onsdag 15 april 2015

Hmmmm.............

I Guds Namn, Barmhärtigaste Av Alla Snällaste 

Är vi redo att återkolonisera den delen av världen? Har fastnat.



Menar hon att det var bra att sovjet såg till att Saddam finnas till?
Eller menar hon att Shahen samarbetade med USA?
Eller menar hon ”bomber som fall över muslimer*” var rätt åt dem?
Eller menar hon eftersom muslimer hade inte kalifat, godkänd av marxister måste skylla på sig själva att de blev koloniserad av marxister som ville riva sönder allt för att bygga upp nytt och den nya människan?
Eller menar hon att det var bra att man hjälpte nazister i Sydafrika för att nuvarande icke rasistisk system har mer fattiga och dessutom är rasistiska mot andra invandrare som kommer från andra länder i Afrika?   
Eller menar hon att det finna andra delar som inte behöver koloniseras? Vi har redan våran man?
Menar hon det var bra att man koloniserade Palestina för de hade varken en kalifat eller inte ens var en islamisk stat för att ha ett kalifat som alla muslimer drömmer om? En sådan kalifat som är exakt kopia för runt 1500 år sedan? Hade de kalifat hållit fast en svärd även om de hade erbjudits Kalasjnikov? ……

Sedan hennes osynliga historia kopplande:
”tänk om vi idag beväpnar ett nytt IS som vänder sig mot oss….”




till talibaner och USA som samarbetade med varandra för att driva bort marxister (som av godvilja ville kolonisera) som hade attackerat en stat som hade gjort tre marxistisk-gånger revolution? Eller kanske de afghanska marxisterna var inte så där, du vet, den del av världen….
Och hennes osynliga urkopplande av historia varför/hur den gamla IS uppstod?
Sedan hennes osynliga historia förfalskning:
”tänk om vi idag beväpnar ett nytt IS som vänder sig mot oss….” 

Visst hon är bra att koppla hit och dit historia och lägga ord på alla muslimers mun och dröm och sedan räkna alla över en kam: tänk om vi idag beväpnar ett nytt IS

Konstig att hon inte kopplade somliga historia,
-          jag menar under revolution och även här i Sverige efter dessa år (kommer ni ihåg att somliga svenskar gick ut och sade att USA avsatte Mosadeg i Iran och ….. ) om hur USA hjälpte Shahen men kupp och allt annat men kommer ni ihåg hur många gånger hörde ni: ”vi hjälpte och stödde Khomeini …”  Och som Jan Guillou som nämnde någorlunda socialister bär sovjets historia… alltså det är viktig att koppla historia så länge är för fiende

sedan: 
tänk om vi idag beväpnar ett nytt IS
menar hon att det var både marxister och USA som beväpnade gamla IS, talibaner? 
eller menar hon att i dags läge det går inte att beväpna både folkliga sidor den ena vänster och den andra de numera vakna höger? 

som att om afghanska marxister : om de hade inte avsatt den kungen i Afghanistan och hade låtit honom vara en kalifat utifrån sin tro, kultur… då det skulle inte finnas gamla IS som vände mot oss…  eller om iranska marxister hade inte gjort revolution då de behövde inte vara europisk medborgare för att resa hit och dit och döma väst för att de samrabetar med shahen (kommer ni ihåg deras demonstration framför Irans ambassad och att ni ska sluta stödja Iran? Tänk hur de hatar er för er samarbete med shahen  … eller behöva utbilda / leva sig i skam länders universitet som självaste Marx….

Och historian går inte förutsäga:

Menar hon att det var rätt eller fel att kolonisera de del av världen som var faktisk styrd av forna marxister? 

I Guds Namn, Barmhärtigaste Av Alla Snällaste 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar