlighet för dessa apor saknar ”kullor” och lär sina resurser att använda inte sin manlighet tills de blir flera…..  
4: 88  Varför ska ni dela upp er i två grupper av hänsyn till hycklarna (ibland er)? GUD är den som fördömt dem på grund av deras eget beteende. Vill ni vägleda dem som vilseletts av GUD? Den GUD vilseleder kan ni aldrig finna ett sätt att vägleda.
Sedan de nya resurser lär sig att göra det och den, si och så på natten förstås och känna sig som muslimer som ÅsnSatino och hans kompani:

4: 138-140     Informera hycklarna om att de ådragit sig ett smärtsamt straff. Det är de som förenar sig med de icke troende i stället för med de troende. Söker de värdighet hos dem? All värdighet tillhör endast GUD. 140      Han har instruerat er i skriften: om ni hör GUDs uppenbarelser hånas eller förlöjligas, ska ni inte sitta tillsammans med dem, såvida de inte byter samtalsämne. Annars kommer ni att vara lika skyldiga som dem. GUD kommer att samla ihop hycklarna och de icke troende i Helvetet….
4: 145 -Hycklarna kommer att överlämnas till det djupaste Helveteshålet, och ni kommer inte att hitta någon som hjälper dem.

Och sedan de nya resurser som riktiga karlakarlar utan ”kullor” lär andra samma sak: tro på Gud och din stig men sig ingenting även om du hyser tvivel för då du riskerar vår verksamher att visa stigen till rena islam med ”kullor”. :  

8:49 Hycklarna och de som hyste tvivel i sina hjärtan sa, "Dessa människor är vilseledda i sin religion." Men litar man på GUD, är GUD Allsmäktig,Visast.
9:67-68          De hycklande männen och de hycklande kvinnorna hör ihop med varandra - de förespråkar ondska och förbjuder rättfärdighet, och de är snåla (att sprida ondska?! )  De glömde GUD, så Han glömde dem. Hycklarna är verkligen onda. GUD lovar de hycklande männen och de hycklande kvinnorna, liksom de icke troende, Helvetets eld, vari de vistas för evigt. Det passar dem. GUD har fördömt dem; de har ådragit sig ett straff som kommer att vara för evigt.

Och det är ett måste för de att ge sig på andar och kvinnor är närmast till handen
(och dessutom de kollar upp en hur ärelysten, hårdhjärtat är en och sedan förstärks
deras egna mor, systrar…
(1-  på alla möjliga sätt och för att dela samhället sedan anklaga ”vi och de” för att bevisa myndigheter är rasister och agerar inte
2 - och om det (inte) fungerar då ”du ska respektera min religion, tro, åsikt, kläder… för att myndigheter inte ska angripa och då blir det automatisk 1  .
- agerar polisen då djävlas, agera inte då djävlas )
inte bara för att visa den rätta, rena islam och inte bara för att dela muslimer i kön även också för att känna sig riktiga karlakarlar, på nattetid förstås. Och varför? Man ska känna sig viktig och stor för att kompensera sin feghet, vetenskaplig sagt.   
Och därför man vill ha analys och göra matematisk statistik över de olika raser och bakgrunder speciellt de vita männen som har byggt upp andras land i sitt eget land: man vill visa hur muslimer, religiösa är framgångsrika jämför med andra. Hmmm…. man ska exportera de vita männen till Iran då alla ”missnöjda” och ”offra sig till folket” kan återvända
Och såg att en kvinna (som jag håller med henne) säger att hon vill Sverige ska vara som Sverige och inte vara något andra land, som Pakistan, Turkiet…  

Vad ska då de revolutionerande motståndsrörelse säga? Respektera andra?

Så ska det vara, eftersom de saknar ”kullor” som ÅsnSatino och varit verksamma under 30 år utan ”kullor” och måste skynda på processen, ÅsnSatino lider ju:


.................................................................................
..........................................................
.......................................

Sedan dessa: 

hur de känner sig som "övermänniskor" med den sanna, rena ödmjuka islam, sin islam: 

Och återigen  Husein Shariatmadari och hans tal om att "omvärlden kan höra" = "tais-toi" säg ingenting  ... 



och dagens tidning som han leder:


och han läser inte ens sin egen tidning och jag tror inte han har "hört" sin ledare tal:
"prata bara om de goda nyheter" .
Hmmmm.... alla grupperingar älskar sin ledare och hejar på Åsnan men aldrig "lyssnar" på honom.... inte ens på sin egen "mun"... därför de ville ha det bästa för sitt land och vill exportera det de "säger".

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar