fredag 26 juli 2013

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

ur:
http://www.expressen.se/sport/langdskidor/anna-haags-ilska-mot-mannen-sa-himla-arg/

Anna Haags ilska mot männen: 'Så himla arg'

Längdstjärnan reagerar mot mäns fixering vid att kommentera kvinnors kroppar."En sak jag blir arg på, och som jag inte längre kan knipa tyst för, hur man kan diskutera kvinnors kroppar".

Och mina kommentar:
Vi ser hur den nya människan tänker och bara den nya frigjorda människan. Detta är bara ett exempel - det finns gott om exempel som i filmer (kolla på ungdoms filmer eller "Rolig" serier på TV där vi ser hur den nya människan tänker och det är bara den nya människan som är inte bakåtsträvande! 

Sedan  jag rekommenderar att om Anna vill svara tillbaks till alla kränkande apor* som har hjärna någon annanstans (det gäller ju fotboll som både är kul och en hälsosam träning med sina kamrater och andra människor) :
Vet du vad andra sådana som du har sagt /säger om din mor, syster, framtida fru, din barns mor... om du vet inte då börja läsa dina egna kommentarer eller twitter.... Är han inte nöjd med sina egna kommentarer då det finns alltid  talibaner som man kan referera till. Men jag rekommenderar inte honom att börja lära deras språk, risken att känna sig tönt och kastrera sig är stor, jag menar allvar....:) 

Sedan som vi vet att Fienden psykar och Fienden blir glad då Fienden får respons. Varför bry sig om en Åsna som ropar högt? Att svara en Åsna är kränkande för en människa, man ska inte sänka sin nivå. Men det finns alltid en myndighet att gå. Sedan varför de Frigjorda ropar inte högt och tydligt:  De som förolämpar våra medmänniskor ska betala för sina gärningar: för varje ord i en förolämpande mening ska man betala 10 000 kr. Så vi för se dessa kränkande apor är man nog för att stå för sin rätt.... Halloooooo där, Ni fäder varför reagerar inte Ni?

* Vi vet att fienden har satsat på kultur och vi ser resultatet. Och vi vet att man genom historien förvrängd historien, skrifter....  Som ni vet somliga så kallade "muslimer" kallar andra för ett och annat. Orsaken är:
"Oh! Du Mohammad! Varför dina är lättklädda? Vet du inte att  numera finns många som är så kallade "muslim" som Du och har börjat säga ett och annat till andras fruar, döttrar?" 
Ja, Den Onde har förvrängt så mycket kunde. Och Åsnan går hans vägar.  Men 
"fred vare med alla som ska stiga upp med Salam i munnen, de är ju vältränade."  

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar