torsdag 28 augusti 2014

Blandad

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Förlåtaren

Först:
Av någon anledning  vill ISIS ändra sitt "märke". Alltså man ska nämna dessa satanister ISIS, de ska inte skapa regler för Er. Sedan hörde jag att Libanon och Syrien vill ha internationell hjälp med ISIS som tillverkar europeiska medborgare till Che och sedan skickar de tillbaka, undrar hur mycket Åsnan i Iran skrattar. och Libanon har hizbolla som stålt kan motstå USA och Israel!

Mitt förslag: ha inte soldater, marktrupper i marken, marken är minerat, inte bara bokstavlig - Åsna ska belasta er med ekonomi, resurser.... allt möjligt för han vill inblanda er upp till halsen (=ordspråk :) ) för han har andra planer  och även i andra länder samt som han har sagt tidigare :  han har det sista ordet (på persiska första ordet!) alltså han styr alla dessa onda.... Blanda inte er i markstrider, om det är inte absolut nödvändig.   Kom ihåg då ISIS började forma sig då den iranska så kallade ayatolla Shirazi gick ut direkt och sade nu måste alla organisationer i världen och länder hjälpa Irakier. Och senare Åsnan hans ledare sade att Irakier kan själva stå emot ISIS. Först lyckades de inte, men nu av några anledningar rekommenderar/mäktar/vill sina allierade söka internationell hjälp! Kom ihåg revolution kräver helst krig, nu när det pågår många krig i Afrika och i Syrien och Irak (och då alla är inblandad) då kan bryta ut krig  någon annanstans, mycket enklare och ingen annan kan hjälpa men om man Irans hjälp då Åsnan kan alltid stå upp och hjälpa till, för Guds skull.

Sedan:
Och vi har sett att hans långa arm sprider hat, som den goda hatet, som den goda påsättning, som den goda pedofilen , man kan alltid diskuterar om fördelar och nackdelar
(som den vite männen har byggt upp  landet [vems land] bara för vita och därför vänsterfolket har hört talas om att Alice, Sverige är paradis, förlåt var paradis och sökt till den vita männens hem med anledning av demokrati men själva vill bestämma vilka ska stå och prata om sin åsikt men har glömt bort att iranska shiiter har moskéer och växer i Sverige för att sedan sätta på dem som i Iran men beundra Che. Jag menar den Iran som är mot USA och Väst Och Israel som sätter på  iranska vänster aktivister men ändå låter de åka tillbaks till sina hemland är vit som den vita männen i Sverige eller är blandad som sin kamrat Castro?)

och delar
(inte ville ha vita män, de bara bygger sina egna länder och tar emot flyktingar som blir påsatta av sina egna och inte bygger upp sitt land och de har tillgång till olja också men den vite mannen här i Sverige använder sin hjärna)

och delar
(samtidigt ropar efter ett enat folk - se hur de har delat vänster partiet men ändå  ska samarbeta med de, andra är som bro för målet, därför de säger aldrig om de muslimer som sätter på dem, de behöver deras röst)

och ville ta ansvaret (makten)
(den vite polismannen bara skyddar nazister, jag undrar om dessa som får inte ens prata i sina egna länder och blir påsatta av samma färg hade respekterar åsiktsfrihet hade då blivit några skadade eller det krävs blod att  motivera sin våld? Givetvis Åsnas långa arm är bra på sprida hat och hjärntvätta fråga bara Castro) 

..... som jag förstår av alla bläddrandet :  denna val är mycket mycket viktig för de av någon anledning ( nu eller aldrig), så man ska rösta till höger, annars bara slå upp säg Venezuela nutidshistoria, välkommen till PostAlice samhälle. Där ingen tittar på andra av misstänksamhet. Där alla går säkra för man har sett till att polisens arbete med brottslingar har underlättas genom att ta bort alla kameror. Där finns ingen den vite man alla vite män har flytt till vänster styrda länder som har inga fördomar. Hmmm... vem ska bygga upp länder för sig själva så att demokrati älskande vänster folket söka asyl till så att senare påminna om den vite mannen i Sverige?

I Guds Namn, Barmhärtigaste Förlåtaren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar