torsdag 11 juli 2013

Att hjärntvätta, upphetsa, leka med känslor och framstå vågad pionjär

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Jag såg detta i nyheter24.se:



det står: 
" Anledningen till det är väldigt enkel: det är fortfarande kvinnor som utsätts för strukturell diskriminering." 
Hon påstår att det går inte dra slutsats av enskilda fall, man ska se helheten. Med andra ord kvinnor som har fött dessa män är efterblivna för att under lång tid, lång..... tid kvinnor har varit svaga på grund av:
"Vi kvinnor är vår egen värsta fiende" enligt hennes uttalande. Detta betyder att hon frigör män för män vet att kvinnor kan inte samsas och om en för makten då det betyder katastrof för andra. Men det finns andra aspekter, dolda:  Först kvinnor (givetvis mycket unga tjejer utan analys förmåga och utan livserfarenhet speciellt kärlek till andra könet (!) ) ska hata män. Sedan de unga killar (givetvis mycket unga utan analys förmåga och utan livserfarenhet speciellt kärlek till andra könet (!) ) [Snacka hur de sjunger om kärlek och frigörelse, frigörelse av kärlek till nästa förstås för de kan göra vad som helst och sedan skaffa sig liv och partner]  ska börja håna andra könet för kvinnor är  taskiga mot varandra och då det går att hitta på skämtar och dolda, icke dolda hånande och mobbning = Dela och härska genom att leka med känslor och då när man är iritterad på något då ökar risken att man tappar besninng och kan skada någon eller säga något då dessa aktivister ska börja bomba sina påstående: se jag hade rätt! Sedan hon säger att hon är inte bättre än ungdomar i Husby ( Men hon vill framstå som en vågad och sann pionjär) alltså hon säger att ungdomar i Husby är mycket snällare än en tjej, beror det på att kvinnor är korkade eller de vågar inte bränna bilar? Sedan hon säger att det är enklare ätt resa om man vore vit. Detta skickar vägledande signaler till ungdomar, Ni vet var någonstans. 
Sedan hon säger "lika fega partiledare som vanligt". Med andra ord det finns inte demokrati för de svaga men valda ledare, alltså om det fanns en stark ledare - förlåt mig - om det fanns flera starka ledare då det skulle bli bättre standard för kvinnor som är sin egen värsta fiende. Eller hon menar att dessa svaga ledare kan inte sparka ut de som sprider hat och bränner bilar? Eller hon menar att svenskar är töntiga (speciellt de manliga som låter inte kvinnor som hatar varandra ta makten) och logisk de väljer töntiga politiker. Eller hon menar att bara de röda har riktiga karlar (med andra ord kvinnor ska bli ännu mer förtryckta: se bara på historia. Jag tror att om några psykologer analyserar hennes tal då de svaga politiker ska vissa sin mage och sparka ut dessa som kommer krypande i Sverige eller EU och påstår att i dessa länder finns demokrati och ville ha frihet på grund av töntiga män och kvinnohatande kvinnor. Så jag hoppas som henne att att någon gång det ska finnas några folkvalda politiker som ska väljas av riktiga karlar & kvinnohatande kvinnor) vissa sin mage, det hon vill gärna se och uppleva. Men det finns säker några hundra länder som hon ska trivas för där finns kvinnor som älskar varandra och föder inte män som ska senare förtrycka dem: de har blivit intelligenta, äntligen efter några tusen, tusen år.

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar