fredag 6 maj 2011

Så går det om man "tillverkas" i slutna skolor

I Guds namn

Jag såg på Debatten ikväll och det är säkert många som såg det.
Om jag hade lite makt hade jag undersökt  i vilka skolor, sociala nätverk denna unga "muslimen" hade gått/går och utvisat dem (utan nåd, jag menar allvar och det i hela väst)  ifall om de var muslimer/röda revolutionärer som fångar upp "unga" historiker...

Som jag förstådd:
Han ville påminna hela tiden om USAs stöd till diktatorer men Han "påminde" inte att väst gjorde detsamma speciellt Sverige (hans hemland? men vem är Hans ledare?), om jag missade inte hela programmet. Hmmmm betyder det Han var "färdig" utexaminerat?

Han glömde bort "påminna" att "ICKE-diktator-ledar-muslimer " under 3 decennier har stöd diktatorn, eller har inte gjort någonting alls.  Han glömde bort "påminna" att "vanliga muslimer" under 3 decennier ( rättare sagt under några hundra år) har inte reagerat.  Hmmm, Han glömde bort tacka "väst" att stod mot de röda annars  "muslimer" var överlägsna mot Sovjet och krossat de "Che" beundrare, Ni förstår väl? 
Hmmm betyder det att deras religiösa ledare var / är idioter?  Hmmmm, betyder det att de kan bara Hadither men inte Koran?  Hmmmm betyder det att man ska inte alls ha religiösa ledare?  Betyder det att efter 1500 år "nu" unga muslimer har vaknat?  Hmmm betyder det att "icke-Koran-expert muslimer" har inte vaknat upp än och ser USA och allierade men blinda om sina egna handlingar, sina egna lärda, sina egna bröder, fäder om man ville hänvisa deras "egna öde i deras egna hand"  till Koran?  Betyder det att efter 1500 år "nu" "icke-Koran-expert muslimer" kan inte Koran?  Hmmmm betyder det  att här i väst man måste använda deras argument och anklaga andra?    Eller kanske det betyder att  "väst" har nu vaknat?

-----------------------------

Som Ni vet, man har ett mål och för att nå målet då det ska finnas några "del-mål", alltså nu  ville "man" stega, steg för steg:
Ur Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén i Sverige webbsida http://www.mmrk.org/:

DEMONSTRATION FÖR ATT KRÄVA SVENSKA MUSLIMERS MEDBORGLIGA OCH POLITISKA RÄTTIGHETER I SVERIGE.


Alltså hittills var inte så, Ni förstår väl och säkert,
Alltså rasister och icke kunniga styr just nu,
Alltså "lagar" skrivna av icke experter ( o-troende förstås) ska ändras,
Alltså "Vi" är här att påminna Er,
Alltså det är ett budskap till andra "muslimer" i omvärlden att i Sverige (väst) saknas demokrati,
Alltså nu Vi kräver "ett"  &    imorgon förstås  "ett och annat"   &   dagen därpå .....
Alltså lite på "OSS" ,  Vi kan historia, politik, religion, men det är Ni som är hjärntvättat och har makten (!) för Ni är inte "muslimer" annars Ni hade säkert sökt asyl i ett "muslimsk land" som ....


En sak jag har inte riktig förstådd än (kanske det beror på att jag kan inte Koran utantill kanske jag ska börja följa en skriftlärd som en apa):
Varför står det i Koran att "Koran är bara för intelligenta"?  Och det finns några få skriftlärda enligt vissa  folkvisa - Hmmmm  därför en "muslim" måste efterapa en skriftlärd som en "apa", betyder det att de flesta vanliga, brukliga  muslimer är mycket intelligenta, extraordinära intelligenta?  Kanske det borde ha stått  i Koran :
"O' Du Jesus,  dina anhängare ska följa muslimer för muslimer ska skydda Er från  de otroende speciellt från de röda som har stadgat Iran"....


I Guds namn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar