onsdag 9 november 2016

Det blir 4: 41-43

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

[4:41] Så när dagen kommer, kommer vi att kalla fram ett vittne från varje samhälle, och du kommer att fungera som vittne bland dessa människor.
[4:42] På den dagen kommer de som inte trodde och som inte lydde budbäraren önska att de var i jämnhöjd med marken; inte ett enda yttrande kommer de att kunna dölja från GUD.
[4:43] O ni som tror, ni ska inte iakttaga Kontaktbönerna (Salat) när ni är berusade, så att ni vet vad ni säger. Ej heller efter sexuell orgasm utan att bada, såvida ni inte är på resande fot, och färdas; om ni är sjuka eller färdas, eller om ni haft urin eller avföringsrelaterad utsöndring, eller varit i kontakt med kvinnorna och inte kan hitta vatten, ska ni iakttaga Tayammum (torr tvagning) genom att röra ren torr mark och sedan torka era ansikten och händer därmed. GUD är Överseende, Förlåtare.
-------------------------

och så kallade ISLAMISK Irans hadither vice versa Koran: 

[30:40] GUD är Den som skapade er. Han är Den som försörjer er. Han är Den som sätter er i döden. Han är Den som återupplivar er. Kan någon av era idoler göra något av dessa saker? Prisad vare Han. Han är högt överlägsen något partnerskap.
 
och Iran man brukar söka hjälp hos, bland annat:
یا علی ـ یاحسین ـ یا ابوالفضل




[30:41] Katastrofer har spritt sig på hav och land på grund av vad människorna begått. På så sätt låter Han dem få känna på konsekvenserna av en del av sina verk, så att de ska kunna återvända .
[30:42] Säg, "Res runt på jorden och lägg märke till konsekvenserna för de som kom före er." De flesta av dem var idoldyrkare.

----------------------------------------------
[37:114] Vi välsignade även Moses och Aron.
[37:115] Vi räddade dem och deras folk från den stora katastrofen.
[37:116] Vi bestyrkte dem tills de blev vinnare.
[37:117] Vi gav dem båda den fulländade skriften.
[37:118] Vi vägledde dem på den rätta vägen.
[37:119] Vi bevarade deras historia för kommande generationer.
[37:120] Frid vare med Moses och Aron.
[37:121] På så sätt belönar vi de rättfärdiga.
[37:122] Båda tillhörde våra rättfärdiga tjänare.


[40:53] Vi har gett Moses vägledningen, och lät Israels Barn ärva skriften.
[40:54] är en läxa och en påminnelse för de som har intelligens.
[40:55] Ha därför tålamod, för GUDs löfte är sant, och be om förlåtelse för din synd, och glorifiera och prisa din Herre natt och dag.
[40:56] Absolut, de som argumenterar mot GUDs uppenbarelser utan bevis (som sina egna hadtither), avslöjar den arrogans som ligger dold i deras bröst, och de är inte ens medvetna om det. Sök därför skydd hos GUD; Han är Den Som Hör, Den Som Ser.

 ---------------------------------
http://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/schyman-aldrig-har-en-s%C3%A5-underkvalificerad-man-f%C3%A5tt-s%C3%A5-mycket-makt/ar-AAk54lJ?ocid=spartanntp

Feministiskt initiativ: Denna politiska cirkus har nu nått sitt katastrofala klimax.
Gudrun Schyman, Partiledare, Feministiskt initiativ 

Trumps oväntade seger innebär att USA:s högsta ämbete (och dess kärnvapenarsenal) nu vilar i händerna på en oberäknelig, ultrakonservativ, rasistisk och kvinnofientlig person som helt saknar tidigare politiska erfarenheter.
Om man ska respektera demokrati och valsystem i ett land varför ger man sig på den utvalda inte på de som har röstat? Betyder det att en fungerande demokrati får inte tillåta att de andra ska rösta? Om det är så varför Feministisk initiativ har inget emot muslimer som kommer till västvärlden och kan rösta senare? Till vilket pari ska de rösta för att demokratin ska fungera? Och varför alla flyktingar (finns det statistik över det?) kommer från allierade forna/nuvarande socialistiska vänsterstater så kallade ”ISLAMISK” land fast med ” med ”republik” som ”Islamiska republiken Iran” eller ”Syriska arabiska republiken”…… Och varför man kallar dessa länder bara Iran eller Syrien men i deras egna språk som när irans vänster pratar i radio ”ISLAMISK Iran”  men i FB som ärade Iran och Iranier, Iransk ras, Iransk kultur…. :
http://www.irna.ir/fa/News/82298358/
(=>  Iran hotade kurder i Irak att vara "vän" med Iran för de är iranier och är av iranska ras och delar deras historia.... (därför bland annat i Iran är förbjudet att fria minnet av kungar som häromdagen som de ville hindra folket för att fria men lyckades inte men två dagar efter de fängslade arrangörerna)

Denna politiska cirkus har nu nått sitt katastrofala klimax.
Var inte USA imperialism, kapitalism… ? Politiska cirkus från forna vänster har överlämnas till andra länder därför det skakas västvärlden, men det är bara skakning, man har vaknat upp:
- Politiska cirkus är ISLAMSIAK Iran, Republik förstås och allierad med andra Republikan som Kina, och Nordkorea.
-  Politiska cirkus är ISLAMSIAK Iran, Republik förstås och andra Republikan som Kina, och Nordkorea för de har en ledare som alla ska lyda men ändå Republik.
-   Politiska cirkus är ISLAMSIAK Iran, Republik förstås som lärde vänster språk till Iranier som Israel är USAs horunge….  ”Iranier på grund av censur under shahens tid var omedvetna om omvärlden (till skillnaden från de medvetna parasiter som samarbetade villigt med USA)” men efter revolution de kan mycket som att lyda ledaren, älska ledarens kamrater i andra länder, kalla sina landsmän för hora ifall de visar sitt hår, men älskar bo och ha relation med väst med gott om horor och gudsförnekare ….  låter inte andra folkgrupper fria sina högtider eller ha blandad fest …. men älskar att hjälpa andra vänster socialistiska rörelse …..  
-   Politiska cirkus är ISLAMSIAK Iran, Republik förstås som lärde Iranier leva fritt i sitt eget land men ställer krav från andra länder att respektera ”shiitiska tradition” och deras klädsel, deras politiska aktivitet, deras websidor, deras fria tillgång till Moské …..  
Men jag håller med att det har blivit klimax och katastrofal resultat: Folket har sagt sitt och motståndare har gratulerat den folk valde och det blev inte något innebördskrig, tråkig för ISLAMISK Iran som kan bli inte av den stora Satan … men det konstiga är att Iran nu bryr sig om Imperialism och kapitalister i USA och är orolig över deras land och framför allt är nu besviken på deras land…

Aldrig tidigare har en så underkvalificerad man anförtrotts med så överdrivet mycket makt.
Ju, Stalin till exempel. Sedan jag kommer ihåg efter ISLAMISKA revolutionen: ”det är inte kompetens som är avgörande för regerings ämbete men ”Vad DU har gjort för revolutionen” ….

Trumps oräkneliga lögner,
Lögner och historia suddande som Lenins bilder med före detta revolutionerande kamrater kommer från den Socialistiska Sovjet.  Och varför brukar man bara Sovjet men inte Socialistiske Sovjet?

hans ökända nedsättande uttalande
Det kommer också från Socialistiske Sovjet, som Stalins beundran till Lenins fru… som Lenins död orsakat av syfilis…..  

om de flesta minoritetsgrupper,
Det kommer också från Socialistiske Sovjet

 
hans fascistiska tendenser
Det kommer också från Socialistiske Sovjet som deportera/döda/flytta folkgrupper   från wikipedia:
I den sovjetkontrollerade halvan av Polen förföljdes också polacker och judar liksom de övriga stora folkgrupperna: ukrainare, vitryssar och litauer. Minst 21 857 polska officerare mördades i sovjetiska krigsfångläger

 
och hans dubiösa affärsförehavanden till trots,
Det kommer också från Socialistiske Sovjet med sin älskade Saddam, Nasser, Asad, …
Trots det stora deltagandet, och det stora lidandet som kriget orsakade, överlät de västallierade Polen till Stalin och den sovjetiska intressesfären. Följden blev att Polen 1945-47 fick utstå ytterligare två år av strider och konflikter, som följdes av en drygt 40-årig kommunistdiktatur.

 har han nu fått förtroendet att leda USA. Det är en tragedi.  

Trumps framgång kan i mycket tillskrivas hans falska verklighetsbeskrivning som ger honom och hans gelikar deras existensberättigande.
Hmmm…. Jag tror att socialister är mycket bättre på att projicera sin historia på andra och Trump kan aldrig bli lika duktig som de, för de är mycket aktiva inom kultur och bilder och sina forna frigjorda ledare som kysser varandra men på bilden blir andra personer  :


 
Den vilar på en allt lägre tilltro till en representativ demokrati,
Håller hon med SD, när det gäller röst rätt för muslimer, kristna, judar?
 
när det politiska samtalet reduceras från politisk visioner till politisk pajkastning.
Jag tror att USA har importerat material och kultur från vänster sida… Hur hyllas de artister som på TV och radio sjunger om ”Fuck you!” ”You moder fucker!” ”Love  Ass”…. Eller rättare sagt vilka stödde dem och vilka numera förnekar dem?  

I tomrummet tar auktoritära figurer som Trump chansen att beskriva en värld som kräver starka män som pekar med hela handen mot traditionella normer, nationalism och militarism.
traditionella normer? Vad hade Imperialism för traditionella normer som bara brydde/bryr sig om sig själv och om det var inte för Pearl Habor då de skulle inte ställa upp för andra (har sett i min facebook) ? , var de inte nationalister? ”Gud bless Amerika”? Vad hade de för traditionella normer? ”Go out (y)junkies”  ”världs polis” , ”imperialism”, ”kapitalism”, ”mac donald junkies”, Coca cola junkies”…..  ”hittar på krig för att sälja vapen”, ”de måste bli av sina gamla vapen därför de startar krig”…..

Vi kan inte annat än beklaga den sorgliga, och framförallt farliga väg som USA nu slagit in på.
No comments
Konsekvenserna är svåra att förutse, men illavarslande.
Absolut no comments

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar