måndag 20 april 2015

Medelhavet

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

.....båtarnas skick (vad händer med båt som anländer? Skickas de tillbaks eller förstörs) + antalet flyktingar… + dödande av de kristna flyktingar av de så kallade muslimer + … + (70 ?) miljontals euro bara för att bevaka och bara från Italiens sida + …. och känna sig skyldig/pliktig…

Går det inte att lägga/satsa dessa stora summor (som bevakningspengar & vård ..) i stabila länder Egypten, Tunisien, … för att skydda och inte hända något förskräcklig som hände ofta och om det händer ofta då det blir inte fasansfull det blir vana att lyssna?
Jag menar vad hade kostat om man hade byggt upp en ny stad i något land som Algeriet, Marocko,  Egypten …  kanske det är bättre för de också, inte bara att de är muslimer och de måste hjälpa till (det gör de ju) men om man, tillsammans säg bygger ett nytt riktigt stor stad där,  någonstans, inte bara tillfälliga tält….   Kanske bra för tillväxten för alla sidor, även för de som är arabisk talande (de flesta flyktingar är ju arabisktagande) som kan direkt komma igång?  Sedan det blir ett förstärk samarbete mellan länder och då sådan som ÅsnSatino har mindre förevändning? Sedan FN, EU eller en blandning av alla inblandade sidor kan bidra med folk, som militär, läkare … och många är nu arbetslösa och vill jobba …  för att värna den nya staden gränser i början? Jag tycker att det blir mindre lidande för de asylsökanden som bland annat måste försörja de terrorister som lurar dem i sådan fartyg… ….

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar