tisdag 9 juni 2015

Artikel i GP

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste


Och mina uttalanden, omdömen är het, känns radikal, hatisk, vulgär, cynisk ber om ursäkt nu, jag menar allvar för jag brukar läsa en viss lands tidningar och är påverkad, smittad och absolut ingen personlig med Maria. Med Maria menar jag de Maria som försöker medvetet koka upp oss:
…… för  I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste
och jag är nästan (men aldrig) färdigt bakad av några länders tidningar


Det är hög tid för våra makthavare att vakna och bekämpa den enögda mångkulturalism och segregation som gett oss könsapartheid och jihadister som krigar för en mansdiktatur, skriver Maria Rashidi, Kvinnors Rätt.

Maria borde läsa de artiklar, kommentarer, reflektioner om de röda och feminister för 20 år sedan för att kolla vilka röda försvarade mångkulturalism och de utsatta invandrare – som Sverige importerade dem att arbeta och inte för mänsklighetens skull. De som levde med skammen alltså. Sedan jag undrar varför de röda redan i början inte klagade över det invandrartäta området där fanns alla dessa. Kanske beror på att allt de gör är vetenskapligt och som sovjet de hade långsiktiga planer. Maria borde läsa också att de människor som tog upp dessa problem (inte de röda gruppen som ville påminna vad muslimer är kapabla) kallades för rasister och anklagade dem för ”vi och de” av de gruppen som hejade på tryckta invandrare och hejade på palestinier, de röda och feminister. De som ville ena sverige som motståndsgrupp ändå de såg att många grupper ska finnas och dela på grupper, partier som Kvinnors rätt. Var inte det svenska vänsterpartiets ställning hycklande för kvinnor eller de svenska vänster hade/har sålt sin själ till USA? Maria pratar om könsapartheid, menar hon stalinister, Leninister, Den långskäggige Marxist(er)?
Eller menar hon Nordkorea, Kuba, Kina, Venezuela, Bolivia… som stödde en mansdiktatur i Iran? Hon kommer väl därifrån, där finns en Åsna som kallar sig världens ledare för muslimer, den sanna kalifat. 

Vanliga demokratiskt sinnade svenskar vaknar ur sin Törnrosasömn när vi dagligen läser om att ungdomar födda och uppvuxna i Sverige ”radikaliseras” till den graden att de väljer att resa till Syrien, Irak och Somalia för att kriga mot demokrati och för att förslava kvinnor.

Hmmm… det blev 2-2 just nu.
Maria säger att svenskar vaknar ur sin sömn och dagligen läser ungdomar födda och uppvuxna i Sverige  radikaliseras och ville resa för att kriga…. Maria borde nämna att några lärda apor lärde 40 miljoner iranier, hennes forna land hata USA, Israel, Väst och fortfarande efter över 3 decennier har makten och skickar sina ungdomar, födda och uppvuxna i Iran radikaliseras och ville och reser för att kriga. Så att lura dessa svenska ungdomar är inget problem för dem, de har gjort 80 miljoner iranier hjärntvättat och de har Che som förebild men älskar den imamen (Husein). 
Hmmm… 3-2
Men Maria säger inte att dessa ungdomar födda och uppvuxna i Sverige  radikaliseras och ville resa för att kriga har sina kulturella, historiska bakgrund som styrs och vägleds av de röda som älskar de förtryckta, hennes egna ord:


Allt detta ingår i mångkulturalismen sedan länge och det är inget att förvåna sig över att vi har cirka 100 000 ungdomar som växer upp med diskriminering, förtryck och hot i hederns namn.

Alltså med ena handen man förvarar dem med ena handen (kolla hur många av dessa röstar på vänster bara) och med den andra hand fördömer hon och indirekt den vita männen som saknas i Iran:


Allt i Guds namn i hopp om att komma till paradiset och belönas med sjuttiofyra oskulder.

Här glömmer hon att nämna skillnaden: De röda är duktigare och ser till att kvinnor vara tillgängliga i glädjehus bland annat. Hon kan ta en titt också hur mycket kostade oskulder i forna samt vilka såg det, en mansdiktaturer som hejade på kvinnors rättigheter… Sedan allt dessa ”kultur” förnyelse under namnet ”den nya människan” och förstås i ”Vänster namn” och paradiset var ju där fanns glädjehus med fria kvinnor som blev inte förtryckta och fick betala skatt och försäkringar som i paradiste… Sedan om oskulder var viktiga eller inte för dessa nya människor vet jag inte, men vetenskapligt jag kan säga att om en icke vänster hade frågat en av dessa nya människor: ”det spelar inte roll för dig att din tjej eller fru är  oskuld eller inte? eller? Och du vill förstås att hon ska vara lärd och stolt så låt mig eller en annan - om hon vill – ta hennes oskuld och då du skulle känna dig riktig karlakarl?” Vad hade den nya människan svar blivit?
Och det är märkligt att hon, inte nämner att renhet bevisar tro, man ska inte ljuga som ”ändamål helgar medel”, man ska inte hyckla (muslim och röstar på vänster som är mot religion?) som man blir tvungen att flytta hit för att leva med skammen, religion är fritt och är inte röd för att tvinga andra sin tro. Hmm… alltså de kan bara en del av Koran eller vill veta bra en och vissa den kommunistiske islams ansikte. Och ännu märkligare att dessa finns inte på moskéer, eller?


Hur är detta möjligt frågar sig den häpna medborgaren att vi har fått halshuggnings- och våldtäktsturister, jihadkrigare, ”Made in Sweden”?

Maria säger först och indirekt att de är religiösa, eller med andra ord förtryckta enligt forna röda som försvarade de (som flydde religiösa diktatorer) och gav sig på poliser så att (enligpsykologiska långsiktiga planer) skulle vara dels rasister och inte agera där för skörden är nu att de kriminella (eller inte kriminella) ger sig på polis då polisen ville arrestera, anhålla någon… så vågad blivit de och för de är polisen är svag tak vare de som anklagade de vita männen rasist men nu de ville skörda men för sent….


Svaret är inte komplicerat. Detta är resultatet av 20 års konsekvent segregationspolitik.

Här Maria har rätt och vi vet vilka såg att det skulle vara ”vi och de” och de såg till att flyktingar (av krig och elände som lämnar sitt land med alla elände,…vägar ) 
Nej, 3-3!
ska av sin egen vilja bo med sina egna och välja sin ort. Och vi vet vilka vill anklaga svenskar att flyktingar inte möts som kungligheter och bara blir kränkta av de vita männen som har lurat dem att lämna sina land och krig och elände och inte får tält att bo i …..    


I namn av en enögd mångkulturalism har man låtit kulturella, etniska och religiösa manliga enklaver växa sig större och starkare.

Här Maria har rätt. Och jag undrar bara varför somliga vänster kvinnor hejar på Palestinier och de andra gruppen föraktar de religiösa? Vilka av dessa kvinnor är intelligentare och har rätt och vilka av dessa ska lämna Sverige, frivilligt tror Ni?


 I dag är det dessa som dikterar villkoren i många förorter, från vilka svenskarna redan flytt.

Vad nu? Är svenskar rasister? Är invandrare, de förtryckta har nu blivit onda? Eller man ändra sin taktik nu när vinde har ändrats och de(n) andra gruppen ska vara aktiva? Dikterar de som röda : dö åt kapitalister ändå röstar de till de röda?
Dö åt USA? Dö åt Israel? Men håller käften i smyg och rösta för vänster? Dessa förort ”svenskar”, kanske de är hjärntvättad av apor som lärde muslimer hata och ska inte vara nöjda och ändra till bättre? 


Det är bara män som syns på dessa förorters torg. Kvinnor vågar inte eller tillåts inte att sitta på kaféer eller klä sig i kjolar.

Och Maria kallar de ”made in Sweden”. Ni förstår väl och ni kommer ihåg de iranska apors sax?


Och barn tvingas till könssegregerad undervisning, flickor förbjuds att åka på skolutflykter eller umgås med pojkar.

Kanske deras omedvetande (som de rödas historia och glädjehus) gör så? Kanske ska man göra en statistik på dessa område också för att se hur jämnt fördelat är de fria betalande skatt i glädjehus är tätt i invandrartäta område för att se hur dessa område röstar på vänster? Vi kan börja alltid med den Iransk-Shittisk-Röd ”kultur” och en timmes fru? Lagligt också i tyskland som de röda hejar på men den röda iranska ”umgängelse” varar en timme…. minst…  


Kvinnor förbjuds också att gifta sig med ateister och människor med annan religion och förbjuds till och med att gå på kvällskurser.

Här Maria borde lägga from att det är en kopia av den röda styrande i Iran, fast nu Irans Åsna tack vare vinden ändrat sin politik till ”den hjältemodig mjuk” linje. Så Vad bjuder Maria som har flytt från ”sin kultur”? Har hon förlorat sig själv på de väst orienterade ”kultur”? Eller vill att man ska ta med järnhandskar mot dessa tidigare förtryckta invandrare så att man gör ”den röda kultur”, förbjuda religion? Eller vill hon att Åsnan i Iran ska ut och säga: väst och västens kultur är mot islam och en miljard muslimer ska älska Mao, Che, Hizbolla, Nordkore?  Apors sax?
 

Mångkulturalismens facit 
Allt detta ingår i mångkulturalismen sedan länge och det är inget att förvåna sig över att vi har cirka 100 000 ungdomar som växer upp med diskriminering, förtryck och hot i hederns namn.

Maria borde göra en vetenskapligt matematisk statistik analys först om hur många av dessa är muslim och röstar på vänster och de muslimer som inte röstar på vänster men ändå bor i andra område och sådant…. Sedan Maria borde analys, en vetenskapligt matematisk statistik analys, normalt fördelning om varför dessa ”blev” diskriminerande (visar motsats Marias påstående) sedan hur många av dessa ”hämtade in” sin ”kultur” och vilka stödde de och vilka kallades rasister… hmmm… är Maria rasist nu, religiös rasist, drar alla över en kam?


Jag blev inte heller förvånad att höra att vi i dag har hundratals jihadister (kända av Säpo) vilka med vapen i handen krigar för Guds mansdiktatur.

Maria borde först göra en vetenskapligt matematisk statistik analys om de som allt gör vetenskapligt + ändamål helgar medel och kolla vilka av dessa gör det största hotet mot den svenska samhälle som samarbetar med CIA och FBI och Israel …..



Jag som har rymt från det religiösa tyranniet i Iran ser förskräckt på hur det i jämställdhetens bästa land samma typ av fundamentalism växer sig allt starkare och jag vet inte vart jag skall ta vägen nu ännu en gång.

Och Maria har inte litat på systemmet, vänster… högers politik och är nu med Kvinnors Rätt. Är inte tillräckligt med FI? V? Mp? S? SD? FP? M? C? Har ingen av dessa agenda eller de bryr sig bara om svenskar, föda och växta här i Sverige?



På Aftonbladets debattsida ger Zeliha Dagli i Husby utryck för sin längtan efter att emigrera till Östermalm för att fly från ”skuggorna” i Husby. Synd bara att hon inte vågar kalla ”skuggorna” vid deras rätta namn.

Ja, jag håller med, det ska finnas en förklaring att varför dessa området är vänster orienterade….. och då frågan är om sådana som Maria flyttar in hos Östermalms bo då kommer att ”skuggorna” växa from där rösta på vänster? Och det är märklig att man nu vill inte umgås och ställa upp för de forna förtrycka människor som
100 000 ungdomar som växer upp med diskriminering, förtryck och hot i hederns namn.


Egentligen talar hon om islamister som – till skillnad från många liberala, demokratiska och sekulära muslimer – anser att västerlänningar / kafirer är fiender till deras Gud, kvinnor i korta kjolar är horor, bögar är sjuka och att sådana som jag som har lämnat islam bakom mig skall dömas till döden, liksom Salman Rushdi, Ayan Hirsi Ali eller Taslima Nasrin.
  
Men skall vi i Sverige gå runt våra verklighetsbeskrivningar som katten kring het gröt bara för att inte provocera religiösa fanatiker som varken tål kritik eller ens en karikatyr i en skämttidning? Denna självcensur och konflikträdsla förlamar samhället.

Inget med arbetslöshet att göra 
Som ett brev på posten kom ett debattinlägg från en moderat politiker, Kahin Ahmed, som genast anklagade Zeliha för att sprida ”islamofobi”. Han levererade det politiskt korrekta budskapet: ”Rätt” fråga att diskutera är arbetslöshet, punkt. Att tala om mansdominans, könsapartheid, hedersförtryck, balkongflickor, jihadism, oskuldsterror och oskuldsintyg eller könssegregerade skolor är haram (förbjuden) att tala om.

Det är inte förbjudet att tala, Maria själv talar. Tvärtom den islamen som marxister ville vissa alla och sedan Åsnsatino och hans company utnyttja är förbjudet för Maria vet att det finns vänster & feminister och höger & feminister och muslimer & vänster. Och nu när en vänster imam har blivit världens ledare för muslimer (på vänster språk: nonstake-tsar-muslimen) är man på sin vakt att begränsa hans makt. Däremot det är haram (tabu, förbjudet) att tala om varför de iranska vänster hjälpte Khomeini samt varför ”muslimer” röstar på vänster samt varför gängen vet att ska ge sig på polisen samt hur många procent, matematisk, bor i kapitalistiska länder samt i de fina område som kan umgås med de kapitalister, inte för att spionerar eller rekrytera eller håna dem bakifrån bara att lära känna dem…



Som om jihadismen skulle vara avhängigt av arbetslöshet.

Maria borde veta att det är en kommunistisk uttryck, med andra ord man har kopierat deras ”logik” är det fel på?


Osama Bin Laden och hans mördarkollegor som körde in planen i World Trade Center var inte precis fattiga killar från ”utanförskapsområden”. …. Men det skall vi hålla tyst om.

Jag visste om det, men hur många inte visste inte om det? Det som vi är tysta nu är att om före revolutionen, jag menar den hatiska revolutionen som apor lärde oss fanns dessa utspridda i detta skala? Var de 40 miljoner iranier från ”utanförskapsområden”? Vilka apor lärde oss Iranier att vara ”hänsynslösa” Iranier? Hata? Osama Bin Laden och hans mördarkollegor? Eller rättare sagt: apor efterliknade  varelse lärde dessa att arbeta som partisan? Sedan skylla på muslimska mördarkollegor som dödar apors fiender? Bor inte dessa apor i  ”utanförskapsområden” med skam? Bor inte dessa apor i  ”utanförskapsområden” med skammen? Bor inte dessa apor i  ”utanförskapsområden” i de länder som de hatar deras USA/Israel vänliga politik? Hur känns för de? 


Saudiarabiens kung eller ayatollorna i Iran är inte heller arbetslösa,

Hmmm…. Maria nämner inte Irans tsar?  Hmmm….. saknar hon stake?
Nej! De är inte arbetslösa. ÅsnSatino, eller Irans ledare för 80 miljoner idioter och skyldiga
(enligt de revolutionerande vänsters terminologi för de varken inte gör revolution (jag menar allvar här och jag har lagt upp deras citat) eller ställer upp för de revolutionerande iranska vänster som offrar sina liv i väststater och ville förbättra deras Standard och välfärd)
som är angenämt att exportera sin religion, håller på att skaffa fram sin Messias och det är väldigt bråttom att se till att det blir kalabaliker i andra länder för att de ska inte vara kunniga att reagera.  Och han har lyckats exportera i Libanon, där kvinnor i korta kjolar hejar på ÅsnSatino och kristna kan dricka sina vin och muslimer och icke muslimer kan gifta sig eller som under Shahens tid muslimer hade vänster barn som varken stödde bort de eller angav till Shahen, hmmmm…. Märkligt …. Och det finns dera berättelse i webben hur stolta de hjälpte Khomeini….  Alltså Saudiarabiens kung är inte heller arbetslös då den iranska Åsnan har lyckats ta över i Yemen och eftersom de 80 miljoner idioter och skyldiga ger sitt liv för denna Åsna då frågan är varför Maria inte nämner Irans ledare? Hmmmm….saknar hon stake eller någon annan har skrivit denna artikel, det finns gott om liknade på persiska, har ni läst dem?


ändå skickar de flickor som anklagas för kyskhetsbrott till döden. Men det skall vi hålla tyst om.

Vad då hålla tyst om? Vad hände med de original, ursprung folket rätt till sina traditioner, kulturer? De som anklagar väst, England, Holand, USA… att tog deras ”rättigheter”? Varför pratar inte man om ursprung folkets rättigheter och kulturer och den nya människan? Saknar man stake? Ni vet varför man kallade svenskar: det finns ingen man för de själva är partisaner och saknar stake att säga rak fram men vetenskapligt sade i smygen. Och jag vet inte om de skickar kyskhetsbrott till döden. J Men kanske de vetenskapligt omedveten, är rädda att de röda fria männen ska i framtiden ha de i sina paradis i ”glädjehus” och då de blir mer erfaren och äldre då de möt(t)s som kungligheter hos de röda aktivister, eller blir de dyrare? Vad säger statiskt vetenskap?   


Nej, låt oss tala klartext eftersom vi inte kan göra det i många andra länder.
& :
Men det skall vi hålla tyst om.



Nu talar vi inte om arbetslöshet utan om ett ideologiskt krig som redan har utvecklats till väpnade krig på olika håll i världen.

Maria borde göra en mattematisk analys och säga vilka krigar mot varandra och om de röda lider något, tror Ni de lider eller skrattar? 


Vi talar om en allvarlig konflikt mellan de som ser kvinnor som jämlika och de som ser kvinnor som underkuvade,

Vilka talar om Maria? Röd mot Höger? Röd mot religion? Röd Med religion? Religion mot religion? Höger mot Religion? Vad hände med matte statisk då? Saknar de stake nu? Oh de gör det…. Det är bara religiösa och väst som lider och Iran och company har det bra….. 


utan rättigheter att bli präster (imamer),

Det är ursprung folkets rättigheter och Maria borde slå upp vilka ville ställa upp… 
Sedan om det är så varför det har tagit så långt tid att kvinnor komma på det? Är män överlägsna? Hade Darwin och company rätt? Övermänniska och den klagande som avslöjar sin underlägsenhet?  Idioter och skyldiga ändå tills 2000 talet? Eller de behövdes inte vara för de accepterade kanske de älskade varandra vilket det är mycket osannolikhet, mattematisk ur de röda synpunkter allt är baserad på Das Kapital.


utan rätt till sin egen mödomshinna, (1)

Menar Maria att hon ska spela in sin så kallade ”debut” och visa sin man: Du förstår väl hur mycket jag älskar dig och fri och öppet är jag och inte censurerar något ? Om det är inte så varför inte? Hmmm…. vad hände med den nya kommande människan, har hon bakat ur?


utan rätt till att umgås/gifta sig med vem hon vill, (2)

Detta påstående (2) motsäger (1), fråga bara en matematiker som kan också logik. 
Och Maria påstår att de är ”made in sweden”, eller hon vill att : ”mock the sweden”.


eller utan rätt att köra bil och klä sig i bikini.

Här Maria censurerar sig själv? Maria får klä sig i bikini och gå till sitt jobb eller till stan… eller skolungdomar ha bikini på skolan om Maria eller någon annan vill begränsa då vad händer med ursprung folkets rättigheter och kultur? Är Maria profet, Gud, vägledare, tsar, övermänniska att bestämma över andra och deras livstill? Jag tror att nu när ”glädjehus” eller en timmes äktenskap närmar sig sverige man ska reda börja med bikini i skolan då eleven ska kunna tillmötesgå alla åldrar dessutom de med sina lagliga inkomster fortsätta utbilda sig och ställa upp för de förtryckta i väst. 



Tur att Kahin Ahmed har en annan moderat kamrat, Benjamin Dousa, som däremot vågade ta Zelihas parti. Fast nu vet jag ju inte vad Moderaterna står för: jämställdhet inklusive våra förorter eller censurering av känsliga frågor?

Denna fråga ska svaras då alla ”heja på kvinnor” kan förenas under en parti, tror ni att de kan göra?

Miljonstöd till könssegregation 
Jag själv bor inte i Husby utan i en annan förort med samma utveckling som Zeliha beskriver. Vår förening Kvinnors Rätt kämpar för kvinnors lika rättigheter oavsett var vi bor och vi har varnat för denna utveckling i många år. Men makthavarna stödjer med 70 miljoner kronor om året de religiösa församlingar som praktiserar könssegregation, påtvingar kvinnor oskuldsetiken och sjukförklarar homosexuella. (Finansieringen av könssegregationskulturer sker genom myndigheten SST – 
Nämnden för Statligt stöd till Trossamfund – och genom olika andra kommunala stöd).

Om det är så då det är lika avskyvärd att stödja vänster orienterade invandrare. Man inte bara skördar sin fiende även låter henne blomstra hånade öppet.



I dag frågar jag mig också vart jag skall emigrera när Husby, Rinkeby eller Rosengård utropas till ett kalifat?

Den andra frågan är om de behöver rösta till vänster eller?

Ett litet mångkulturellt förortskalifat finansierat av några oljeschejker (som bygger moskéerna i Sverige) är kanske inte så avlägset framtidscenario.
Hmmm… några oljeschejker som bygger moské? Kanske dessa utgör hot för vänster för dessa just nu är mycket icke arbetslösa och är i nästan öppet krig med de iranska idioter och skyldiga som exporterar vänster i väst. Jag tror att Maria borde tacka dess oljeschejker  annars ÅsnSations osynliga soldater ta över fiende länder då kämpande men flyende ”offra sig för folket” blir tvungna att bli flykting i röda länder där de behöver inte be om ursäkt att de kan erbjuda tält.     




Vart skall jag och de demokratiska och liberala muslimerna ta vägen som kan skilja mellan religion och politik och har respekt för kvinnor – även i bikini och för de bor ihop med någon som de älskar utan att vara gifta?

Här (som nästan i alla ställe) Maria smidigt blandar bikini med liberala muslimerna. Maria borde först nämna att före de kommunistiska revolutionen i Iran kvinnor kunde ha bikini och då (kanske fega och stake män kallade de hora) och de skulle inte åka dit för sin bikini. Vill de ha bikini vem bryr sig? Kommer du till Moské? Kommer muslimen till Bikini? Har du Bikini på jobbet? Varför inte? Är du rädd för muslimer? Vill du inte att din dotter ha Bikini på skolan? Varför? Är du rädd för bakåtsträvande svenskar? Har du lagar skrivna/oskrivna som religiösa ska böja sig för? Och Maria borde veta att politik är religion därför det ska inte varken finnas nazister eller stalinister eller marxister eller Che-ister eller mono-ekonomiska system (annars de hejar på ÅsnSatino med 80 miljoner religiösa idioter och skyldiga) för ur den vetenskaplig och mattematiskt statistisk med eminent normalfördelning i de forna röda länder vet vi att dessa fungerar inte (A). Alltså i religion ska finnas i politik för att se att detta postulat (B) ska vara evigt annars risken att inte finnas något land att fly är stor, storligen allvarligt vetenskapligt talat.   Alltså med andra ord : om vi gör en mattematisk analys  i de muslimiska länder som samarbetar med väst och det postmoderna Ryssland vet vi att dessa länder behöver inte exportera vänster aktivister som ville förbättra livs kvaliteten för sina fiender och ändra regimen i sina forna länder, lång lång bort ….  



Och kanske den mest intressanta frågan är: Vad kommer statsministern att göra när detta inträffar?

Det är mycket allvarligt fråga och som vi vet man ska ta itu med hjärnor som i Iran då efter revolution man dödade alla ”västisar”. Alltså statministern och Säpo och alla andra vet att vilka ska först drabbas, don't worry…  



Avskaffa könsapartheid  
Under tiden undrar jag om inte det vore enklare att i dag förebygga kyskhetsterror på våra gator, hedersförtryck och jihadism?

Varför Maria censurerar sig själv? Vill hon inte påminna att vad hände med rödas motståndsgrupper, eller missnöje aktivister, eller de som ville ha demokrati här i Sverige?
låt oss tala klartext eftersom vi inte kan göra det i många andra länder.
För att ta itu med denna fråga man ska kolla på historien och skörden efter 5-20 års planer enligt Sovjet…. Sedan min förslag: (i de röds stater som i Iran finns revolution gardister, paramilitär  … men nu eftersom de har misslyckats med sin revolution här i Sverige ) Polisen ska få makten att kolla vilka vänster aktivister hejade på invandrare men kategoriserade inte dem som muslim, icke muslim…sedan Polisen ska kolla vilka grupper såg till att muslimer blev hånade …. Sedan Polisen ska kolla vilka ”de oskyldiga, och förtryckta” så kallade invandrade röstar och röstade på vänster särskild i de förorterna som Maria nämner sedan ….  Vad tror Ni? Vill Man fortsätta göra en statistik och vetenskapligt studie eller inte?



Till exempel genom att låta Mona Sahlin och Nalin Pekul (en demokratisk troende muslim) bli integrationsministrar med uppdrag att avskaffa könsapartheid i våra förorter. De kunde börja jobbet med att begära – som motprestation för de utbetalda miljonerna – att landets imamer öppet går ut i medierna och förklarar för våra jihadbenägna ungdomar och deras vuxna inspiratörer att jihadism inte renderar en biljett till paradiset utan till helvetet. Utan oskulder. 
Så länge den nuvarande utvecklingen pågår är vinnarna bara Sverigedemokraterna och de som hatar oss invandrare – oavsett om vi är för eller emot könsapartheid.


Vinnarna (som de tror själva men i själva verket de är förlorare) är de som skördat och väntat på för att visa att religion är opium i blodet. Men de har avslöjat sig : de kan inte heja på palestinierna numera så öppet, de kan inte längre röra på sig obemärkt, väst, ryssland har öppnat ögon och de har överlevt och byggt upp sitt samhälle  efter krigen alltså mycket bekymmer har ÅsnSatino och hans partisaner som har fastnat på sin drag, vad än de gör kan de synas. Därför vikten, ansvaren ska läggas på de ”problemfyllda” förorterna och de hjärntvättade muslimer under förstöringsglass för att man ska inte se ”skuggorna”.   

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar