tisdag 17 april 2012

Om Qatar

I Guds Namn, Förlåtaren, Barmhärtigaste Förlåtaren

Du Qatar och dina grannar, Ni är under attack som Ni vet:


Och som Ni vet också: Irans politik är alltid  knipa allt till USA, väst och Israel, men Iran ligger bakom:

Och nu (spelar ingen roll om nyheten är sant eller inte) har Iran startat offensiven för att värma upp sina revolutionärer och massmedia:
  
Här är ett par exemplar som Iran lär ut sina revolutionära i persiska viken och andra länder (byt ut  ”Iran” mot ett annat land)

Och den kommunistiske-revolutionära Iran kan förstås exportera och hindra en revolution som Ni vet:




 Detta betyder också att Irans ledare är rädd.

  
(Detta betyder att stadsbor är redan förlorade ( !)  och nu satsar man på godhjärtade bybor och
 skickar de till fronten som den fångade revolutionär gardisten  i Syrien som grät 
under intervju i http://www.alarabiya.net/, detta betyder att de iranska revolutionärer
 i andra länder ska satsa på byborna där det finns outbildade muslimer,  tråkig nog. 
Detta betyder att Ayatollor till skillnaden från Husein ska sitta hemma och njuta av Gudsvälsignelse:  )

  
Däremot Vi vet att Iran höjer shiiter och sänker andra men anklagar väst att delar mellan muslimer:
(Det visar också att Iran är rädd)



Och förstås den fredliga Iran uppmuntrar till terror aktioner så länge man är inte allierad med Iran förstås . Kom ihåg terror attentatet  i Libanon och men icke det aktuella fallet Syrien (!):




[Detta i sin tur visar att shiiter bekräftar och rättfärdigar den rebellen som dödade Uthman och 
konsekvensen blir att den andra  rebellen (tillhörde samma grupp som dödade Uthman!)
 var också berättigad (det spelar väl ingen roll vilken grupp man tillhör för
 man dömer personen i sin egen rättegång) att döda Ali för Ali bland annat hade
 förolämpat kvinnor därav profetens fru och dotter och dotterdotter…. 
Vilken enligt shiiternas lag man ska dräpa En/några  ifall om man förolämpar
 någon av profetens ätt!  Detta leder i sin tur att den  första shiitiska ledaren
 dödades av en sann och ren renhjärtade shiit! ]

Sedan vi vet att den kommunistiska styrande eliten i Iran (som Ni måste  upprepa och betona) utnyttjar shiiter för deras enfaldighet därför de röda kan inte se något annat sekt än shiiter, därför de har gjort många blunder som Ni vet, som att Irans ledare har förklarat sig som världen ledare för muslimer:

Bilden Självisk:







Detta betyder också att motpartens (baby) soldater (sunniter, turkar, sufier, rika… ) är också fotsoldater så  att dräpa de är inget fel enligt shiiternas regler under kriget, deras blod är ju inte renare är shiiternas fotsoldater, Huseins stolhet eller?
Ju mer faller soldater desto bättre för målet, därför Iran utnyttjar Palestina, om det blir krig där borta då alla inblandade tillhör ju de religiösa och den kapitalistiska staten Israel. Detta betyder om det blir  krig då många araber (som Iran hatar, inte bara att de är inte shiiter men också att det var araber som tog med sig Islam till Iran, annars Iran hade förkastade kungligheter enligt Irans ledare) kommer att falla för Israel är starkare därför Iran ville helst se alla möjliga sorts araber ska finnas i närområdet för "slaget om Islams heder" förstås , ju mer förlust desto mer hedrad blir de röda:





  -  Detta betyder att Iran vill inte kärnvapen för Iran har redan sina fotsoldater där borta då Iran behöver inte uppleva kriget för Iran är ju för fred och givetvis Irans ledare har lärt av Alis misstag (Ali hade inte livvakter och därför dödades han som Uthman: Ali  var inte smart nog att lära sig av Uthmans historia!)  och har alltid två vakter med sig även med sina närmaste pålitligaste män. Men Irans ledare säkert vill hälsa palestinier som en ödmjuk världsledare…   

Bilden  Untitled!:




Men som vi vet: Han är stolt över sina stridande soldater som behöver inte några vakter:



Givetvis Iran under tiden ändrar på felande historia :


Men är hejar på ärade fredlige Nordkorea :



Men Iran önskar Japan och Sydkorea sina bästa önskningar och ännu bättre relation därför Iran vill att väst lämnar persiska viken som Ryssland har lämnat Syrien. 
Iran är upptagen med revolution export därför Iran ser inte att från alla möjliga och omöjliga sidor är omringad,  av möjliga och omöjliga  importörer 

Därför dessa åtgärder ska hjälpa Er:
– Kalla hem alla Era ambassadörer, tjänstemän, businessmän….
- Det ska bara finnas en vald myndighet (ansvarig för alla länder vid bordet) som ska ta upp ärenden med Iran ifall det ska finnas något ärende kvar,
- Ge inte någon visum till Iranier, förläng inte visum men var snäll mot de som finns kvar,
– Tv - intervjua övriga Iranier på de bästa sändningstider om de är shiiter eller inte. Dessa Iranier är Era soldater! Vi ska som Jesus har lärt oss, gå efter det sista fåret. Dessa Iranier ska/kan vändas för de är hjärntvättade som jag var. Ställ frågor om Koran och jämför med hadither. Håna inte de, men fråga de varför de kan inte Koran, fråga om Irans utrikes politik, fråga  om Sovjet hjälpt till Mr. Khomeini... hmmmm, därför  Mr. Khomeini stängde inte deras ambassad! Fråga hur Imam Umar var allierade med Ali och sådana som jag har tagit upp tidigare för jag hade inte något aning om dessa (!) och i de flest fall som jag har nämnt.  Jag vet att Ni kan ställa många andra frågor och det ska Ni.  Men om de är/vill vara shiiter låt de åka tillbaks till Iran där de kan inte synda, men ta inte bort deras egendom för muslimer är snälla.
-  Sedan Ni ska läsa upp Irans relation med andra kommunistiska länder som Nordkorea eller Rysslands närvaro i Syrien och världens ledare sitter tyst. Har han lärt sig av Huseins misstag?
- försätt med de bästa TV sändningstider och var stolta över  och påminn Era medborgare att Ni ska samarbeta/ vara allierad  med väst också som Sydkorea, Japon för de nekar kouminismens budskap bland annat att Mohammad härstammar från apor. Gör narr av Irans ledare för Ni säger sanningen och inte hittar på.   Påminn Era medborgare om  vilka islamisk länder som Sovjet hjälpte och vilka av de Iran umgås. Ingenting går emot att undervisa sitt folk därför nu Iranska så kallade ayatollor satsar i byar.
- Dessa gäller också för Era shiitiska ledare, ifall om de ville vara shiit och revolutionära då ska de skickas till Iran för den så kallade islamiska Iran finns ingen gräns mellan muslimska länder (därför Irans ledare har förklarat sig världens ledare!). Ifall om Iran ville inte ha de (!) då Ni ska genast kalla Iran för icke shiitisk land men mycket nationalist och Irans shiitiska ledare  förbannas  som hycklare:




Och då om dessa Imamer har gjort detta utlandet och ville stanna kvar i sitt land (!)  då ska de bli påminda av shiiternas hadither om att ”man ska vara nöjd med det Allah har givit honom” – det finns gott om dessa. Ville Han mera då jag rekommenderar att Han och Hans följetagare bosätta sig i ett stort Stadium för resten av sitt liv med jorden från Karballa och be till Husein, det är bara ett välsigne för honom och ett merit då Han träffar sitt Allaha gull-gosse Husein :



  
- Dessutom Iran får/ska ha relation med vilka länder som helst - det är ju fritt att välja sina vänner. Men Ni ska genast bojkotta/sluta samarbete med de länder  som samarbetar/handlar med Iran. Ifall om världens ledare för muslimer protesterar:
 ”Din religion är din, min religion är min” – enligt Koran.
Mer kommer….

I Guds Namn, Barmhärtigaste Förlåtaren
     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar