torsdag 11 juni 2015

Och av mystisk kaliber

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste 
Hmmm… av något mystisk anledning som av denna kaliber:


råkade jag hamna på en chatt sida men man upptäckte och kopplade bort mig men jag skriver så mycket jag minns :  

-  och skolan man ska lära hur marxister, stalinister…. lyckades skapa paradis för att muslimer och i stort sett palestinier söka till dessa länder för de ville inte ha religion i politik, ha, ha….



- ha, ha…. Och eftersom nu när vi är avslöjade av en landsförrädare till Iran, som saknar storartade tider och shaher…

- ha, ha…..  och lysande historia som Sverige som lärt av oss hata sin egen flagga … och framförallt religiösa idioter som ville vara religiösa men shiiter och inte sunniter, ha, ha…

- och han (landsförrädaren) gör precis som dåtida ärade Khomeini som lärde resurser : "gå och spionera på alla" …

- och har blivit lika ond som oss, ha, ha…..

- vadå haha , han avslöjar oss din idiot….

- jag menade negativ ha, ha, ha…ah, ah, ah 

- kamrater, nu måste vi ställa vägledande frågor för att se vad dessa inte stolta blåögda över sitt land och flagga, ha…ha….

- ha, ha… de ska reagera och avslöja vad de skulle göra om dessa resurser gör upp med svenska folket…


-  inte vi?

- nej! Nu när vi är avslöjad då kan inte vi vara synliga och stödja dessa resurser under solen men vi kan alltid vägleda dessa under som skuggor…


- du verkar vara utbildat under Irans ledare

- hallå där det finna vetenskapligt undersökningar hos apor som kategorisera alfa och beta…

- ja ja jag vet och en matematisk normalfördelning under tidens gång har bevisat att antal alfa är mycket mindre än beta och beta mindre än oss…

- jag ser att du är påläst kamrat…  alltså vi ska se till att dessa resurser ska inte vara underläge och skada och såra denna skamliga landet så mycket de kan …

-  och då vi kan skylla på att den vita mannen är skyldigt för inte tillät oss ha motståndsgrupper och vi blev tvungna att bo i Östermalm, ha, ha…..  

- kamrater, är det inte dags att vi importera den vite mannen och tvinga de att se till att vår framtida utopin fungera? Jag menar att jag gjort en  matte statistik men statisk och fann att om man studerar normalfördelningen ser man dessa vilda var inte så vilda som vi trodde jag menar de byggde upp åtminstone sitt land men det har vi inte gjort …. 

- ja, ja…. Men nu vi ska se till att antal dessa minskas för att kunna ta dem annars de samarbetar med varandra men kom ihåg eftersom du är en kamrat då de är idioter, inte du, ha, ha, ha….


- ha, ha….  Om de hade gjort en vetenskapligt statisk med riktig lysande lampa över  normal fördelnings axlar på  de forna öststater och framgången om hur många av oss blev flyktingar där då skulle de upptäcka hur vi ville bruka deras resurser och välfärd och då våran taktik att visa oss missnöjda och demokrati krävande skulle avslöjas, ha, ha….


- kom ihåg, dessa forna öststater är förrädare då kan vi inte se till att de bli bättre i psyke och även också i välfärden och då eftersom de är förrädare kan de inte anklaga oss för rasister för att vi inte ville förbättra deras standard.

- ja, som du sade de är förrädare och vi valde kapitalisternas pengar… .

- som är numera våra landsmän, ha, ha…..

- ha, ha….  men vi ska vara tysta om det, dessa forna öststater har glömt att göra vetenskapliga undersökningar, ha, ha……

- ha, ha… som tur dessa idioter kan inte studera andra länders tidningar eller våran propaganda under skuggorna, ha, ha…..

- ha, ha…. Och jag har en fråga: vilken av vår grupp ska göra en vetenskaplig angrepp på de röda som vill fly från de röda styrda kommuner som "fegt och interevolutionerande  samt förräderi för att svika sina andra kamrater och lämna de ensam och USAs hundar som ville bara dela och härska och ..



- och?

- vilka av våran grupperingar ska förvara de och sådan som östermalmare? Sådana som de vill gärna ha förbindelse med de förkastliga oljeskejker?

- vi ska vara tyst om det, ÅsnSatino har redan sagt att somliga saker ska vi vara tysta och därför då och då  vi ska lägga muslimer men inte brottslingar under förstorningsglas. 

- jag har annat fråga: nu när en av våra grupper ska hylla de satar och bo med en del av oss jag menar vi kan slicka oljeschejker också de har i alla fall rikare och samt nära Iran då vi kan offra våra liv för folket mycket nära Iran? De har i alla fall står mot Iran och inte flyr sitt land kanske våran tjejer skulle lämna sina mödomshinna till dem för inte bara vi har ensamrätt till det även också deras barn kan ha stake och kämpa mot ayatollor som vi kämpade mot shahen?

- nej, nej, just nu ska vi koncentrera oss Europa och kalifat område i  Europa.

- Ok, Ok,… men vår grupp har kommit på en annan sak som hur ska vi lura väst att komma hit, som ni vet de har blivit rasister samt våra gamla intervju teknik fungerar inte hos polisen och invandrarverket..

- låt höra

- Ok, eftersom vi är nya människor och väldigt avancerade jämför med de religiösa grupper kan vi hävda att eftersom vi är under tryck i Iran och våran tjejer kan skapa någon pojkvän innan de träffar oss då vi kommer hit för att de ska träffa andra för att vi ska känna oss intelligenta? Dessutom kan vi använda detta teknik hos oljeschejker jag är säker på att det kommer att fungera de ser allt med sin under mage, ha, ha….



 - intressant taktik men låt mig prata med alfan.

- och då vi kan lära de att ha en timmes äktenskap också i Iran, ha, ha…

- ha, ha, ….. men det ska bli två timmars äktenskap, de är ju araber ha, ha…

- ha, ha…..

- ha, ha…. men så länge ska vi koncentrera oss Europa och kalifat område i  Europa.

- jag har annat fråga: nu när vi har delat oss och svenskar och det finns gott om konkurrerade hjälp organisationer….

- ha, ha…..

- ha, ha….. alla tråd ska slutas till oss för vi vet att vi ska förstora olika åsikter, hos människor för att se till ….

- ha, ha…. De ska dela sig i olika grupper med mer gemensamma nämnare…

-  ha, ha……

-  ja! Men när ska de enas?

-  de ska enas då en av våran organisationer har mer medlemmar då de andra ska, eller rättare sagt bör koppla sig ihop med den största gruppen för "tillsammans är vi starkare", ha, ha…..




- ha, ha….  då vi har konkurrerat bort de statliga styrda organisationer som har mer utbildning och erfarenhet än oss, ha, ha….. ….

-  ha, ha, ha … som inte bryr sig om folket, ha, ha…..

- men vi har bättre kultur, ha, ha….

- ha, ha…. sedan ska vi anklaga staten att man ska ta sitt ansvar, ha, ha…..






- ha, ha…. kom ihåg, polisen och säkerhets polisen ska direkt anfallas för muslimer vet att de är för israel och usa och de samarbetar med varandra för att bombardera muslimer…ha, ha…. 

- ha, ha,… men de vet nu att vi har uppfostrat hatet de kommer också att ge sig på oss som är intelligenta, det är alltid så

-  ja, men vi har börjat resa med svenska pass och bosätta i andra länder som en utbildad medborgare som ville ha en ärofull arbetet, ha, ha…  …

-  ha, ha… och de pålästa iranier i Iran som reser i andra länder och de iranier som läser i väst och vänder till Iran, ha, ha….

-  ha, ha….. då bara resurser ska drabbas , ha, ha…

-  och de röda resurser som har ingen aning om vad vi planera det bästa för dem då? De vet ju inte vad pågår…

- vi behöver framtida martyrer, ha, ha…. ….

idioter, förrädare.... som böjer sig för förtryck .... av denna älskade 
särskild av vissa intelligenta iranier, inne i Iran 

- ha, ha….. Då vi kan kräva att vi var med revolutionen men vad du har gjort för det, ha, ha… …

-  ha, ha….

-  och vi håll käften under decennier hur dessa resurser stadgade sig i förorter för att varna våra skamfyllda landsmän efter decennier, ha, ha….

-  ha, ha, …..  rika  oljeschejker, ha, ha…  

…..
-  Olika budskap till olika motsatta grupper som att inte tillåta kvinnor på fotboll plan och vara med kvinnorätts organisationer , den ena för fanatiker den andra för muslimska kvinnor i andra länder som Turkmenistan.... vi ska ha alla svar från olika grupper och alla trådar i handen: 




I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar