lördag 30 augusti 2014

Blandad

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Nådigaste 


...............................
Denna är från åsnas revolutionerade anhängare i facebook, och Turkiet har nyligen öppnat åsnas moské. Givetvis, åsnan ska beklaga. Turkiet ska beklaga ännu mer :


........................................
..............................................................
Och här åsnan säger att ett två polig samhälle skapar upplopp, uppvigling. Därför iranska vänster överlåter sin hat om den vite mannen  till den vite mannen, resten av ännu mer intressant. Givetvis det är inte hans ord, det är från högutbildade revolutionära rasistiska apor i väststater:



 --------------------------
Denna åsna beundrare pratar om Irans varning till FN (som Israel är medlem som Iran men den forna åsnan i Iran sade att det finns inget land som heter Israel) för följderna av den israeliska invasionen av den iranska luftrummet. Och Iran sedan revolutionen har stött terrorister i andra länder, och Iran skiter i  mänskliga  rättigheter stadgat av FN....  Hur mycket kan en åsna tro att andra är åsna?


-----------------------------------------
I tidningen metro den 28:e August står det på metrofrågan (sid. 18):
"Hur ser du på vapenvilan?"
Och en M.A. från Gaza svarar:
"Vi har varit rädda för att dö hela tiden. Kan du tänka dig känslan? Jag tror att vapenvilan kommer att hålla. Ingen sida vill ha mer krig nu. Det har varit skrattretande varje gång Benjamin Netanyahu (B.N.) har trappat upp sina hot mot oss. Till slut känner man: det finns inget du kan göra mot oss."
- Hon säger att hon varit rädd för hela tiden, kan du tänka dig? Sedan hon säger att B.N kan inte göra något mot oss! Ser Ni hur åsnan hjärntvättar? Om B.N. eller Israel kan inte längre göra något mot dem, varför man hoppas på vapenvila? Ingen sida vill ha mer krig och man var rädd hela tiden ändå är inte rädd längre.... 
Sedan hon säger att hela tiden B.N. hotar dem. Har Israel hotat de andra i Israel? Hur många gånger Iran har hotat Israel? 

Och en J.Y. från Gaza säger:
"Förstörelsen är för stor. Att gå runt bland ruinerna av de kvarter som fanns för bara några veckor sedan.... mitt hus är förstört. och alla människor som har dött. Det är svårt att vara glad. Jag är mest oroad över vad det här för konsekvenser för folket. Jag ser att det gör dem mer aggressiva."
  
Här står att folkets stöd var nyckeln till "motståndets" seger.
- Ser Ni det? Kommer ihåg han hur många barn av hans sina egna dödades? Nej! För han är glad, han kommer inte ihåg någonting. 
Sedan han säger att detta krig förenade alla palestinier och vill att alla ska lägga dispyter undan. Han säger att alla palestinier stödde "motståndet".
- Hur många i västbanken dödades? Hur många palestinier fick begrava sina egna? Hur många hus förstördes? Hur många av de friar "segern" över sina döda barn, släkt, vänner? 

Sedan han säger att de fri länder ska hjälpa att bygga upp Gaza. Och han säger att "Al-Asaf Almakol" kriget är inte avslutat.
- Ser Ni det? Han menar att de fri länder ska fixa vapen, han bryr inte sig om bygga upp Gaza. Även han menar verkligen att de fri länder ska bygga upp Gaza och sedan vill ha krig då betyder att han belastar de fria länder. Så frågan är varför ska en muslim belasta sina vänner? 



--------------------------------
....................................................
Här man säger att man har problem med "kultur bygge" för att främja (/sprida)  ekonomin för grund ämnen ... (om jag har översätt rätt! ). Med andra ord hemmaplan de har ingen problem.  Sedan han säger att "universiteten" som enbart vilar sig på "ekonomi" kan inte dra på sig "eliter". Med andra ord alla eliter kan inte köpas, man behöver "intelligens, eller andra metoder". Han säger att företager som har "ide'" måste lära sig att hur skulle konkurrera i den internationella marknaden. Sedan lite mer:



Och här en åsnas anhängare säger motsatsen. Han menar här att de unga i utlandet kan ta initiativet ....


en till, denna åsna beundrare säger att man är fattig på att styra det kulturella  samhälle styrning är fattig (räcker inte) !



 --------------------------------
---------------------------------------------------------------
Här säger man att en iransk diplomat har kidnappats i Jemen.


Hmmmm...... Kidnapparna har läst igenom Mohsen Rezaee historia och hans metoder, noggrant.
Nu ska vi få se om åsnan älskar Mohsen Rezaees metoder eller bajsar på hans taktik, läs min blogg torsdag den 7: augusti 2104 :



--------------------------------------------------
---------------------------------------------------------
Och ISIS som stöds av Iran:


och hur Iran hjälper ISIS med psykologi :



 Det står längst ner av denna psykologen:
Slutligen vill jag betona att bildandet ISIS och liknande grupper är ett produkt av 
 förnedringen, avstötning av familj och samhälle, så om något land vill ha inte ha något tillkomst typ ISIS
måste veta att respektera rättigheter för medborgarskap och religionen. 
Och shiiter i Irak hade makten samt i Syrien.... 
givetvis han hotar västländer.... 
och samma dag som dök upp nytt halshuggning av ISIS kom denna meddelande :
"ISIS ledare : Halshugg men inte publicera!"

-------------------------------------------------
Här en åsna beundrare säger att den döde iranska minister följde den stigen som Amir Al-Mmumenin (= imam Ali) stod på toppen. Hmmm... profeten har knuffats bort? Vems ska knuffa Ali? Husein?


----------------------------------
-------------------------------------------------
Och hur Iran beklagar offensiven mot ISIS samt beklagar att ISIS i detta område saknar utländska soldater, med andra ord folk kan känna igen ISIS folket:

och här en åsna beundrare har vaknat upp och säger att man ska inte underskatta ISIS. Kom ihåg att chefen för den iranska parlamentet har sagt att ISIS liv är inte långvarig och kan inte hota Iran. Sedan har säger att deras imam zaman har accepterat (!) att mullor (=präster) ska bli hans soldater... Sedan han säger att shiiter är i stor fara idag! :




-----------------------------------
------------------------------------------------------
Och lite mer vägledning till nästa kriget i Gaza:



--------------------------------
och hur Iran blandar sig i andra länder. Nu när det finns många moské' i USA och andra länder och det innebär att de är deras medborgare och respekterar deras lag, så kanske det vore bra att man har några verser vilande på vägar ur koran att det står om hur många gånger ska judar ta Israel, varför Israel är deras, varför Moses reste och vart, varför ingen annan hadith är tillåten i Koran..... på så sett man lär ut koranen inte bara hadither skrivna av åsnan och allierade. Sedan ett par bilder av åsnan upp och nedvänt samt förnedrat Irans flagga lik åsna som gör med USAs flagga, samt några bilder av åsnan och vänster folket samt "religion är opium i blodet" och lite historia om vänster folket för att rädda de som åsnan kallar för resurser:







 ------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------
 och lite mer information om de onda judar, enligt åsnan och company:





 ----------------------
här säger man att författar som tror på (iranska) systemet måste tillåtas utan problem berätta om sina åsikter.... Hmmm... vilka - hittills - kunde prata om sina åsikter? 


16: 27-28
Arberry: And be patient; yet is thy patience only with the help of God. And do not sorrow for them, nor be thou straitened for what they devise.
Arberry: Surely God is with those who are godfearing, and those who are good-doers.

22: 52-53

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Nådigaste 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar