söndag 6 november 2016

Det blir 2: 110-112


I GUDs namn, Barmhärtigaste, Snällaste

[2:110] Ni ska iaktta Kontaktbönerna (Salat) och ge den obligatoriska välgörenheten (Zakat). Allt gott ni gör för era själar, kommer ni att finna hos GUD. GUD ser allt ni gör.
 [2:111] Vissa har påstått, "Ingen förutom Judar och Kristna kommer att komma in i Paradiset!" Sådant är deras önsketänkande. Säg, "Vissa oss ert bevis, om ni har rätt."
 [2:112] De som helt och hållet underkastar sig endast GUD, medan de för ett rättfärdigt liv, kommer utan tvivel att få sin belöning från sin Herre; de har ingenting att frukta, ej heller kommer de att sörja.
.........................
Och ApaSatino säger att man har ändrat på skrifter, de GAMLA förstå... därför ApaSatino har många andra hadither i handen...
[3:81] GUD slöt ett förbund med profeterna, och sa, "Jag kommer att ge er skriften och visdom. Därefter kommer en budbärare att komma för att bekräfta alla existerande skrifter. Ni ska tro på honom och stödja honom." Han sa, "Samtycker ni till detta, och lovar ni att upprätthålla detta förbund?" De sa, "Vi samtycker." Han sa, "Ni har således vittnat om det, och Jag vittnar tillsammans med er."
I GUDs namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar