tisdag 7 januari 2014

Och frälst hjärntvättning

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Och Allah Ta’ala vet bäst

Här i dessa videoklipp – parallellt som Åsnas lärjungar själv hjärntvättar sina resurser med sina naturvetenskapliga metoder (som Åsna har förbjudit !) - lär man ut hur de onda ska hjärntvätta andra med de metoder som de själva håller på! Alltså dessa hjärntvättade ska blockera alla upplysningar (istället att analysera) i sina hjärna och samt lokalisera och ange de som håller på med upplysa andra! Det står bland annat att de onda kommer med poesi och vackra ord, vilket själva Iran gör det i andra länder. Så Ni ska vissa dessa videoklipper (inte minst deras imam Husein ceremoni som innehåller hjärtkrossande poesi!) till alla era medborgare (man är det man vet) och sedan enligt med dessa bevis håna Iranska poeter (Åsnan diktar själv!) och Iransk litteratör inte minst deras Husein och imam Zaman! 




dessa klipp från :




..............................
Och i denna blogg (Åsnan har betonat bloggens vikt och att det ska finnas blogg, överallt) man har ett intervju med En: (och om det är sant då har vi en kamrat turkisk Todeh partist ( حزب توده‌ )  som är bekymrad över ett och annat Iran också!) 

Och här finns några artiklar om Turkiet samt några hadither från araber (Åsnan ska ju hitta de gemensamma punkter och samt kolla vilka har kompetens att bli resurser) :   
eslahe.com/8961/تشابه-نقش-جنبش-فتح-الله-گولن-در-ترکیه

eslahe.com/category/كردستان 

eslahe.com/7777/معرفی-احزاب-سیاسی-در-کردستان-عراق

eslahe.com/8958/ترکیه-و-چالش-میان-دولت-ترکیه-و-حزب-فتح-ا

eslahe.com/8954/كمترین-مقام-در-بهشت-چگونه-است؟

eslahe.com/8937/چرا-اسلام-حجاب-را-برای-مرد-و-زن-واجب-کرد

...........................................
och ett hmmm... här:
betyder det att Åsnan kan inte ta ut dessa likvida medel direkt från sin kassa på grund av nationens intresse?
................................................
Varför han kan inte stanna? :

men den som igår vi 16:00 hade program i 102.6 kunde stanna? Han började sin program med ... den kapitalistiska Islamiska staten i Iran som är mot proletära ..... Visst man kan säga vad som helst men att inte säga allt - som att efter revolution allt förstatligades som skolor, privata bussar  (TBT , Shams...) - är det inte förräderi? 

I Guds Namn, Barmhärtigaste, Snällaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar