fredag 25 oktober 2013

Sure 16:67

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste
16:67
- Och Vara Fruktsamt (/Givande) (Josefs) Utsållningen!

- Och (Utsållade) Druvorna (=Färsk Vin) – Till Mottaganden! Från Hans! Den (Druvsaften) Avsluta - n Och Är Det Levebrödet (/Livelihood / Means Of Living)! (Han) Äro Den Snygge (/Sköne/ Vackre /God /Excellent)!*" Absolut Ifråga Om Denna!”

- ”Egentligen Den Underverk (/Under /Sägelsen! )!”(Detta) På Grund Av Ett (Till) Folk!”

- ”Dina Är Förståndiga!**”
* Hmmmm… en utan himlakropp är färgsjuk, känner sig hotat - så länge….
** Hmmm… från En seriös!

(1) Corpus.quran.com och www.almaany.com osv. har skrivit ordet AYAT på olika sätt. Det är inte första gången, se nästa ordet. Ett annat exempel är ordet MEN och MMEN . Kungen i Saudiarabien har ansvar och är rik. Ett förslag till Kungen: ge en månad tidsfrist till alla ansvariga att rätta  sig annars de ansvariga ska bannlysas.  Kommer de till Mecka ska de tas och huggas en av deras hand. Detta ska gälla särskild Iranier och deras allierade. Om de inte rättar sig efter ska de inte komma in i Saudiarabien under ingen ursäkt. Sedan Ni ska gå ut och bränna alla Iranska Koran öppet för att markera att Iransk Koran är tillverkad av iranska allierade som Nordkorea, äkta shiiter!
Förresten jag hittar inte i Koran i vilken vers står det att kvinnor får inte köra bil men jag har hittat en vers att det står att ”… ve på de som förbjuder det jag har tillåtit….” och en annan vers ”…i vilken hadith litar Ni på…” och en annan vers där står om manliga och kvinnliga immigranter –står det något skillnad mellan de? Får de samma rättigheter? 

Mer kommer om Gud vill
I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar