torsdag 18 juni 2015

Svar på ett kurdisk frågetecken

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste 

Hmmmm.... för ett tag sedan de iranska så kallade "kurder" (ni vet vilka kurder som dödar sina...*) blev drabbad med irakiska kurder och nu enligt denna:

http://ir.sputniknews.com/iran/20150618/371648.html

vet vi att varför av något anledning drabbades kurder:
1- Den ena gruppen ska anfalla för att man ska ta ställning och se "historien" med sina egna ögon => 2- ÅsnSatino ska ta ställning för den drabbade gruppen som tillhör samma etnisk grupp och till och med samma agenda =>
3- De upplevda med historien som känner sig hotat (och/ eller kanske deras ledare eller någon/några är köpta ) skaffar sig allierade =>
4-  ÅsnSatino har kurder allierade i Irak vilken är också framgång för ÅsnSatino. Irakiska kurder som struntar hur kurder i Iran har upplevt den kurdiska historia). Men det är inte bara det ÅsnSatino strävar efter, han har nu kurder allierad (?)  i Irak och Turkiet har också Kurder.
Så vad är ÅsnSatinos drag nu?
- Hans allierade kurder ska se till att kurder i Irak ska ansluta sig till dem? Då Turkiet har en kommande och hotande stat som för eller senare ska ledas till  krig som i Yemen? Och då ÅsnSatino ska bara skicka sina humanitära hjälp?
- Den icke köpte kurdisk ledare eller de som har eventuellt har sålt sig till ÅsnSatino ska dödas av en fientligt stat och ersättas av En som ville hämnas?  Eller denna En ska öppna gränsen till Iran helt öppet? Eller denna En ska göra vad som helst för att göra i ordning för att säkerställa kurders "välbefinnande och landets säkerhet" och då krävs att visa ska likvideras av de nya "gardister"?
- Den Iranska kurdisk allierade ska se till att attackera kurder i Turkiet för att Kurder ska kräva hämnd så att Turkiet ska attackera Kurder som i sin tur får hjälp av ÅsnSatino? Och inte bara det, muslimer  (och muslimska kurder) i Turkiet ska ge sig på  kurder i Turkiet  som inte delar deras åsikter?
........................


* återigen: under revolution gjorde kurder "uppror" och då Khomeini gav sin order och efter två, tre dagar blev tyst.... och åsninnor lärde sina "resurser" hatet mellan olika grupperingar för att ÅsnSatino vara den ende som skulle vara fader för dessa och kunna samla ihop dessa olika grupper samt vara ohotad från sin åsna-tron. ... Och bara här lärde man (åtminstone jag) att de, som alla andra är också människor och kan skratta och vara roliga och älska sina barn och vara trevliga samt ha vänner från andra etniska grupper.... hmmmm.... därför åsninnor hatar väst.... alla kan umgås med varandra och inte se andra som fiender eller av lägre kast...

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar