måndag 2 april 2012

Och Påminnelse en gång till, fortsättning - 1:

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Som vi har läst tidigare vet vi att en shiit enligt deras egna hadither måste vara mån om tungan:

 här jämför Irans ledare andra som hundar och visar förstås sin makt
och sin kunnighet särskild om den shiitiska kulturen
 det vill säga han är en aktiv ledare och
förlåtande som Husein på fältet:.


givetvis detta hadith är för de unga shiiter, om de ser något fel hos sina
religiösa ledare då de ska vara tysta men för sunniter och övriga låga muslimer gäller: 
(Visste Ni att under kriget mellan iran - irak förekom på krigsfältet att 
många unga miliser våldtogs av religiösa ledare? jag tror att 
de röda iranier har inte glömt bort nämna dessa i sina hadither, eller? 
Visste Ni att om man inte röstade under de första "fria" valet då man 
kunde inte gifta sig "laglig" eller köpa bostad eller... hur visste Irans ledare
att vilka hade röstat under valet? Ju, man stämplade på ID-kortet!
Och de röda här upprepade/upprepar att "mullor" är dumma!  Bra metod att 
underkasta "mullors" politik, kunnighet....)



och inte bara det en shiit ska vara mycket snäll mot sina fiender (som Husein var på  slagfältet, in till sista var han snäll mot fiender som dödade hans soldater speciellt de som var under 5 år)  eller att förlorar sin vän eller bror med slips vad innebär det för en shiit ( enligt 5 på bilden under) och så vidare.


Detta visar förstås hur intelligent är en shiitisk ledare som
påstår också att ”återupplivat Islam” . Alltså han säger rakt ut att
sunniter och andra var/är ”okunniga” sedan han
erkänner att de övriga gångna ayatollor  var okunniga
 vilket bevisar i sin tur att de övriga muslimer
var mycket kunniga än ayatollor som var "döda"!

Och vi vet att ännu mer en ayatolla (Guds ljus) har högre status än barfota därför den som bara förolämpar ledaren  åker in:


Vi får se om Irans ledare ska ge ett fatwa angående sin bror med
slips: Ta denna icke muslimen (Kafer på arabiska) och piska honom.

Denna självklara brottslighet syftar till en nödvändig lärdom  av Huseins generositet på slagfältet. Och inte bara det - en annan nödvändig lärdom av Huseins historia är att man ska alliera sig med vem som helst och inte begravas bredvid sina egna små soldater:


 Irans ledare ( som Husein ) har medvetet allierat sig med duktiga soldater 
som är mycket duktiga med sitt utströmmande blod på TV :



Nu när Irans ledare som är politisk geni (som Stalin som utnyttjade Lenin) och förstås utnyttjar andra (!) och kan allt och läser noggrant alla tidningar på morgon och är mycket kunnig om alla lag och har tid över att dikta poesi och rida på sina 30 tals arabiska häster…… och mycket medvetet om vad händer runt omkring honom både inrikes och utrikes …. Och dessutom Allahs höger hand för alla världens muslimer… Ja, jag har ett fråga till den fristående (!) justismyndighetens anförare i Iran, Mr. A. Larijani:
Att den Iranska ledarens lämplighet som ledare avgörs inte av Er men Ni har ju ansvar för rättvisa och som Ni har sagt själv : inför rättvisa alla är lika. Och jag vet att ett rättvis domslut har inte lyckats knacka på min dörr, inte än!  Men däremot vet jag att Ni är så kallade muslim - som Ni tror själv på det också!  Och jag vet att man valde Er på denna position för att Ni var inte kunnig på historia, eller på Testamentet eller ….. , tråkig nog. Må Ni är muslim men ”fyrkantig”! Ni ser bara två färger (hmmm, det är också Er sysselsättning!) därför Ni har valts. Brukar Ni lyssna på olika sorts musik, målar eller spelar själv musik, eller… Det finns sådan tester på Internet speciellt från Iran!

Ju, vi har sett många felsteg av ledaren som han bannar andra eller umgås med vilken som helst bara nå sitt mål. Att banna eller förolämpa betyder att han skiter fullständig på de felfria imamer till shiiter (med andra ord "skit på min shiit") och deras budskap vilket innebär att Ert myndig ledare är brottsling. Men huvudfrågan är: kan man samarbeta med Satan själv för att få bort säg en förbrytare? ( Har Ni gjort det?)  Och följdfrågan är varför Satan ska hjälpa en för att få fast på en brottsling? Vad väntar Ni på ?  Ledaren ska straffas för sin kränkande mot den sanna islam, den sanna budskap... eller? Här finns ett annat bevis, se på de första 44 sekunder hur han var Mazlom då ( SarBeZir på persiska) men nu kallar han andra hund och så vidare vilket Husein inte gjorde.  


Här kommer ett annat:



Och ett annat bevis:

 och till:

felfri ledare = Allah!

ett till:


Och  jag vet ( 95.8 % ) vad kommer Ni att göra, Ni är ”fyrkantig” (!). 
"Gäller Ert liv?"
" Nej! Det gäller Er tro."  
…………..
Och dagens  fatwa:

Man ska utöva bojkott mot Iran (som Iran gör mot andra) tills Irans ledare ber om ursäkt att han har utnämnt sig för muslimernas ledare. Och inte bara det Irans ledare ska be om ursäkt att hans tjänare förolämpar andra som ateister, muslimer, judar...  sedan ifall om Irans ledare går på dessa krav (!) då ska man försätta och hitta på ursäkter för att bojkotta Iran för det är ju bra för Irans industri därav för folket, enligt Irans ledare!  Detta bojkott för att stater i staten  i Iran ska försvinna tills det finns bara en riktigt ledare.  Sedan bort med  alla iranska produkter. Ingen handel med Iran inte ens ett enda hadith! Det går aldrig lita på Iran för Iran består av olika stater, den Ena slicker Irans ledare men hånar andra, den Andra smeker Irans ledare och hånar andra, den Tredje kramar ledaren och hånar andra men de vet att Israel ska bort.... Med andra ord inga förhandlingar med Iran....

Men varför kärnindustri är mycket viktig för Iran? Jag menar att det skulle ha varit mycket förmånligare för Iran att från början (eller nu) hade agerat enligt FN, eller  köpt in berikade kärnan eller annat från sina allierade? Varför så mycket besvär med 20-tals olika  lokaler i 20-tals olika delar av Iran!? Hmmmm, betyder det att FN organet IAEA…   hade koll på ”den berikade massan” men nu man vet aldrig exakt hur många kilogram har anrikats!?  Hmmmm, varför!? Om Iran har ingen avsikt att använda kärnvapen?!   Varför envisas så ? Varför det är så viktigt att "skita på/i  sina egna shiiter - deras ekonomi och välfärd"  men satsa på "shiit ledarens kärnindustri"!? 

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste 

Fortsättning kommer, om Gud vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar